Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa kūno oda

QUOTE(Morepink @ 2007 11 21, 00:38)
Tai tbs sviestai blogai isigeria i oda? blink.gif

Na jie tokie riebesni..palieka plevele ant odos..
Atsakyti
Mano oda būna labai sausa tik kai prasideda šaltesni orai, kažkaip nieko tinkamo nerasdavau, išbandžiau ir migdolų aliejų, bet nepadėjo. Kažkaip visai neblogas man dabar, kaip sakant geriausias iš turėtų tai TBS mango sviestinis kremas ypač sausai odai 4u.gif
Atsakyti
As tai naudoju Nivea kuno pieneli sausai odai smile.gif kiekviena diena stengiuosi palepinti juo oda kartais ir ryte ir vakare smile.gif) bent jau man taj labai gerai jis wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 11 21, 00:38)
Tai tbs sviestai blogai isigeria i oda? blink.gif

Turiu greipfruktu ir slyvu, kuo puikiausiai isigeria thumb_yello.gif
Atsakyti
is visu bandytu TBS sviestu sunkiausiai isigeria mango ir kavos g.gif o kiti gana lengvai, ypac granatu, pasion frut, papajos .... man patinka kaip jie drkina oda, o jau kvapai, alpstu nuo kokosinio ir braskinio kuno sviesto wub.gif pigesnis variantas butu Margaritos su saltalankais, tikrai gerai drekina ir svelnus kvapas wub.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Nuo odos sausumo gelbsti BIOCELIO tabletes, isbandytos ax.gif ,tikrai veikia, tik reikia pavartoti apie pora menesiu
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2007 11 20, 11:32)
Man losjonai kazkiek drekina, ber noreciau, kad ir maitintu, kazko riebesnio rolleyes.gif

Garnier raudonoje pakuotoje skirta labai sausai odai-pabandziau ir tikrai patiko smile.gif
Atsakyti
man patinka TBS kuno sviestai, jonsons baby aliejukas biggrin.gif ,loreal sausos odos pienelis http://us.st11.yimg...._1963_368165515
Atsakyti
o dar jei labai sausa ir reik pagydyti, galite psidomėti vaistinėse yra tokie kremai - cutibaza ir dermobaza.
Atsakyti
man ir CUTIBAZA thumbup.gif
po narkozes viena karta buvo isvis blogai doh.gif tai labai padejo EUCERIN losjonas su slapalu berods 10 proc, o jeigu reikia dar stipresnio efekto tada EUCERIN kremuko reik thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 20 kovo 2008 - 14:32
QUOTE(Buzyte @ 2008 03 20, 16:31)
man ir CUTIBAZA  thumbup.gif
po narkozes viena karta buvo isvis blogai  doh.gif tai labai padejo EUCERIN losjonas su slapalu berods 10 proc, o jeigu reikia dar stipresnio efekto tada EUCERIN kremuko reik  thumbup.gif

bet man kazkaip Cutibaza ir Dermobaza tai nelabai tinkami dideliems plotams tepti.. gal tik atskiroms vietelems.. g.gif dar neblogas Exipial U Hydrolotio (losjonas gerai isigeria, galima teptis kad ir visa kuna) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 11 21, 00:06)
Na jie tokie riebesni..palieka plevele ant odos..

Matyt pirkai per riebius tavo odai,nes tie lengvesni sviestai įsigeria labai gerai;)
Atsakyti