O is kondensuoto dar galima daryti Sirsiu medu! As nepamenu kaip darosi, bet kazkokioj temoj tikrai buvo! Sako kad labai skanu.
Jei labai skubiai reikia to virto kondensuoto pieno, tai geriau iskart pirkti rududu, bet virtas namie nepalyginamai skanesnis!!!
O is kondensuoto dar galima daryti Sirsiu medu! As nepamenu kaip darosi, bet kazkokioj temoj tikrai buvo! Sako kad labai skanu.
O is kondensuoto dar galima daryti Sirsiu medu! As nepamenu kaip darosi, bet kazkokioj temoj tikrai buvo! Sako kad labai skanu.
"Rududu" tai toks rudas kond. pienas skarbonkej pardavinejamas
| QUOTE (Danguole55 @ 2004 09 09, 19:38) |
| Reikia ideti su visa dezute i vandeni (dezute butinai neatidaryta |
Nežinau kodėl, bet mano draugei šitaip verdant kondensuotas pienas sprogo ir paskui dar ilgai ir nuobodžiai sienas virtuvėj valė.Gerai, kad jų pačių tuo metu nebuvo. Jau geriau iš karto nusipirkti "Rududu".
Na, kad verdamas kondensuotas pienas sprogtu, tai neteko girdeti, bet kad ji reikai virta atidarineti tik atshalusi - tikrai isitikinau. Vaikysteje brolis ishsivires bande karshta dezute atidaryti, tai tik pradejus atidarineti taip shove i virshu, kad prie lubu prilipo
Vafliu lakštai supjaustomi juostelemis - plotis apie 2 cm, aptepami kondensuotu pienu ir apibarstomi aguonomis. Orkaiteje kelioms minutems padziuti ir viskas.
Tas pats patiekalas galimas su majonezu ir kmynais.
Tas pats patiekalas galimas su majonezu ir kmynais.
Pas mano drauge irgi sprogo. Tai gerai,kad nieko virtuveje nebuvo. Visos virtuves lubos virto stalaktitais.
| QUOTE (Mįsliukė @ 2004 09 12, 14:20) |
| Nežinau kodėl, bet mano draugei šitaip verdant kondensuotas pienas sprogo ir paskui dar ilgai ir nuobodžiai sienas virtuvėj valė.Gerai, kad jų pačių tuo metu nebuvo. Jau geriau iš karto nusipirkti "Rududu". |
Rududu ir virto kondencuoto pieno skonis man labai skiriasi
Teko girdeti istorija, kaip studentai bendrabutyje susprogdino konservu dezute, bet jie tiesiog is nepatyrimo ta konservu dezute uzdeje ant ugnies bande shildyti.
O jei ja idedi i puoda su vandeniu tai kuo puikiausiai verda...Bent jau as taip manau.
O jei ja idedi i puoda su vandeniu tai kuo puikiausiai verda...Bent jau as taip manau.
| QUOTE (nere @ 2004 09 11, 22:04) | ||
Parašykit kaip tą širšių medų padaryt. |
Sirsiu medaus receptukas va cia http://www.supermama...36
| QUOTE (Mįsliukė @ 2004 09 12, 14:20) |
| Nežinau kodėl, bet mano draugei šitaip verdant kondensuotas pienas sprogo ir paskui dar ilgai ir nuobodžiai sienas virtuvėj valė.Gerai, kad jų pačių tuo metu nebuvo. |
Uztai kad vanduo visas isgaravo. Liko sausa skarbonke, neapsemta, puode, ant ugnies, va ir sprogo








