Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa kūno oda

QUOTE(_Kere_ @ 2007 11 15, 10:00)
Sita tema visai uzmirsta unsure.gif
O mano blauzdu oda labai sausa, kiek betepciau losjonais, kremais, tai tik tam kartui, po keliu valandu vel tas pats doh.gif  Gal patarsit koki gera krema ar sviestuka isbandyti g.gif

O bandei pvz taukmedzio sviesta? g.gif As esu nusipirkus lupoms, bet buna pirkt ir kunui ax.gif O savo blauzdas, kurios po duso visada serpetoja (na ne labai baisiai bet visgi...), tepu L'or de Torrente kuno losjonu su medumi ir pieno proteinais, man padeda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 11 16, 02:02)
As irgi siulau TBS'o sviestus sausai ir labai sausai kuno odytei. Pasiskaityk The Body Shop tema, ten labai daug apie kuno sviestus prirasyta 4u.gif  As pati naudoju slyvu ir greipfruktu, bet mano oda normali, sausai tinka kiti sviestukai  mirksiukas.gif

man irgi TBS sviestai geras dalykelis, labai gerai drekina thumbup.gif
Atsakyti
Aš prausdamasi kartais naudoju alyvuogių aliejų, nusiprausus išsitepu visa, bet po to ir vaikštau, kol nudžiūna.. tongue.gif Tenka ilgokai palaukt biggrin.gif arba, einant miegot, tada pižamą užsivelki, ir gerai.

Dar labai neblogas yra nivea losjonas tamsiai mėlynam buteliuke labai sausai odai, bet po žiemą po poros valandų vis tiek išsausėja..

Dar neblogai tirpstantys vonioje burbulai su aliejais, nusimaudai, ir oda gana sudrėkinta, bent jau nešerpetoja.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2007 11 16, 09:44)
Aš prausdamasi kartais naudoju alyvuogių aliejų, nusiprausus išsitepu visa, bet po to ir vaikštau, kol nudžiūna..  tongue.gif  Tenka ilgokai palaukt  biggrin.gif  arba, einant miegot, tada pižamą užsivelki, ir gerai.

Dar labai neblogas yra nivea losjonas tamsiai mėlynam buteliuke labai sausai odai, bet po žiemą po poros valandų vis tiek išsausėja..

Dar neblogai tirpstantys vonioje burbulai su aliejais, nusimaudai, ir oda gana sudrėkinta, bent jau nešerpetoja..  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Arba isvis liuks yra aliejai voniai wub.gif
Atsakyti
O kur yra pirkti tų tirpstančių burbulų ar aliejų?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 10:15)
O bandei pvz taukmedzio sviesta? g.gif As esu nusipirkus lupoms, bet buna pirkt ir kunui ax.gif O savo blauzdas, kurios po duso visada serpetoja (na ne labai baisiai bet visgi...), tepu L'or de Torrente kuno losjonu su medumi ir pieno proteinais, man padeda rolleyes.gif

Reiks griebt koki sviesta is TBS, kaip tik rytoj einu is ten praus.pirstiniu pirkt, reiks pasiuostinet bigsmile.gif
Atsakyti
Kasdien po duso naudoju kuno losjona. Daug esu isbandziusi, bet man geriausias GARNIER bodycocoon ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andraja @ 2007 11 19, 17:22)
Kasdien po duso naudoju kuno losjona. Daug esu isbandziusi, bet man geriausias GARNIER bodycocoon ax.gif

Man losjonai kazkiek drekina, ber noreciau, kad ir maitintu, kazko riebesnio rolleyes.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif
QUOTE(_Kere_ @ 2007 11 20, 11:32)
Man losjonai kazkiek drekina, ber noreciau, kad ir maitintu, kazko riebesnio rolleyes.gif

Jis ir yra gan riebus.

Geriausiai drekina man Avon planet spa kremas su alyvuogiu aliejum wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

turiu, man labai prastas, man geriau TBS sviestas. Garnier firmos dalina kai akcija buna, perki pvz daug kanc.popieriaus ir gausi dovanu garnier. As jas isdovanojau, kam tik netingejau, butu geras tikrai pasilikciau sau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 11 20, 21:15)
turiu, man labai prastas, man geriau TBS sviestas. Garnier firmos dalina kai akcija buna, perki pvz daug kanc.popieriaus ir gausi dovanu garnier. As jas isdovanojau, kam tik netingejau, butu geras tikrai pasilikciau sau. ax.gif

Turejau braskini ir greipfrutini TBS sviestus,maitina tai gerai,bet pakol issigeria.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 11 20, 20:19)
Turejau braskini ir greipfrutini TBS sviestus,maitina tai gerai,bet pakol issigeria.. doh.gif

Tai tbs sviestai blogai isigeria i oda? blink.gif
Atsakyti