Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(Pianistė @ 2008 02 04, 21:29)
noreciau paklausti, kaip ta chanel'io MAT LUMIÈRE kremine pudra? ax.gif

superine thumbup.gif wub.gif pati naudoju labai patinka kad islaiko matiskuma ilgai, skaistus veidukas atrodo, neblogai maskuoja, nekemsa poru o ir spalvyte atitaikiau, neatrodo kaip su kauke, zodziu man ji labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 02 05, 16:23)
superine thumbup.gif  wub.gif pati naudoju labai patinka kad islaiko matiskuma ilgai, skaistus veidukas atrodo, neblogai maskuoja, nekemsa poru o ir spalvyte atitaikiau, neatrodo kaip su kauke, zodziu man ji labai labai smile.gif

Kokį numeriuką naudoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 02 05, 20:59)
Kokį numeriuką naudoji?  bigsmile.gif

pas mane 40nr. beige smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 02 04, 20:29)
noreciau paklausti, kaip ta chanel'io MAT LUMIÈRE kremine pudra? ax.gif

o man ji nepatiko verysad.gif labai matosi ant veido, matyt nuo odos tipo priklauso
Atsakyti
Mergaitės, parekomenduokit man kokia chanel pudryte, skysta, kad gerai pasiskirstytu ant veido nebutu kaip kauke, ir reikia pacios tamsiausios ( koks cia butu numeriukas?), o gal geriau kompaktine sausa? Laabai Jums aciu.
Atsakyti
QUOTE(_PuMa_ @ 2008 02 10, 21:01)
Mergaitės, parekomenduokit man kokia chanel pudryte, skysta, kad gerai pasiskirstytu ant veido nebutu kaip kauke, ir reikia pacios tamsiausios ( koks cia butu numeriukas?), o gal geriau kompaktine sausa? Laabai Jums aciu.

jeigu butent is chanel rekomenduociau Teint Innocence
user posted image
atrodo labai naturaliai thumbup.gif
gerai pasiskirsto, vidutiniskai maskuoja.
as jau puse metu naudoju, labai patenkinta

o del spalvos patarti negaliu g.gif braskese pati tamsiausia No. 50 Naturel , net nezinau ar buna tamsesniu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 11 vasario 2008 - 10:01
Isparduotuveje maciau pardavinejo 50 ir 60 nr chanel krempudras (dabar nepamenu kurias tiksliai).
Atsakyti
Noriu paklausti del nagu lako. Man nesilaiko virsutinis (kvadratinis) dangtukas, taip iseina, kad turiu pirma ji kaip dekoracija nuimti, paskui sepeteli atsukti. Tas pats su nagu laku, ir kietintoju. Cia normalu, ar reikia nesti pakeisti?

Spalva tikrai labai grazi. Ir ryskiai lakuojant pakanka vieno sluoksnio. Konsultante labai isgyre top coat, galima po keliu dienu uztepti ir spalva vel kaip ka tik uzlakuota bus. Paziuresim, ar tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 02 05, 16:23)
superine thumbup.gif  wub.gif pati naudoju labai patinka kad islaiko matiskuma ilgai, skaistus veidukas atrodo, neblogai maskuoja, nekemsa poru o ir spalvyte atitaikiau, neatrodo kaip su kauke, zodziu man ji labai labai smile.gif

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 02 05, 21:23)
pas mane 40nr. beige smile.gif

the same biggrin.gif

labai norėčiau pagyrą pasakyt Chanel serumui iš Purete ideale linijos. Labai odytę teigiamai veikia. Aišku dabar stengiuosi odytę lepint ir kaukėm (ypač valančiom), po jų serumas ir taip akivaizdžiai odytė gerėja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 15 vasario 2008 - 18:47
QUOTE(BElge @ 2008 02 15, 18:30)
Noriu paklausti del nagu lako. Man nesilaiko virsutinis (kvadratinis) dangtukas, taip iseina, kad turiu pirma ji kaip dekoracija nuimti, paskui sepeteli atsukti. Tas pats su nagu laku, ir kietintoju. Cia normalu, ar reikia nesti pakeisti?

Spalva tikrai labai grazi. Ir ryskiai lakuojant pakanka vieno sluoksnio. Konsultante labai isgyre top coat, galima po keliu dienu uztepti ir spalva vel kaip ka tik uzlakuota bus. Paziuresim, ar tikrai smile.gif

viskas su laku tvarkoj, pati turiu (pirktas ne LT), tas kvadratinis dangtelis tik uzsideda..
kai gavau ta laka ir atsukt norejau pagalvojau is pradziu kad nulauziau lotuliukas.gif bet po to ziuriu, kad taip turi buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 15, 17:54)
viskas su laku tvarkoj, pati turiu (pirktas ne LT), tas kvadratinis dangtelis tik uzsideda..
kai gavau ta laka ir atsukt norejau pagalvojau is pradziu kad nulauziau  lotuliukas.gif  bet po to ziuriu, kad taip turi buti  smile.gif

aisku. as jau gerokai apibraiziau dangteli bandydama uzfiskuoti lotuliukas.gif
spalva negaliu atsidziaugti... tik... jau pradejo atsilupineti, o uzlakavau vos pries valanda unsure.gif nors cia problema su visais lakais, nagai kalti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 02 15, 20:07)
aisku. as jau gerokai apibraiziau dangteli bandydama uzfiskuoti  lotuliukas.gif
spalva negaliu atsidziaugti... tik... jau pradejo atsilupineti, o uzlakavau vos pries valanda  unsure.gif nors cia problema su visais lakais, nagai kalti biggrin.gif

kokia spalva pas tave lako? mirksiukas.gif ir kiek tas top coat kainuoja?
man tai laikosi ilgai kai nusilakuoju, mazdaug savaite issilaiko..
Atsakyti