QUOTE(liavamba @ 2014 05 09, 00:15)
Aš tai paskutinius metus kenčiu nuo sausos odos, buvo dermatitas, su antibiotikais ir tepalais išsigydžiau, bet dažnai, koki kartą per savaitę pradedu vėl jausti, kad oda išsausėjus, atsiranda niežulys tam tikrose vietose

. Tai man padeda kremai su taukmedžio sviestu. Gryną taukmedžio sviestą tepu tik po dušo, nes juo reikia tepti drėgną odą. O kelis kartus per dieną tepu su Desert essence kremu su taukmedžiu (pirkau iHerbe), JR Watkins kūno kremą su taukmedžiu pirkau Bige Klaipėdoj yra ekologiškos kosmetikos parduotuvė. Tikuos, kad kada nors išsigydysiu
Jūs aderma pabandykit, yra toks raminantis pienelis exomega. Mano vyrui panasios bedos buvo, vargo ilgai, tik ne taip stipriai, su gydytoja, bet be antibiotikų. Buvo kaklas labai sausas, sprandas, visos rankos, nugara plotais. Ko tik nepirkom, pradžioje savo kūno kremais dalinausi. Bet padėdavo tam kartui. Iki tiek niežulys būdavo, kad nuo susitikimo su draugais sulaikydavau tiesiog kasydama nugarą

Tai va, nuėjo pas gydytoją, pasakė nenaudoti prausiklių su muilu sudėtyje, maudantis į vonią pilti vonios aliejų, nesimaudyti labai karštoje vonioje (maniškis duše mėgsta pusvalandį kaitintis) ir tepti kūną kremu iš karto po maudymosi, per kelias minutes, tik nusišluosčius. O tepe ir iki šiol tepa tuo exomega, ir yra prausiklis iš jų, toks aliejus, tai ir aš panaudoju
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 08 12, 08:49)
Mano oda sausoka, vaikučiui buvo atopinis dermatitas, dabar odelė pasitvarkė, tačiau vis tiek sausa, todėl reikia nuolat drėkinti. Pasidalinsiu savo patirtimi.
Naudojame pakaitomis:
kitas emolientas A-derma Exomega kremas. Tepasi gana sunkiai, riebi tekstūra, labiau tinkamas šaltesniam sezonui. Drėkina, maitina puikiai. Nėra kvapnių medžiagų, parabenų.
http://www.pixic.ru/...4i9y2i94211.jpg[/img][/url]
Mes naudojom pienelį, tai tekstūra skysta, neriebi ir įsigeria greitai.