Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(_jolia_ @ 2008 01 31, 18:41)
thumbup.gif  chanel man patinka. daug ka turiu ir pirkciau dar dar ir daaaaar thumbup.gif  biggrin.gif
gal kam ko reik chanel?

papasakok plačiau, ką naudojai, naudoji, kodėl patinka bigsmile.gif
Atsakyti
labai patinka veido drekiklis HYDRAMAX ,oda tokia svelni po jo,daug ivairiu blizgesiu naudoju, patinka nes jie nelimpa ir spalvos grazios ir laikosi pakankamai ilgai,seseliai nerealus,nesubega ir tept nedaug reikia,ilgam uztenka,dar nesibaige nei vieni:) na ir kvepalu siaip daug turiu :)patinka man chanelio kvapai,bet ne visi,siuo metu kvepinuosi mademoiselle smile.gif
tarp kitko viska ka vardinau ir parduodu irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 14, 13:36)
Gal kas turite kabuki tipo Chanel sepeteli veidui?  wub.gif

user posted image

Kiek toks sepetukas kainuoja parduotuvese? As nupirkau is Ebay,nesakyciau kad pigus daikciukas...
Atsakyti
Mergaitės ,kurios turite kreminę CHANEL INNOCENCE pudrą ,ar jums patogu ,kad ji be dozatoriaus? Aš tai kažkaip neįsivaizduoju krempudros be dozatoriaus stikliniam buteliuky g.gif Atrodo ,kad nepatogu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 02 01, 13:50)
Mergaitės ,kurios turite kreminę CHANEL INNOCENCE pudrą ,ar jums patogu ,kad ji be dozatoriaus? Aš tai kažkaip neįsivaizduoju krempudros be dozatoriaus stikliniam buteliuky g.gif Atrodo ,kad nepatogu labai  ax.gif

nelabai patogu, bet pripratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 01, 14:28)
nelabai patogu, bet pripratau biggrin.gif

Taip ir maniau doh.gif Kažin kodėl taip neprotingai padarė? g.gif Ar nutaikai taip jau tiksliai dozę ,kokios reikia ,nereik paskui dėsliot atgal tos pudros? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 02 01, 14:31)
Taip ir maniau  doh.gif Kažin kodėl taip neprotingai padarė? g.gif  Ar nutaikai taip jau tiksliai dozę ,kokios reikia ,nereik paskui dėsliot atgal tos pudros? ax.gif

Jau beveik visa bonke sunaudojau tai igudau biggrin.gif mazdaug zinau kiek kiekvienam kartui reikes, tiek ant pirsto ir ispilu smile.gif
Man labai ji patiko. Dabar ziuresim kaip Guerlainas bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 01 25, 07:07)
Koks fainas serumas Hydramax+ ! Mmm... kvapas super!

Aga ir man kvapas wub.gif Ir siaip geras produktas thumbup.gif
QUOTE(Palomina @ 2008 01 27, 15:14)
na isbandziau jau nagu laka, super  thumbup.gif  man labai patiko  wub.gif

Kaip dziuna? labai idomu nes kazkas skundesi kad negreitai g.gif
Atsakyti
Galit ir manes klausti kas domina is chanel, jau metai laiko vis gaunu sios kosmetikos ir pardavineju, tai daug ka zinau apie ja mirksiukas.gif Man tai labai geros kompaktines pudros..Na visokiu turiu dalykiuku is CHANEL, teptukai thumbup.gif Hydramax fluid thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(anomiSS @ 2008 01 16, 13:53)
As turiu sita  wub.gif jau 3 metus naudoju o nei vienas serelis neiskrito. pats nerealiausias sepetelis koki turejau... thumbup.gif

Galiu pagirti visus chanel sepetukus, visi kiek turiu labai faini mirksiukas.gif Kartais gaunu ir ju pardavimui, tai jei ka idesiu i skelbimu skyreli wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chance: 02 vasario 2008 - 01:21
QUOTE(Puikute @ 2008 02 02, 02:15)
Kaip dziuna? labai idomu nes kazkas skundesi kad negreitai g.gif

dziuna normaliai, mazdaug kaip ir kiti mano turimi lakai (Collistar, Nivea).. lakavau koju nagus pradziai, tai va rytoj jau bus savaite kaip nulakuoti, o atrodo tai kaip katik laukoti thumbup.gif nei vieno nera apsilupusio ar dar kaip nors pazeisto..
Atsakyti
Turiu ir as keleta chanel laku spalvyciu pardavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 02, 01:28)
dziuna normaliai, mazdaug kaip ir kiti mano turimi lakai (Collistar, Nivea).. lakavau koju nagus pradziai, tai va rytoj jau bus savaite kaip nulakuoti, o atrodo tai kaip katik laukoti  thumbup.gif  nei vieno nera apsilupusio ar dar kaip nors pazeisto..

O kaip del ranku??? siaip darausi pedikiura kiekviena savaite , jie deda tikrai nekokius laku juk zinote patys, ant koju lakai linke laikytis ilgiau ypatingai ziema g.gif O ant pirstu nagu, zinai tai tvarkaisi tai vel kas nors... jie kad ir neblogi po dienos jau luptis pradeda doh.gif Na nusilakuok nagus ranku ir laukiam atsiliepimu. 4u.gif Nes spalvu palete tai labai grazi chanel wub.gif ir nekantrauju ji nusipirkt wub.gif
Atsakyti