Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(jbs @ 2006 08 31, 14:32)
Trumpa istorija, kaip jbs susigunde Chanel.
Ivertinusi Chanel kvepalus ir klasikinius kostiumelius, isejo jbs i Kristiana laimes ieskoti (siuo atveju laime=makiazo valiklis). Drasiai ir isdidziai priejo jbs prie Chanel stendo. Istiese ranka link NOURISHING CLEANSING GEL-CREAM RINSE OFF, kaip visada atidziai perskaite "stebuklingaja" info ir desertui pasiliko isstudijuoti valiklio sudeti. Sulig kiekvienu zodziu jbs akys pletesi, pletesi, pletesi, kol pasidare dideles kaip kukuliai. Tada labai labai atsargiai jbs padejo i vieta garbuji Chanel valikli ir jau be jokios drasos atatupsta isslinko is Kristianos.
Nupedino jbs i artimiausia vaistine ir nusipirko Rasa (BIOK) prausikli su kvieciu baltymais.
Stai taip prasidejo (ir baigesi) jbs pazintis su stebuklingaja Chanel kosmetika.

heheehhe konservantus visi tuos pacius naudoja doh.gif
naivu tiketis, kad garsios firmos apsiena be ju. turbut kaip tik atvirksciai

bet as nedrisciau sakykim ruby rose seseliu lyginti su chanel [nebutinai chanel, kad ir dior, lancome] arba kokio nivea kremo su chanel kremu...
m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrianna @ 2006 08 24, 13:53)
Sitos serijos nenaudojau,bet man Chanel nepatinka-lupu dazai nuluzineja,bet siaip kietoki,seseliai subega,o kremai neduoda jokio poveikio schmoll.gif

seseliai tikrai labai geri ir kokybiski ax.gif su seseliu pagrindu ar be jo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 08 31, 20:10)
heheehhe konservantus visi tuos pacius naudoja  doh.gif
naivu tiketis, kad garsios firmos apsiena be ju. turbut  kaip tik atvirksciai

Be konservantu neapsieina ne vienas kosmetikos gamintojas. Kitaip galiojimo laikas butu 3-5 dienos, laikant saldytuve). Taciau mane pribloske "elitines" kosmetikos gamintoju naudojama konservantu ir parabenu gausa doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau Chanel piestuka lupoms...Spalva labai grazi,tepasi puikiai,atrodo-irgi puikiai,taciau galetu geriau islikti...valgant ar geriant reikia buti labai atsargiai,kad dalis linijos kaipmat nenusitrintu...Maybelinne piestukas laikosi geriau thumbup.gif Apskritai,is visu mano naudutu piestuku lupoms(Isadora,Clarins,Guerlain,Givenchy,Dior,Maybelinne),geriausi-Maybelinne ir Dior thumbup.gif Kazkaip net neplanavau as Chanel pirkti si karta,bet mano vyras uz nugaros trepsejo,kad labai skuba doh.gif ,tai greitomis ciupau pati pirma,ka siule konsultantas.Beje,dar buvau pamirsusi parasyti,kad turiu baltos spalvos sios firmos piestuka akims-sitas labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Turiu akiu piestuka Le Crayon Yeux (su kauciukiniu galiuku) ir skysta pavedima. Man patinka. Ir dar nagu laka, graziai tepasi, laiko kaip ir visi (as ten netepu keliu sluoksniu, pagrindu, tvirtintoju ir pan.)
Kremu nebandziau, drauge turi Hydramax, tai kito nebeperka, tik si.
Atsakyti
Dėl konservantų - visi kosmetikos gamintojai juos naudoja. Chanel nesiskelbia, kad yra natūralios kosmetikos gamintoja, kaip pvz. Clarins arba Decleor, todėl ir nereikia piktintis. Va, jei tokią sudėtį pamatytum pas Decleor'ą, tada jau galima kelti vėjus smile.gif
Atsakyti
Dievinu Chanel lupdazi ir lupu blizgesi,kadangi esu bjauri ir daznai nepatinka jausmas ant lupu nuo kai kuriu kitu firmu,retai eksperimentuoju,na dar rochas.O siaip,jei perki uzsienyje,tai ju seseliai labai geri,apskritai jei turit galimybe,nepirkit pas mus,o tik uzsienyje,kokybe skiriasi kaip vanduo ir vynas.
Atsakyti
esu isbandziusi nemazai kosmetikos gamintoju,taciau chanel tik kvepalai geri,dar ir dabar dulkeja Precision Fluid,toks astrus kvapas schmoll.gif geriau siulyciau Shiseido thumbup.gif kremines pudros labai superines,paakiu ir veido kremai visu tipu odai nepakartojami.pabandykit.
Atsakyti
Is Chanel turiu krempudra su vitaminais kazkokia. man ji labai liuks. Gerai padengia, veidukas aksominis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(dawnn @ 2006 09 15, 15:49)
esu isbandziusi nemazai kosmetikos gamintoju,taciau chanel tik kvepalai geri,dar ir dabar dulkeja Precision Fluid,toks astrus kvapas schmoll.gif

Kurį Precision Fluid turi omenyje, nes aš naudoju šitą
user posted image
tai jis man taip prabangiai kvepia rolleyes.gif . Vyrui vis sakau "iš kart matosi, kad prabangi kosmetika" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2006 08 31, 11:20)
Aš noriu reabilituoti Chanel kosmetika biggrin.gif . Turiu Hydramax+ kemą-žele, pirkau spec. vasarai, tai tikrai puikus. Kvapas nuostabus, o jau drėkina rolleyes.gif ......... Dėl kvapo - jis toks skanus ir ilgai besilaikantis, kad dienos metu net užsimirštu, kad čia Chanel ir vis pagalvoju "kas čia taip skaniai kvepia" biggrin.gif
Turiu dar vieną Chanel kremą veidui, bet neprisimenu kokį. Tik žinau, kad nuo pirmųjų raukšlių, berods. Nu tas tai iš vis rolleyes.gif Kvapas tokio prabangaus kremo, o veikimas..........galiu pasakyti tik viena - Chanel yra Chanel smile.gif

as taip pat prisijungsiu prie chanel reabilitacijos. jau pora metu naudoju sios firmos kremus bei dekoratyvine kosmetika, nera nei vieno daikto, kuris butu mane nuvyles. kremas hydramax + nesu turejusi geresnio, be jo neisivaizduoju savo odos priesiuros, super putos veido prausimui, kuriu 1 buteliuko metams uztenka ir drekinamasis (melynas) bei skaistinantys tonikai - losjonai veidui taip pat nepakartojami. dekoratyvine kosmetika tiek krem pudra, tiek tusai tiek lupu blizgesiai man nepamainomi. prisijungiu, kad chanel yra chanel. man ji numeris 1!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2006 08 31, 11:20)
Aš noriu reabilituoti Chanel kosmetika biggrin.gif . Turiu Hydramax+ kemą-žele, pirkau spec. vasarai, tai tikrai puikus. Kvapas nuostabus, o jau drėkina rolleyes.gif .........

Šitą ir aš turėjau ir tikrai jausmas buvo nepakartojamas: ir kvapas, ir tekstūta thumbup.gif thumbup.gif . Tik jis labai jau lengvutis, vasarinis...

QUOTE(puffy_ @ 2006 09 01, 09:44)
seseliai tikrai labai geri ir kokybiski  ax.gif  su seseliu pagrindu ar be jo  mirksiukas.gif

O va paie šešėlius aš dabar panašiai, kaip jbs vaikštau biggrin.gif Bendrai ne, kaip liaudis sako - kaip katinas apie lašinius: vis žiūriu, žiūriu... ir gailiu pinigų. Na, ir dar renkuosi: ar pirkti dvispalvę dėžutę ar tą naują pink lame. Tas labai gražiai blizga, bet ... Vat ir nežinau. gal kas jau pabandė?
Atsakyti