Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(Female @ 2006 08 25, 15:40)
nea, kaip tik chanel dekoratyvine labai nebloga  ax.gif
man ir chanel chance  wub.gif  bet dovanu gavau allure  verysad.gif  ir dar dideli buteliuka... bet siaip tema ne apie kvepalus jeigu ka  ax.gif

o man Allure super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif patys pačiausi. parduok
Papildyta:
QUOTE(muskatine @ 2006 11 05, 21:21)
Sveikos merginos,
nusipirkau kauke is linijos PURETE IDEALE, na ir gavau efekta kokio norejau. zinoma labai traukia oda kol kauke "veikia". norejau kazkokio ilgesnio valomojo efekto, na ne tik kad prausiklio. Po valymo veidas toks svarus ir gaivus, tik ,zinoma, iskart reikia drekinti wink.gif
Taipogi bandziau Hydramax krema, na toks tikrai lengvas ir gaivus,tikrai ne saltajam sezonui.
Neparasysiu dar vieno kremo pavadinimo,nes kristianos tinklalapyje nerandu tokio produkto, pirkau uzsienyje, kremas suteikiantis svytejimo (radiance), toks rozinis, tikrai nuostabiai kvepia produktas, panasios konsistencijos kaip Hydramax, taip pat lengvutis. kadangi pastebejau mazybiu smulkiu blizganciu daleliu kreme, todel iskart suteikia to  vadinamo svytejimo sunglasses2.gif
Linkiu visoms atrasti savo wink.gif
Papildyta:
na o apie kvepalus, COCO Mademoisele tai tikrai lverti raudono kilimo bis.gif

Kas jums tuose Coco Mademoisele patinka visoms, nesuprantu schmoll.gif , O štai Allure.....superiniai bigsmile.gif
Atsakyti
coco mademoiselle wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaičičeku @ 2007 01 17, 20:31)
o man Allure super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif patys pačiausi. parduok
Papildyta:
Kas jums tuose Coco Mademoisele patinka visoms, nesuprantu schmoll.gif , O štai Allure.....superiniai bigsmile.gif

jau cia del uosles receptoriu nesigincysim biggrin.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta Chanel skaistalais Joues contraste thumbup.gif wub.gif Ilga laika naudojausi Givenchy,kurie beje irgi puikus,bet Chanel isties suzavejo,gal del to,kad sau idealiai tinkanti atspalvi radau.Blizgesys lupoms Levres scintllantes irgi thumbup.gif thumbup.gif Labai ilgai islieka.Nagu lakas-taip pat geras.Kazkada anksciau rasiau,kad piestukas lupos galetu buti geresnis,atsiimu siuos zodzius-pripratau prie jo-tikrai geras.Nusipirkau 2 vienetinius seselius akims Ombre essentielle -tamsiai ruda ir gelsvai perlamutrini.Man jie nenubyra,kaip rase Palomina.Lengvai tepasi ir ilgai islieka.Plunksneles akims dar neisbandziau-atsiliepimai apie ja-veliau.
O megstamiausi kvepalai is Chanel linijos-No.5 ir Coco brunette.gif
Atsakyti
Man per Kaledas vyras padovanojo kremine pudra TEINT INNOCENCE ir "saules pudra" IRREELLE SOLEIL. Naudojant kartu efektas thumbup.gif . O kasdien makiazui man Egipto zemes pudra nepakeiciama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simara @ 2007 01 22, 22:52)
Esu labai patenkinta Chanel skaistalais Joues contraste thumbup.gif  wub.gif Ilga laika naudojausi Givenchy,kurie beje irgi puikus,bet Chanel isties suzavejo,gal del to,kad sau idealiai tinkanti atspalvi radau.Blizgesys lupoms Levres scintllantes irgi thumbup.gif  thumbup.gif Labai ilgai islieka.Nagu lakas-taip pat geras.Kazkada anksciau rasiau,kad piestukas lupos galetu buti geresnis,atsiimu siuos zodzius-pripratau prie jo-tikrai geras.Nusipirkau 2 vienetinius seselius akims Ombre essentielle -tamsiai ruda ir gelsvai perlamutrini.Man jie nenubyra,kaip rase Palomina.Lengvai tepasi ir ilgai islieka.Plunksneles akims dar neisbandziau-atsiliepimai apie ja-veliau.
O megstamiausi kvepalai is Chanel linijos-No.5 ir Coco brunette.gif

rasiau kad ne nubyra, bet kad subega mirsksint, bet tik tie juodi man subega... sviesus tai nepastebejau kad subegtu... tepasi tai labai fainai abu smile.gif
Atsakyti
Ruošiuosi tokius pirkti ir tokios spalvos wub.gif

O kaip jums Chanel lūpų dažiukai g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 25 sausio 2007 - 15:55
turiu lupdazi, tai nieko ypatingo.
antra karta tikrai nepirksiu
Atsakyti
Pieneliai ir tonikai faini biggrin.gif
Atsakyti
sveikos chanel fanes, gundausi pirkti skaistalus "sokolado plyteles" ar bandete? laukiu atsiliepimu. Beje, tonikas ir prausimosi putos is skaistinancios linijos - super, tikrai rezultatas akivaizdus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 03 08, 00:35)
sveikos chanel fanes, gundausi pirkti skaistalus "sokolado plyteles" ar bandete? laukiu atsiliepimu. Beje, tonikas ir prausimosi putos is skaistinancios linijos - super, tikrai rezultatas akivaizdus wub.gif

as taip pat esu chanel melytoja turiu skaistalus irrele soleil sokolado plytele tai superiniai cia jie priskiriami kaip skaistalai kaip saules pudra bet turi dat blizgucio atspindi sviesa labai graziai atrodo paslepia odos trukumus t.y. rauksleles thumbup.gif
Atsakyti
jauciu begsiu rytoj pirkti siuos skaistalus:)
Atsakyti