Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa kūno oda

QUOTE(myliuvasara @ 2012 06 06, 18:49)
vot ir man tas pats, pastebejau, kad kuo daugiau isgeriu vandens tuo geriau visam mano organizmui,per prievarta nerynu ,bet stengiuosi kuo daugiau isgerti thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif , ta ir as pastebejau, kad geriant daugiau vandens ne taip sauseja oda. O dar naudoju ekologiska kuno krema su alyvuogemis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 06 20, 18:51)
Drekinti tai butina, bet as negaliu prisiversti gerti tada, kai nenoriu... O jei taip darau - labai tinstu, issiputus jauciuosi. Nemegsta mano organizmas skysciu wink.gif

man irgi panasiai. Tinstu. ..bet pastebejau, kad po keliu dienu didesnio skyscio vartojimo, tinimas praeina. Gal inkstai pripranta spraciau dirbti blush2.gif
Atsakyti
Man didelis atradimas buvo kakavos sviestas. Na ir reguliari odos priežiūra, kitaip ilgalaikių rezultatų nereikėtų tikėtis 4u.gif
Atsakyti
Mane labai gelbėja šis Babe dermatologinis gelis Aloe Vera 100 % pH 5.5, jis labia lengvos želinės tekstūros, greitai įsigeria į odą ir akimirksniu ją nuramina, oda nustoja niežėti. Jį gali naudoti ir mažieji ir suaugusieji. Universaliai tinka visiems sezonams ir žiemą, ir vasarą. Iš daugelio bandytų kremų, losjonų, gelių kūnui, kol kas geresnio neradau, odos sausumą jis sutvarko puikiai thumbup.gif , jau nekalbu apie odos ramybę ax.gif
user posted image
Atsakyti
gal kainyte zinote ?
Atsakyti
QUOTE(Selena*** @ 2014 01 27, 13:13)
gal kainyte zinote ?

Sveika, visuose vaistinėse skirtingai, bet apytiksliai virš 50lt be nuolaidų, talpa 300ml, geriausiai apsimoka pirkti savaitgaliais Euro vaistinėje kai buna 15proc. nuolaida visai kosmetikai, tada pigiau 4u.gif Arba apsimoka pirkti internetinėse vaistinėse nes dažnai būna irgi visokių nuolaidų ax.gif
Atsakyti
Sveikos, moterytės smile.gif Aš irgi visą gyvenimą kenčiu nuo sausos odos. Ko tik neišbandžiau.. schmoll.gif O vat neseniai buvau pas dermatologę. Pasiūlė šį http://www.assorti.l...dai-ph-55-500ml kremuką ir tikrai esu visiškai patenkinta! thumbup.gif Rekomenduoju ir Jums! smile.gif
user posted image
Atsakyti
kiek laiko naudojate ? nes man pvz daznai buna tik pirmas ispudis po kiek laiko,nebetinka, tas pats ir su sampunais
Atsakyti
QUOTE(Selena*** @ 2014 01 28, 20:46)
kiek laiko naudojate ? nes man pvz daznai buna tik pirmas ispudis po kiek laiko,nebetinka, tas pats ir su sampunais

Apie mėnesį, bet aš ant savęs tikrai matau efektą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena*** @ 2012 06 06, 18:49)
vot ir man tas pats, pastebejau, kad kuo daugiau isgeriu vandens tuo geriau visam mano organizmui,per prievarta nerynu ,bet stengiuosi kuo daugiau isgerti thumbup.gif

drinks_cheers.gif Va va, aš per dieną virš 2l išgeriu, tai spėju tas įtako tikrai turi

QUOTE(zuvedriox @ 2014 01 27, 00:56)
Mane labai gelbėja šis Babe dermatologinis gelis Aloe Vera 100 %  pH 5.5, jis labia lengvos želinės tekstūros, greitai įsigeria į odą ir akimirksniu ją nuramina, oda nustoja niežėti.

Hmm, esu girdėjus apie alijošiaus stebuklus, bet dar nebandžius ant jautrios odos. Nes kojas TBS aloe sviestu patepu kartais, o kaip jis ant jautraus kūno?
Nes aš jau metus tik Biodermą naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2014 01 27, 21:43)
Sveikos, moterytės smile.gif Aš irgi visą gyvenimą kenčiu nuo sausos odos. Ko tik neišbandžiau.. schmoll.gif  O vat neseniai buvau pas dermatologę. Pasiūlė šį http://www.assorti.l...dai-ph-55-500ml kremuką ir tikrai esu visiškai patenkinta!  thumbup.gif  Rekomenduoju ir Jums! smile.gif
user posted image

na, visu pirma, ikki kremuko cia tolokai, skystas losjonas. Drekina vidutiniskai, mano oda normali i sausuma, tai kaip ir neblogai, bet tikroms sausaodems vargiai tiks
Atsakyti
QUOTE(Astrilde @ 2013 11 13, 14:33)
Pritariu drinks_cheers.gif , ta ir as pastebejau, kad geriant daugiau vandens ne taip sauseja oda. O dar naudoju ekologiska kuno krema su alyvuogemis. smile.gif

Labai teisingai rašote, kad, visų pirma, reikia gerti vandenį wink.gif IŠ VIDAUS mūsų oda didžiąją dalį vandens=drėgmės gauna.

Kremai ir aliejai padeda tą drėgmę IŠSAUGOTI.

QUOTE(Brno @ 2013 11 29, 16:29)
Man didelis atradimas buvo kakavos sviestas. Na ir reguliari odos priežiūra, kitaip ilgalaikių rezultatų nereikėtų tikėtis  4u.gif

thumbup.gif

Aš išvis svaigstu dėl tų visų sviestų: kakavos, mangų, sviestmedžių. Beje, perku Kvapų namuose.

Dar mano mėgstama gamintoja Marmozel tobulai sujungė sviestus ir aliejus ir pagamino Kūno sviestą.

Svarbiausia, kad LABAI patogu tepti, gerai įsigeria, o jau kvapas.... mmm... norisi suvalgyti smile.gif

O dėl odos priežiūros - ar žinote, kad visi dušo geliai ir muilai sausina odą? Kad šiaip jau nereikėtų muilinti viso kūno, tuo labiau KASDIEN.

O jei oda labai labai sausa, rekomenduojama išsitepti aliejumi prieš einant į dušą, palaukti ir tik tuomet praustis - taip mažiau nudremšite odos lipidinę apsauginę plėvelę wink.gif

Atsakyti