Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

Ačiukas, jau seniai norėjau kenzo kremukų pabandyti ir ne tikpabandyti bet ir įsigyti, nes aš iki šiol Decleor naudoju man labai jie superinukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2006 11 20, 14:50)
Gerai, nešturmuosiu  ax.gif o pasalūniškai kaip laputė prisliuogsiu  cool.gif

Na kad aš nežinau kokiuose kremuose nebūtų chemijos, bet Chanel tai vien chemija, jokio augaliuko pavadinimo net nerandu, kituose šalia chemijos tai bent keli augalėliai puikuojasi..... na taip pagal mėginuką tai labai fainas tas Hydramax kremas .... bet kažkaip kai pradedi galvoti.....tai geriau galvą nusiimti ir nebegalvoti  lotuliukas.gif

augaliuku darzely uzsiauginsi, o cia produkcija manau su kokybe cool.gif labiau tikeciau,kad tie kremai po kelis litus su kokiais alijosiais ar tai ramunelem, nelabai turi tikru tu augaliuku sudety, nes perdaug dideli gamybos "ka$tai" butu, kad pardavinetu tokiomis zemomis kainomis;)
Atsakyti
chanel tusas inimitable thumbup.gif
seseliai - lengvai tepasi, tik minusas, kad nelabai ilgai laikosi, subega nuo mirksejimo verysad.gif reiketu gal pabandyt su seseliu pagrindu g.gif
eyeliner'is thumbup.gif (nors cia mano pirmas turetas blush2.gif tai neturiu su kuo lygint)
Atsakyti
Mna įdomu ar Chanel Hydramax geresnis ar Dior Hydraction ar koks nors Guerlain ar Elizabeth Arden drėkinantis kremas??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 23 lapkričio 2006 - 16:14
QUOTE(Bitute32 @ 2006 11 23, 17:10)
Mna įdomu ar Chanel Hydramax geresnis ar Dior Hydraction ar koks nors Guerlain ar Elizabeth Arden drėkinantis kremas??? g.gif

mano nuomone apie abu tolygi. siaip ar taip atkeliauja salti orai, tai gal pagalvok apie maitinamaji, o ne drekinamaji, na nebent tavo oda itin riebi, ir nenori apsunkinti. Jei jau apsisprendei pirkti kazkuri is siu dvieju ir sunku apsispresti, tai galbut kazka nulems sudetines dalys, ar kainos skirtumas, nors skirtumas neymus, net nezinau kuo isskirti viena ar kita rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2006 11 23, 19:26)
mano nuomone apie abu tolygi. siaip ar taip atkeliauja salti orai, tai gal pagalvok apie maitinamaji, o ne drekinamaji, na nebent tavo oda itin riebi, ir nenori apsunkinti. Jei jau apsisprendei pirkti kazkuri is siu dvieju ir sunku apsispresti, tai galbut kazka nulems sudetines dalys, ar kainos skirtumas, nors skirtumas neymus, net nezinau kuo isskirti viena ar kita  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

hydramax yra fluidas, kremas ir gelis tai va krema galima naudoti ir ziema, as ta ir darau, man taip patare kosmetologe. jis super tinka ziemai, o vasara geriau lengvesni, pvz fluida arba geli. dior taip pat turejau, bet man chanel hydamax labiau patiko
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus aciuks.gif aciuks.gif flirt.gif
Atsakyti
atsirado naujas chanel maitinamasis skaistinamasis kremas, maciau cosmo reklama, gal kas bandete?
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2006 11 23, 17:10)

Aišku, čia ne ta tema wink.gif Bet aš pasirinkau elizabeth smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
"Chanel maitinamasis skaistinamasis kremas"

vaje tikrai įdomu koks jis ten per stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai patinka Anti-fatigue gel mask,oda tokia svelni lieka wub.gif Taip pat kremas Purete ideale mattifying fluid labai svelnia oda palieka,jokio tempimo nesijaucia,tik ,kad kvapas toks grynai kvepalu jauciasi,tai nelabai man tas dalykas patinka g.gif O vat Teint innocence krempudra tai patinka wub.gif labai graziai uzsitepa ir kas svarbiausia,kad drabuziu netepa,nes pries tai naudojamos pudros tik del to ir turejau atsisakyt,nors ant veido idealiai atrode doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 14 sausio 2007 - 19:49
AR KURI ESATE NAUDOJUS CHANEL IRELLE DUO ŠEŠĖLIUKUS, KAIP JIE ĮDOMU:)
Atsakyti