Įkraunama...
Įkraunama...

Teletabiai

QUOTE(Onora @ 2008 01 03, 11:12)
o ka, kai tu parodai lele, vaikas pasako, kad lele, tai tu klausi, o kas ta lele? Gal reikia sakyti, kad zmogus? g.gif Ar netikras, negyvas zmogus?

o gal isvis zaislai glumina vaikus ir kenkia, gal verciau tikrus gyvunus pirkti?
kazin ar esi nors karta paziurejusi kuri nors ilgesni filmuka apie tabius? as kai jau persiziurejusi ju, tai matau, kad tikrai ne tik o ou ir pari jie ismoko sakyti  mirksiukas.gif Be to, intarpuose filmuoti vaikai irgi "glusi" anot taves? Ar tavo vaikas genijus ir moka daugiau nei teletabiai?

o ka reiskia "normaliai mokosi kalbeti"? Maniske tai pirmiausia pradejo sakyti o-ou (tai reiske ku-ku), tada ir sugalvojome, kad tikriausiai reketu teletabiu filmuka vaikui parodyti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Beje,iš teletabių filmukų mano vaikas (be mūsų pagalbos) daug ko išmoko. ax.gif
Pačios mamos esate priešiškai nusistačiusios prieš tokius filmukus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2006 08 24, 13:22)
Maniškis irgi pakvaišęs nuo jų biggrin.gif , jei tai būtų Kaune, tai po 6 lt arba 25 lt jų yra turguose, bazėje ar laisvės al.požeminėje perėjoje. Atsirado jau ir orginalių, bet tie brangesni lyg mačiau apie 35-50lt., jų galima įsigyti žaislų planetoje.

maniskiui taip pat laabai jie patinka,per telika istisai ziuri
Atsakyti
Pas mus taip pat valdo teletabiai, tik jis kažkaip mieliau žiūri filmukus apie tabius, nei žaistu su žaislu teletabiu. Tai jau tikrai daug išmoko ir pasako kelis žodelius teletabiškus ir moka parodyt kur kuris teletabis.
Atsakyti
Ziaslas tai dar kaip zaislas , bet tv teletabiu laidele tai manao nuomone bukina vaikus ir tikrai nemoko..
Atsakyti
QUOTE(Tmxs @ 2008 01 11, 08:17)
Ziaslas tai dar kaip zaislas , bet tv teletabiu laidele tai manao nuomone bukina vaikus ir tikrai nemoko..

na, paziuresim, ar po metu tavo nuomone nepasikeis (zinoma, jei rodysi, leisi ziureti tabius ir patys Tabiai patiks tavo vaikui smile.gif).
Butinai parasyk kaip atbukino 4u.gif
Atsakyti
Na, as nebaigusi vaiku psichologija ar pan, bet skaiciau knyga "vaiko raida", tai ten radau tyrimu rezultatais paremtu pzvyzdziu kaip vaikuciai mato pasauli pagal metus. Tas filmukas skirtas 1.5-3 ir daugiau metuku. Neveltui jiems yra kartojamos tos pacios frazes kelis kartus, o ir temos filmuko ir poto tabiu dienos siuzetas yra panasus, taip vaikuciai labiau isi savina. Manau, kad juos kure patyre pedagogai ir vaiku psichologai.

Mes kiekvienas iseigines ziuri ir spalvas labiau uztvirtinam ir skaiciuot jam idomiau buvo mokytis (bent jau is ten suprato, kad yra eiliskumas g.gif skaiciuojant)

Man labiau kyla nerimas kai vaikai domisi filmukais kur keikiasi, zudo ar juokeliai per daug "suaugiski", Vaikai greitai pagauna tam tkras frazes ir zodzius g.gif Vat manau, kad tie filmukailabiau BUKINA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2008 01 11, 13:09)
Man labiau kyla nerimas kai vaikai domisi filmukais kur keikiasi, zudo ar juokeliai per daug "suaugiski", Vaikai greitai pagauna tam tkras frazes ir zodzius  g.gif  Vat manau, kad tie filmukailabiau BUKINA  doh.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O vat tabiuose nieko blogo nematau,atvirkščiai,labai mieli ,draugiški herojai,kurie moko mylėti,užjausti ir džiaugtis thumbup.gif
mano mergytei tabiai labai patinka ir nemanau,kad -BUKINA schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tmxs @ 2008 01 11, 08:17)

Man keista tokia kategoriška nuomone, žinoma jum nedraudžiu jos išsakyti, kadangi tuoj išsakysiu savąją tongue.gif
Visų pirma manau teletabių žaislas yra neatsiejamas nuo teletabių filmuko, kaip kitaip jis susipažysta su šiuo personažu hihihi.gif mastau.gif
Berazume drinks_cheers.gif ir aš skaičiau, kad su psichologų pagalba buvo kurta ši laidelė, tai daug ką pasako drinks_cheers.gif
Ir nesuprantu kame čia bukinimas galėtu savo teiginį pagrįsti Tmxs blush2.gif
Atsakyti
mano 1.5m dukryte negali atsitraukti nuo teliko kai rodo teletabius lotuliukas.gif
jai linksma, su jais soka ur ziuriu daug ismoksta rolleyes.gif
manau gera prorama teletabiai thumbup.gif
jei kenktu, ar bukintu uzdraustu juos rodyt blush2.gif
daugiausiai bukina tie visokie transformeriai ir pan...
Atsakyti
mano dukrytei 3 metukai ir jai labai jie patinka, buvo uzejes anksciau toks metas kad mes nieko daugiau ir neziurejoms tik teletabiu kompakta lotuliukas.gif , as tai ir visiskai pritariu kad geriau vaikams tabius ziuret o ne tas nesamones kur per telika rodo. schmoll.gif as tai manau kad visi vaikai "perserga" tabiu liga thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazulei 6 men., tai jauciu dar ankstoka tuos tabius rodyt biggrin.gif . O nuo kada galim aplamai telika rodyt, kad jau suprastu ka ziuri rolleyes.gif
Atsakyti
na nezinau nuo kada jau tikslinga pradeti rodyti, bet mes tai nuo metuku su biskuciu uzsikretem tabiais thumbup.gif
Atsakyti