Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

Apie dekoratyvine Chanel kosmetika nieko gero negaliu pasakyti bet Chanel Coco Madmousel kvepaluose tai maudytis galeciau biggrin.gif Nepakartojami bigsmile.gif
Atsakyti
Jau minėjau, kad naudoju Chanel Ultimeyes tušą, tai dar įsigyjau lūpdažį ir juodą akių pieštuką atsparų vandeniui. Viskas patinka thumbup.gif Lūpdažis tai labai fainas tuo, kad kuo daugiau juo tepi, vis keičiasi spalva. T.y. ne tik intensyvumas, o ir atspalvis kinta wub.gif
O akių pieštukas irgi fainas, bet turiu ir Manhatten atsparų vandeniui, tai galiu pasakyt, kad beveik tas pats. Abu naudoju 'Smookey eyes' makiažui, kai reikia apvest akių vidinius kraštelius, tai super, nenuteka, neišsilieja. Kaip apvedu, taip ir lieka visai dienai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
nusipirkau kauke is linijos PURETE IDEALE, na ir gavau efekta kokio norejau. zinoma labai traukia oda kol kauke "veikia". norejau kazkokio ilgesnio valomojo efekto, na ne tik kad prausiklio. Po valymo veidas toks svarus ir gaivus, tik ,zinoma, iskart reikia drekinti wink.gif
Taipogi bandziau Hydramax krema, na toks tikrai lengvas ir gaivus,tikrai ne saltajam sezonui.
Neparasysiu dar vieno kremo pavadinimo,nes kristianos tinklalapyje nerandu tokio produkto, pirkau uzsienyje, kremas suteikiantis svytejimo (radiance), toks rozinis, tikrai nuostabiai kvepia produktas, panasios konsistencijos kaip Hydramax, taip pat lengvutis. kadangi pastebejau mazybiu smulkiu blizganciu daleliu kreme, todel iskart suteikia to vadinamo svytejimo sunglasses2.gif
Linkiu visoms atrasti savo wink.gif
Papildyta:
na o apie kvepalus, COCO Mademoisele tai tikrai lverti raudono kilimo bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 10 01, 17:35)
Jau minėjau, kad naudoju Chanel Ultimeyes tušą,

Turbut naudoji Dior tusa mirksiukas.gif

Man labai patinka Chanel Vitalumiere krempudra wub.gif Dar bandziau Pro Lumiere krempudra - normali. Turiu LES 4 OMBRES DE CHANEL seselius, nepasakyciau, kad patinka. Chanel GOMMAGE MICROPERLE ECLAT pylingu - patenkinta. Blizgesiai CRISTALLE GLOSS, LEVRES SCINTILLANTES - faini. Turejau hydramax krema, tai normalus. Patiko kremas eclat originel. Patinka kvepalai - ypatingai siuo metu svaigstu nuo Allure Sensuelle wub.gif
Atsakyti
Turiu lupdažį ROUGE ALLURE, kompaktinę pudrą, Kristianos puslapyje tokios net neradau blink.gif (gal netikra ? g.gif ) kvadratinėje dėžutėje, o pati pudrytė apvali, gal kas tokią irgi turit ? blush2.gif ir Joues contraste powder blush aukso spalvos. Nu tai kažkaip negaliu nei nieko įpatingai gero, nei nieko blogo pasakyt. Ot kosmetika kaip ir kosmetika ax.gif Vyliuosi tik, kad gal kaip už tokią kainą tai ir kokybė jos geresnė turėtų būt nei lietuviškų ir odyte labiau tausot turėtų.
Atsakyti
o gal bandete naujai chanel tusa? niekur nerandu atsiliepimu, noreciau pabandyti
Atsakyti
o gal bandete naujai chanel tusa? niekur nerandu atsiliepimu, noreciau pabandyti

sveika,
jau anksciau rasiau jog naudoju chanelio INIMITABLE - tai tikrai laabia geras tusas, geresnis ir uz lancome HYPNOSE, kuris man buvo numero uno.. na, bet kiek blaksteienu- tiek nuomoniu.. smile.gif
Atsakyti
Esu turejusi Cils A Cils tusa,graziai dazo,ilgina blakstienas,akys graziai atrodo-bet tepa vakaro link po akimis(daugelis rase,kad joms netepe,bet man is tikruju ir vyras sakydavo,kaip tu atrodai,paziurek i veidrodi,paakiai pajuode).Bet jo laaaabai ilgai uztenka,atrodo niekad neuzsibaigiantis.

Ir dar turejau extreme cils intense(tankinanti tusa).Cia tai is viso kazkoks nesusipratimas,tirstas,nei ypatingai tankina,nei ilgina ir greitai susinaudojo,neilgai su juo cackinaus.
Atsakyti
QUOTE(ruty @ 2006 11 08, 14:54)
sveika,
jau anksciau rasiau jog naudoju chanelio INIMITABLE - tai tikrai laabia geras tusas, geresnis ir uz lancome HYPNOSE, kuris man buvo numero uno.. na, bet kiek blaksteienu- tiek nuomoniu.. smile.gif

thumbup.gif tikrai, kad kiek blakstienu, tiek ir nuomoniu biggrin.gif turiu chanel tusa "extracils", tai taip ir voliojas nenaudojamas, nes lancome man geriau tongue.gif
Papildyta:
beje, man jis irgi tepliodavo paakius. ir aplamai as nemegstu per skystu tusu dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 08 lapkričio 2006 - 14:28
Na Chanel...aš renkuosi tik kvepalus smile.gif Allure arba Coco Mademoiselle smile.gif Na dar "Chance" smile.gif kremukų ar valymo priemonių nesirinksiu niekada, nes vartoju natūralias kosmetikos priemones, turint problematišką odą pats tas smile.gif Na o dėl dekoratyvinės kosmetikos kol kas naudojau tik skystus šešėlius...man patiko smile.gif
Atsakyti
Norėčiau pabandyti ką nors iš jų tik nežinau nuo ko pradėt g.gif turiu omeny kremukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2006 11 17, 10:24)
Norėčiau pabandyti ką nors iš jų tik nežinau nuo ko pradėt  g.gif turiu omeny kremukus blush2.gif

Nubek i kristiana, manau, merginos papasakos apie turimus kremus ir pades tau apsispresti pagal odos tipa drinks_cheers.gif
Atsakyti