Gal kas naudojate si daikta, man pasiule kaip super daikta jei busiu fotografuojama galkas naudojate ar patenkintos? labai lauksiu komentaru Chanel - Powder - Poudre Douce Soft Pressed Pwd
Noriu pagirti Chanel krempudre Vitalumerie. Ziema naudojau Clinique krempudra, bet pavasari labai idegiau veida - reikejo kazko tamsesnio. Nuejusi i Kristiana (Kaune, Akropoly) isgasdinau konsultante - snukis tokio juodumo, kad sake neturinti, ka pasiulyti. Taciau vistiek kazka turejau pirkti, tai pasiule vieninteli varianta - Vitalumerie tamsiausia spalva 60. Pirkau nenorom, nes mano veido oda riebi, o si pudra misriai-normaliai odai. O dar atsiliepimu prisiskaiciau, kad nubega, blizga oda po valandos ir t.t. Galvoju, sakes, ismeciau pusantro simto litu i bala!.. Bet nieko panasaus! Si pudra puikiai maskuoja ir kartu naturaliai atrodo, neturi to baisaus oranzinio atspalvio, kuri daznai duoda tamsios krempudres. Mano darbas lauke, tai galiu pasakyti, kad vejo, saules ir lietaus testus si pudra irgi puikiai islaike. Tikrai geriausia pudra, kokia esu turejus!
Is naujienu tai
1. blizgiai
2. Brush-on oil-free SOLEIL TAN DE CHANEL
3. Sheer, light gel-cream formula of BRONZE UNIVERSEL DE CHANEL
bei naujos ombre essentielle seseliu spalvytes ir t.t.