Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 27, 17:55)
nesutinku, kas liecia dekoratyvine tai labai kokybiska, taip pat ir parfumerija gerai laiko tongue.gif

pritariu drinks_cheers.gif viskas ka turiu yra labai geros kokybes
Atsakyti
Rytoj varysiu Chanel Poudre Universelle Libre pirkti!Isgyret jus cia!!Tikiuosiu,nusiseks ir reikiama spalva issirinkti!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(geia @ 2008 03 27, 20:05)
Rytoj varysiu  Chanel Poudre Universelle Libre pirkti!Isgyret jus cia!!Tikiuosiu,nusiseks ir reikiama spalva issirinkti!!! drinks_cheers.gif

lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 26, 19:43)
Niekaip susisneket neina sita tema..nieks nesupranta ko as ieskau verysad.gif

aš tai suprantu, kad ieškai kreminės kompaktinės smile.gif o ne kompaktinės biggrin.gif
Atsakyti
Man Chanel seseliai nepatiko.. Nedengia ir atrodo nelaiko. Sakau, kad gal as juos ne taip dengiu? unsure.gif
Lupdaziai ir lupu blizgesiai labai tiko smile.gif Nors manau Lancome skanesni smile.gif, o Estee Lauder Ultra Shine duoda pati geriausia blizguma ir lupu putluma.
Immitable tusas gerai dengia.
Na, o Chanel kvepalai man patinka. Ne visi, bet keletas labai patinka.
Atsakyti
O as pirkau Teint Innocence kremine pudra, lyginant su Vitalumiere, Teint Innocent maziau maskuoja, bet atrodo naturaliau, taciau Vitalumiere labiau drekina. Zodziu, abi geros. Is chanel pudru nepatiko tik Matt lumiere schmoll.gif ziauriai matosi ant veido
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 29, 20:16)
Man Chanel seseliai nepatiko.. Nedengia ir atrodo nelaiko. Sakau, kad gal as juos ne taip dengiu?  unsure.gif
Lupdaziai ir lupu blizgesiai labai tiko smile.gif Nors manau Lancome skanesni smile.gif, o Estee Lauder Ultra Shine duoda pati geriausia blizguma ir lupu putluma.
Immitable tusas gerai dengia.
Na, o Chanel kvepalai man patinka. Ne visi, bet keletas labai patinka.

na man tai seseliai visai normaliai dengesi, nesuprantu kaip gali jie nesidengti? g.gif nedazo? biggrin.gif
as turiu vienspalvius seselius sviesia spalva, ir turejau juodus dar (gal ten tamsiai tamsiai pilki labiau).. tai sviesiems seseliams priekaistu isvis neturiu, man jie patinka.. o juodi tai dengesi labai gerai bet po kiek laiko subegdavo man jie nuo mirksejimo.. gal su seseliu pagrindu ir butu laikesi geriau..
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2008 03 29, 22:40)
O as pirkau Teint Innocence kremine pudra, lyginant su Vitalumiere, Teint Innocent maziau maskuoja, bet atrodo naturaliau, taciau Vitalumiere labiau drekina. Zodziu, abi geros. Is chanel pudru nepatiko tik Matt lumiere schmoll.gif  ziauriai matosi ant veido

o man si pudryte visai nesimato, nu tokia "second skin" biggrin.gif ... oda T zona linkusi i blizguma, misri. Labai labai patinka thumbup.gif

As manau dar labai priklauso koks kremas naudojamas pries krem pudryte, kai kurie produktai kartais pjaunasi tarpusavyje unsure.gif
Atsakyti
Chanel patinka man wub.gif Kuri laika pirkau tik Chanel pudras: Innosence skysta (paskaistina veiduka, bet maskavimo truksta ax.gif ), Innosence kremine- pamaskuoja tikrai daugiau bigsmile.gif.Tada pirkau Mat lumiere- irgi sunaudojau: maskavo gerai, bet tokia sunkoka+ po Innosensu truko veidukui skaistumo ax.gif ).Tada nusipirkau Pro Lumiere- truko maskavimo, sakyciau neissilaiko ant veiduko+ blizgejo veidas unsure.gif .Vakaro apsvietime- liux, bet dienos sviesoje schmoll.gif .
Tik Vitalumiere neturejau dar blush2.gif
Chanel kvepaliukai + tusai wub.gif
Atsakyti
Man labai patinka chanel kosmetika, bet turiu tusa CILS A CILS MASCARA tai man jis kazko nepatiko. Pagal aprasyma jis ilgina,storina ir riecia, bet man jis tik storina ir tai kelissyk patepus. Tokie tie mano atsiliepimai apie sita tusa. Gal kitoms jis ir patiko, butu idomu isgirsti kitu mamyciu nuomones.
Atsakyti
QUOTE(_PuMa_ @ 2008 03 30, 20:30)
Man labai patinka chanel kosmetika, bet turiu tusa CILS A CILS MASCARA tai man jis kazko nepatiko. Pagal aprasyma jis ilgina,storina ir riecia, bet man jis tik storina ir tai kelissyk patepus. Tokie tie mano atsiliepimai apie sita tusa. Gal kitoms jis ir patiko, butu idomu isgirsti kitu mamyciu nuomones.

mano sese si tusa (atrodo si g.gif ) labai gyre, man vis sakydavo nusipirkt biggrin.gif bet as kazkodel nepirkau.. gal todel kad megstu siek tiek naturalesni makiaza, o su tuo tusu blakstienos tokios kaip dirbtines atrodo.. man Inimitable liuks tusiukas rolleyes.gif
Atsakyti
O man Pro Lumiere superinė krempudra ax.gif . Maskuoja gal ir netobulai, bet nesausina odos, atrodo pakankamai gražiai plius spalvytę atitaikiau.
Atsakyti