Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

QUOTE(Medinis @ 2007 01 10, 15:32)
Gal galėtumėte pasakyti kokiu pagrindu mane reikėtų pasodinti? Būtų labai įdomu sužinoti. Pacituokite prašau kurį nors kodeksą.
O dėl intelektualinio estetiškumo... manote intelektualai pergerė nevemia ir į kelnes nemyža? Oi kiek tokių estetinių intelektualų mačiau... Moterų beje irgi.

nuuu Medini,cia gi jau elementarna,uz nepilnameciu girdyma yra baudziama,gert pas mumi iki 18 nelegalu biggrin.gif
nu kad girdysi as jau supratau,bet kodel klausiu?kodel dabar vaikui nenorint alu siulai?kodel veliau girdysi?
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 01 10, 14:15)
O tai tu nezinai nuo kokio amziaus Lietuvoje galima gerti alkoholinius gerimus?

QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 10, 14:16)
nuuu Medini,cia gi jau elementarna,uz nepilnameciu girdyma yra baudziama,gert pas mumi iki 18 nelegalu biggrin.gif

Kaip labiausiai teisiškai išprususioms galiu tik pasakyti, jog Lietuvos Respublikos įstatymai reglamentuoja nuo kurio amžiaus leidžiama įsigyti alkoholinius gėrimus. Nuo kokio amžiaus galima juos vartoti - nereglamentuoja. Ir nei vieno reikalas geriam su sūnum iki žemės graibymo abu, ar aš vienas, o jis man padeda nušliaužti iki lovos.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 10, 16:20)
Kaip labiausiai teisiškai išprususioms galiu tik pasakyti, jog Lietuvos Respublikos įstatymai reglamentuoja nuo kurio amžiaus leidžiama įsigyti alkoholinius gėrimus. Nuo kokio amžiaus galima juos vartoti - nereglamentuoja. Ir nei vieno reikalas geriam su sūnum iki žemės graibymo abu, ar aš vienas, o jis man padeda nušliaužti iki lovos.

nu ot ne,uz nepilnameciu girdyma,kartoju yra baudziama tongue.gif
fantastika thumbup.gif koks paslaugus vaikutis
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 10, 14:25)
nu ot ne,uz nepilnameciu girdyma,kartoju yra baudziama tongue.gif
fantastika thumbup.gif koks paslaugus vaikutis

gal galite pateikti įstatymą, pagal kurį baudžiama?
Kokį užauginau, tokį turiu. Matysim, koks jūsų bus.
Atsakyti
Visiškai kvaila diskusija įsiplieskė. Taigi kaip dieną aišku, jog Medinis mus visas erzina. Nei jis geria su vaiku, nei apskritai yra toks "kietas", kaip vaizduoja. Kokia prasmė su juo ginčytis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 01 10, 14:41)
Kokia prasmė su juo ginčytis.  doh.gif

O jūsų vyras to nedaro? Ta prasme negeria su sūnum? Gal dar mažas labai? Keista... aš maniau, kad tai vyriškumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 10 sausio 2007 - 14:43
QUOTE(Medinis @ 2007 01 10, 16:27)
gal galite pateikti įstatymą, pagal kurį baudžiama?
Kokį užauginau, tokį turiu. Matysim, koks jūsų bus.

va prasau ponas Teisiskai Ispruses biggrin.gif
Baudziamasis kodeksas
161 straipsnis. Vaiko įtraukimas girtauti

1. Tas, kas įtraukė vaiką girtauti,
baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

2. Tas, kas nugirdė vaiką, padarė baudžiamąjį nusižengimą ir
baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu.

nu matysim matysim,mano bus toks koki as isauginsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nireglina @ 2007 01 10, 16:41)
Visiškai kvaila diskusija įsiplieskė. Taigi kaip dieną aišku, jog Medinis mus visas erzina. Nei jis geria su vaiku, nei apskritai yra toks "kietas", kaip vaizduoja. Kokia prasmė su juo ginčytis.  doh.gif

o tu manai nesuprantam kur jis issidirbineja kur ne?ar tiek naiviom laikai kad tikim kad su vaiku girtuokliauja biggrin.gif bet kad duoda alaus paragaut tai tikiu.
Atsakyti
Na tai ie taip aisku, kad normalus vyrai mamyciu forumuose nesedi, o su tais kurie sedi galima ir pasierzinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 10, 14:46)
va prasau ponas Teisiskai Ispruses biggrin.gif

Ačiū. Gal dar galite paaiškinti sąvokas : mažametis, vaikas, nepilnametis? Ir kas tai yra "įtraukė girtauti"?
Papildyta:
QUOTE(bugen @ 2007 01 10, 14:52)
Na tai ie taip aisku, kad normalus vyrai mamyciu forumuose nesedi, o su tais kurie sedi galima ir pasierzinti biggrin.gif

Žinoma, normalūs vyrai su mamytėmis bendrauja tiesiogiai. Erzinkitės.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 10, 16:54)
Ačiū. Gal dar galite paaiškinti sąvokas : mažametis, vaikas, nepilnametis? Ir kas tai yra "įtraukė girtauti"?
Papildyta:

Žinoma, normalūs vyrai su mamytėmis bendrauja tiesiogiai. Erzinkitės.

Prasom.
ir mazametis ir vaikas itelpa i savoka-nepilnametis.
siaip ar taip i mazamecio girdyma butu paziureta dar rimciau,manau butu svarstymas ar nevertetu is tevelio, girdancio vaika, atimt tevystes teisiu.arba tiesiog gautum maksimalia bauda.
Atsakyti
Tuomet jau galite pranešti policijai. Aš įtraukiu girtauti savo sūnų. Adresą policija sužinos pagal IP.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 10, 17:08)
Tuomet jau galite pranešti policijai. Aš įtraukiu girtauti savo sūnų. Adresą policija sužinos pagal IP.

tai gal pats skimbtelk ir prisipazink,adresiuka pasakysi,kam cia zmonems vargintis dar,pagal ip ieskot g.gif biggrin.gif
Atsakyti