Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 22, 11:52)
esu is siu keturiu isbandzius tik zalsva bei paakiams tai labai gerai maskavo kt 2 dar nea bet kai ateis tada galesiu viska isbandyti ir parasyti kas  kaip  as juos esu bandziusi pries kelis metus o poto jie iskart dingo  smile.gif

aha, parasyk kai visus isbandysi, labai smalsu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
uzsisakiau CHANEL PRO LUMIERE SPF15 krempudra wub.gif

bet kazkaip atsiliepimai nelabai verysad.gif , bijau, kad busiu prasovus verysad.gif
Gal kas nors ka gero gali pasakyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute2002 @ 2008 06 23, 21:54)
Sveikos 4u.gif
uzsisakiau CHANEL PRO LUMIERE SPF15 krempudra wub.gif

bet kazkaip atsiliepimai nelabai verysad.gif , bijau, kad busiu prasovus verysad.gif
Gal kas nors ka gero gali pasakyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Koks tavo odos tipas? Siaip ji labai nelaiko blizgesio...
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 23, 22:12)
Koks tavo odos tipas? Siaip ji labai nelaiko blizgesio...

mano oda normali, siaip visada perku drekinancias krempudras, nes kitos sausina oda ir po kiek laiko islenda odos pasausejimas ant skruostu, kaktos verysad.gif
Dabar naudoju THE BODY SHOP drekinanti makiazo pagrina, nu nieko, patinka thumbup.gif Bet labai noriu isbandyti CHANEL krempudras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute2002 @ 2008 06 23, 23:50)
mano oda normali, siaip visada perku drekinancias krempudras, nes kitos sausina oda ir po kiek laiko islenda odos pasausejimas ant skruostu, kaktos verysad.gif
Dabar naudoju THE BODY SHOP drekinanti makiazo pagrina, nu nieko, patinka thumbup.gif Bet labai noriu isbandyti CHANEL krempudras ax.gif

Na tai bus idomus atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Kai isbandysiu, butinai pasidalinsiu ispudziais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
isbandziau CHANEL PRO LUMIERE SPF15 krempudra 4u.gif Nu stebuklo tikrai jokio, blizgesio nelaiko doh.gif . Tik tiek, kad labai lygiai dengia, labai mazai jos reikia, labai lengva, visiskai nesausina odos, nemaskuoja, tik labai graziai sulygina odos spalva wub.gif . Atrodo labai naturaliai, praktiskai visiskai nesimato ant veiduko thumbup.gif . Na o blizgesiui paslepti - truputi su sepeteliu uzdedu kompaktines thumbup.gif . Sunaudosiu irnesakyk.gif, vasarai kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
tikiuosi sulauksiu patarimo jusu smile.gif Chanel dekoratyvine kosmetika naudoju gan senai, bet kremu dar nebandziau. Uztikau internete serija BEAUTÉ INITIALE, odai nuo 25 iki 35, pirmoms raukslems. Amzius atitinka, mimikos raukles pamazu rodosi, na jei nedarysiu nieko, tai bus daugiau ju g.gif .
Oda sausa, vasara dar ok, bet ziema tai problemu turiu, is kremu bandziau daug, bet to optimalaus neradau.
Gal kas jau bandet sia serija, butu idomu atsiliepimus isgirs (nes vel pinigu ismest nesinori)
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2008 07 01, 15:27)
Sveikos,
tikiuosi sulauksiu patarimo jusu  smile.gif Chanel dekoratyvine kosmetika naudoju gan senai, bet kremu dar nebandziau. Uztikau internete serija BEAUTÉ INITIALE, odai nuo 25 iki 35, pirmoms raukslems. Amzius atitinka, mimikos raukles pamazu rodosi, na jei nedarysiu nieko, tai bus daugiau ju  g.gif .
Oda sausa, vasara dar ok, bet ziema tai problemu turiu, is kremu bandziau daug, bet to optimalaus neradau.
Gal kas jau bandet sia serija, butu idomu atsiliepimus isgirs (nes vel pinigu ismest nesinori)
Aciu

Nenoriu relamuoti, bet man Beaute initiale thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chance @ 2008 07 01, 18:04)
Nenoriu relamuoti, bet man Beaute initiale  thumbup.gif  thumbup.gif

Chance, o kiek laiko naudoji jei ne paslaptis ir ar padeda pries tas mimikos rauksles? Na mano oda labai sausa, tai ar uztenkami jis ja sudrekis?
Atsakyti
Na as naudoju fluida, tai jis riebus tikrai drekina..O del mimikos rauksliu tai nepastebejau ka daro blush2.gif man 23metai, bet jau manau tinka man jis smile.gif
O naudoju antra tutele mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chance: 02 liepos 2008 - 19:40
QUOTE(chance @ 2008 07 01, 18:04)
Nenoriu relamuoti, bet man Beaute initiale  thumbup.gif  thumbup.gif

man irgi thumbup.gif
Atsakyti