Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 10, 15:21)
tai gal pats skimbtelk ir prisipazink,adresiuka pasakysi,kam cia zmonems vargintis dar,pagal ip ieskot g.gif  biggrin.gif

Bijau, kad tokiu atveju atvaziuos ne iš 02 o iš 03. O tenai patenkti noriu mažiau nei į kalėjimą.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 10, 12:51)
as taves klausiau kam tu siulai vaikui alu jei jis nenori?kodel?
ir toliau girdysi alum? lotuliukas.gif mjooo

Nezinau, erzinasi Medinis, ar ne, bet dar nemaciau nei vieno vaiko, kuris nenoreto to paties, ka tevai geria, valgo, ziuri... Kai paragauja ir buna labai neskanu nebenori....iki kito karto.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 10, 14:43)
O jūsų vyras to nedaro? Ta prasme negeria su sūnum? Gal dar mažas labai? Keista... aš maniau, kad tai vyriškumas...

Taip, geria. Pvz, arbatą, kakavą, sultis, kitus gaiviuosius gėrimus. biggrin.gif Ir kodėl kreipiesi į mane jūs? Nesu dar tokia nusenusi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 10, 15:27)
Nezinau, erzinasi Medinis, ar ne, bet dar nemaciau nei vieno vaiko, kuris nenoreto to paties, ka tevai geria, valgo, ziuri...

Tame ir esmė... o juk alų gerti - tai taip neintelektualu...
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 10, 15:27)
Nezinau, erzinasi Medinis, ar ne, bet dar nemaciau nei vieno vaiko, kuris nenoreto to paties, ka tevai geria, valgo, ziuri... Kai paragauja ir buna labai neskanu nebenori....iki kito karto.

Kviečiu į svečius. Maniškis alaus paragauti nenori ir iki šiol dar nė karto jo neprašė.
P.S. Įtariu, kad moderatoriai visus tuos mūsų prirašytus "vėjus" ištrins. Ir gerai padarys.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 01 10, 15:34)
Kviečiu į svečius. Maniškis alaus  paragauti nenori ir iki šiol dar nė karto jo neprašė.

O tik alaus nenori, ar zino, kad pvz. gali gerti tik is savo puoduko (t.y. negali noreti nieko ne is savo daikto)?
Nes vyro pussesere savo vaika ismokinus, kad gali valgyti tik tai ka ji pasiulo. Ir vasara Palangoj visi nusipirkom vafliu, o moteriske valgo ir vaikui neduoda (9m. vaikinas), kiek siulem - neima. Pasirodo, mama kazkada pasake, kad neskainu ir dabar neperka, nes nepraso....
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 10, 16:05)
Nes vyro pussesere savo vaika ismokinus, kad gali valgyti tik tai ka ji pasiulo.

Šunis taip dresiruoja. Jie šunį turi?
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 10, 16:05)
O tik alaus nenori, ar zino, kad pvz. gali gerti tik is savo puoduko (t.y. negali noreti nieko ne is savo daikto)?

Nenori būtent alaus. Nepamenu, ar esame kada nors jam sakę, kad alaus negalima. Jis ir neprašo. Kažkada nupirkome "Sveiko prado" sulčių iš Maximos. Jos supiltos į butelį, kuris panašus į alaus butelį. Norėjau vaikui duoti, o jis ėmė šaukti: "Negersiu! Čia alus!".
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 10, 16:08)
Šunis taip dresiruoja. Jie šunį turi?

Ne, tik vaika lotuliukas.gif , matyt bando ar gali isigyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba.
Na, nenorėčiau, kad mano dukra gertų alų ar kt alkoh. gėrimą g.gif Reik paaugt gerokai, manyčiau ax.gif

Tame ir esmė... o juk alų gerti - tai taip neintelektualu...

Manau, tai individualu. Aš alų mėgstu ir vyras taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 11 10, 15:53)
as taves pacios norejau paklausti:o tau mazai dave alaus gerti?manau kad nerastumem nei vieno vaiko kuris to neragaves!
ir jokio as cia apsurdo nematau  schmoll.gif

Aš esu tas "nenormalus" vaikas, kuris kūdikystėje nėra ragavęs alaus, nors mano tėvas jį pats labai mėgdavo. tongue.gif

Pirmą kartą susidomėjau būdama kokių 6-7 metų, tėvas davė gurkšnį, man nepatiko. biggrin.gif

Manau, kad vaikutis, nė karto neragavęs alaus, rodyti susidomėjimą ir "drebėti, kaip nori" negali. "Dreba" tie vaikučiai, kuriems tėveliai "for fun" davė paragauti verysad.gif Žinoma, "kartą paragavęs, negali sustot" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 14 sausio 2007 - 15:37
QUOTE(zirafos sese @ 2007 01 14, 16:34)
Aš esu tas "nenormalus" vaikas, kuris kūdikystėje nėra ragavęs alaus, nors mano tėvas jį pats labai mėgdavo.  tongue.gif

Pirmą kartą susidomėjau būdama kokių 6-7 metų, tėvas davė gurkšnį, man nepatiko.  biggrin.gif

Manau, kad vaikutis, nė karto neragavęs alaus, rodyti susidomėjimą ir "drebėti, kaip nori" negali. "Dreba" tie vaikučiai, kuriems tėveliai "for fun" davė paragauti  verysad.gif  Žinoma, "kartą paragavęs, negali sustot"  verysad.gif

schmoll.gif
nu nezinau, bent mano vaikas tai tikrai NEDREBA , ir nerekia kiekviena karta pamates alu.
as tik konstatuoju fakta, kad tikrai nekenkia tas lasas alaus. tongue.gif
ir galit priestarauti, kad kenkia, intelektas bus vaiko mazas ir bla bla..... NESUTINKU IR NESUTIKSIU schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaval: 14 sausio 2007 - 18:05