Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

QUOTE(noir1 @ 2006 11 10, 18:57)
Mes visi vaikystėje tikrai esame ragave ir alaus ir dar ko kai tėvai nemato ir tikrai nesame nei degradai nei kokie pijokai g.gif Mūsų namuose iš vis nėra taip ,kad kažkas gertų ,bet kai sūnui buvo vos virš metukų tai aš jo negalėjau prasivesti pro alų parduotuvėje verkdavo ir šaukdavo "Alio".Man būdavo taip gėda,kad neturėdavau kur akių dėti blush2.gif Pasiguodžiau pediatrei ji pasakė duokite paragauti putos ar liežuviuką įkišti į taure leiskite.Gyd tikrai nepasmerkė ir pan.Praėjo kiek laiko tai jau nebekreipė dėmesio į tą alų.Aišku nesakau,kad duokite vaikui gerti alų,bet jei jis truputuką palaižys alaus putos tai nieko nenutiks.Aišku tai neturi tapti kasdienybe ir vaikui turi būti aišku,kad tai suaugusių žmonių reikaliukas blush2.gif

Mano mazajai sesytei kuriai jau 1m ir 9 men taipogi mama duoda ikisti pirsta i alaus stikline ir aplaizyti ji biggrin.gif nematau cia nieko blogo... manau kai paragaus ir apsiramins tas vaikelis.... o kai nori ir pradedi aiskinti kad negalima cia tik tetis su mama gali ji gerti, vaikui tada smalsu bus paragaut ir suzinot kodel negalima... o tada kai nematysit ar nepastebesit per koki baliuka kaip vaikas is smalsumo puse stiklines uzsivers smile.gif tai kad geriau leist pabandyt ir jum bus ramu ir vaikui.... beja dar neikart negirdejau kad vaikui kasnors butu atsitike nuoo alaus gurksnio... aisku nereik davinet spiritizuoto pvz kai 9,5% doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 05 08, 11:52)
nereikia ir kiaulės su tanku lyginti...  biggrin.gif kažkaip negirdėjau dar, kad kas vairavimą vadintų žalingu įpročiu, o vat alų... Vyras irgi mėgsta alų, bet jo atsigeria tik savaitgalio vakarais, tikraai ne kasdien žiūrėdamas tv, o ir gurkšnot alkoholį stengiasi jau tada, kai mažius miega- juk būnant su vaiku alkoholis nebūtinas, ar ne?  mirksiukas.gif

nu taip, mes su vyru gal ir galim slėptis, bet tai svečius irgi vaišint tik vaikui užmigus? patiems į svečius vaiko nesivest jei ten bus bent kiek alaus? mūsų sąlygom tai nei logiška, nei įmanoma.
galų gale, yra daugybė dalykų, kuriuos galima tik suaugusiems. su tuo alum viskas tvarkoj, jei nepiktnaudžiauji. su automobiliais irgi -- neatsargiai elgdamasis gali užsimušt mirksiukas.gif
Atsakyti
nesuprantu kam slėptis nuo vaiko?jei nebus alaus tai bus šampano-vaikas vistiek prašys.mes niekad nesislapstom-tisiog nepamirštam kad egzistuoja dar vienas šeimos narys,kurį taip pat palepinam.duodam atskirai sulčių ar vaisių ir jis supranta kad turi savo ir mes jo nedominam.o jei vistiek braunasi paragaut tai ir duodam truputį,tada supranta kad jo skaniau ir nebelenda.dar nebuvo kad mano ,,švyturys gintarinis" mažiui patiktų labiau už jo morkų sultis ar persikinį jogurtą biggrin.gif
Atsakyti
Daug mamu, daug nuomoniu.
Bet as manau, kad draudimais nieko nelaimesime. Leisti ikisti pirsta i alaus bokala ir ji aplaizyti, nieko cia blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 08, 16:32)
nu taip, mes su vyru gal ir galim slėptis, bet tai svečius irgi vaišint tik vaikui užmigus? patiems į svečius vaiko nesivest jei ten bus bent kiek alaus? mūsų sąlygom tai nei logiška, nei įmanoma.
galų gale, yra daugybė dalykų, kuriuos galima tik suaugusiems. su tuo alum viskas tvarkoj, jei nepiktnaudžiauji. su automobiliais irgi -- neatsargiai elgdamasis gali užsimušt  mirksiukas.gif

ir vėl- aš apieratus, Jūs- apie batus... lotuliukas.gif kalbėjau apie kasdienį alaus gėrimą prie tv kaip normalų reiškinį šeimoje, o Jūs tiesiog iš knietėjimo paprieštarauti (jau fenomenu tapęs reiškinys SM forume...) nė neįsiskaičius į mano postą reiškiat ironiškas pastabas...
Atsakyti
Ragavo gurkšniuką .
Atsakyti
As esu pries alkoholiniu gerimu davima ragauti, mirkyti pirstukus ir pan. Galima pasiulyti giros, jei manot, kad jiems ko nors truksta smile.gif
Pasislepe nei alaus, nei vyno negeriame, taciau vaikai zino, kad cia "ne vaikams" ir viskas...jokiu diskusiju...lygiai taip pat negauna kavos, saslyku, coca colu, cipsu, limonadu ir pan...visko net nesuvardinsi...
Ateis laikas, prisiragaus drausk nedraudes, taciau man daug keisciau atrodo neva vaiku baliai su gausiais alkoholiniais gerimais...bet cia kita tema jau butu
Atsakyti

Mano yra ragaves blush2.gif , bent kelis kartus, taciau dabar jam neskanu ir nepraso, o anksciau drebedavo kaip noredavo blink.gif , draugu mergaite, net isterijos priepuolis istiko, kad nedave alaus, kuri per reklama rode unsure.gif

P.s Apie tuos senus zmones ir ju nuomones, viename renginyje susipazinom su draugo teta, ji ilgus metus blaivykloje dirbo, persimetem keliais zodziais ir ji man sako: " Jei vaikas alaus praso duok, veliau nenores kai uzaugs, o jei saldumynu nuo mazens praso, veliau pakeis ji alhogoliu, tad ir ju duok" - supras kaip nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 05 10, 12:32)
ir vėl- aš apieratus, Jūs- apie batus...  lotuliukas.gif  kalbėjau apie kasdienį alaus gėrimą prie tv kaip normalų reiškinį šeimoje,

o jeigu tai yra normalus reiškinys šeimoje?
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 10, 15:16)
o jeigu tai yra normalus reiškinys šeimoje?

tada galiu tik pasakyti savo nuomonę- kad tokio dalyko netoleruoju
Atsakyti
Neduodu. Alus nėra gėrimas vaikams ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 05 06, 02:46)
Nemanau, kad vaikui galima leisti, kad ir palaižyti alaus, pasiurbčioti, o tuo labiau gerti.  schmoll.gif  Aišku, yra tėvai, kurie duoda - jų reikalas, bet aš asmeniškai neduočiau, nes ankščiau ar vėliau užsimanys dar. Pati alaus negeriu, nes man neskanu. Neįsivaizduoju, kaip skanu gali būti vaikui. Galbūt jie geria tik dėl to, kad tėvai geria, nori būti į juos panašūs  doh.gif

O man alus labai patinka, ir nematau nieko blogo jei vaikutis pirstukus pamirko drinks_cheers.gif
Atsakyti