Tikrai ne

Na ir tema čia
Jokiu būdu - NE. Aš ir su didžiuoju pašneku,kad alkoholis žalingas
,o ką jau kalbėti apie mažus vaikus.

as nematau nieko blogo jei vikas kokiu metuku budamas paragaus laseli alaus,mes kai geriam jis labai nori ir tetis isgeres duoda buteli ten buna dar ant dugno koks laselis tai jis su didziausia laime uzsivertes ta buteli ta lasiuka sulaizo,nemanau kad jam tai pakenks jug jis tik palaizo o negeria

ir mes duodam kartais lasiuka, ar su buteliu zaist ten keli lasai gal pakliuna ant lieziuvo..
siaip anksciau alaus vaikams duodavo apetitui pagerinti...
siaip anksciau alaus vaikams duodavo apetitui pagerinti...
neduodam ir neduosim, daug ko gali noreti, tai duodam uostyti klijus, nuperkam narkotiku, juk vaikas nori.....................
visika nesamone, tai yra alkoholis, ne sultys, kad ir ko ten naudinga butu, raudonas vynas gerina kraujo apytaka, tai gal ir jo pasiulykim savo vaikam????????????????
musu vieni giminaiciai labai greitai ir protingai issprende sita reikala su alum, tiesiog dukrai pirkdavo nealkoholini alu ir visi buvo patenkinti
visika nesamone, tai yra alkoholis, ne sultys, kad ir ko ten naudinga butu, raudonas vynas gerina kraujo apytaka, tai gal ir jo pasiulykim savo vaikam????????????????
musu vieni giminaiciai labai greitai ir protingai issprende sita reikala su alum, tiesiog dukrai pirkdavo nealkoholini alu ir visi buvo patenkinti
Jokiais budais
Vaikui pienuka ir vandenuka reikia gerti,o ne alu...Daug ko mazieji gali noreti,bet reikia moketi pasakyti "ne". O cia,kazkas minejo,kad alus seniau budavo duodamas,kad pakelti apetita...Manau tam yra ir kitu budu

neduodu
, nematau jokio tikslo duoti

QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2008 05 27, 10:02)
tai jeigu geria prie vaiko jau rodo pavyzdi kad alus nekensmingas ir jokios zalos ner
jau nebeitikins kad tai yra blogai jei tevai patys geria ji 

galima tada kitaip uzduoti klausima toms visoms kurios kategoriskai atsake ne? ar jusu namuose is viso nevartojamas alus? ir kokio amziaus vaikui zadat jau duoti paragauti alaus? ar lauksite kol jis ji paragaus kur nors uz kioskelio su draugais

QUOTE(Cutrin @ 2008 06 06, 12:11)
Na įdomi tema čia užvesta
Vienareikšmiškai - alkoholis ne vaikams. Suaugusiems jis nesveikas, o ką kalbėt apie vaikus 

As esu prieš alkoholiniu gėrimų davimą, nesvarbu ragauti, mirkyti pirštukus ....

Na, mes negeriam to daikto, tai namie ir problemos nėr. bet lygiai taip pat neduodu ir čipsų, sasyskų, koka kolos, kavos, limonado, vegetos, greito maisto ir kito šlamštelio
Spės viso to prisragaut dar šiam gyvenime, o kol kas pasaugosiu jautrų organizmą nuo nesąmonių

Ateis laikas, prisiragaus drausk nedraudes, taciau man daug keisciau atrodo neva vaiku baliai su gausiais alkoholiniais gerimais...bet cia kita tema jau butu

jooo, va čia tai dar baisiau

galima tada kitaip uzduoti klausima toms visoms kurios kategoriskai atsake ne? ar jusu namuose is viso nevartojamas alus? ir kokio amziaus vaikui zadat jau duoti paragauti alaus? ar lauksite kol jis ji paragaus kur nors uz kioskelio su draugais nes namie sitas dalykas tabu
mūsų namuos išvis nėra tokio daikto (tik TV reklamų parodo).
Manau, akd 16m jau galima atsiklaust jaunuolio/-ės jos nuomonės, bet ir tokio amžiaus tai galėtų būti tik daugiau simbolinis paragavimas. O tabu niekada neturėtų būt - galima diskutuoti visada.
Ir nepulkit dabar sakyt, jog kieme išleisti vieni prisišnios negyvai. Na nevisose šeimose taip atitrūksta, pasikliauju auklėjimu

QUOTE(laukine @ 2008 06 22, 00:53)
galima tada kitaip uzduoti klausima toms visoms kurios kategoriskai atsake ne? ar jusu namuose is viso nevartojamas alus? ir kokio amziaus vaikui zadat jau duoti paragauti alaus? ar lauksite kol jis ji paragaus kur nors uz kioskelio su draugais
nes namie sitas dalykas tabu 

Taip, musu namuose tokio dalyko nera

Kadangi mano vienas sunus jau paauglys, tai galiu DRASIAI teigti, jog toks auklejimas ir draudimas nuo mazens dave rezultatu-nei alkoholio, nei pasislepes ruke uz kioskelio(esu alergiska cigareciu dumams, labai jauciu net viena duma pabandancius zmones). Dziaugiuosi, jog ir draugus savo laiku pavyko parinkti is taip pat mastanciu seimu

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 06 22, 01:11)
Ir nepulkit dabar sakyt, jog kieme išleisti vieni prisišnios negyvai. Na nevisose šeimose taip atitrūksta, pasikliauju auklėjimu 

O kai bus veliau-ju pasirinkimas, taps pilnameciais-nors patvoriais tegul voliojasi
na sitas sakinys pritrenke
,na tikekis to nebus ,nors vaikas pilnametis taciau tevams sirdi skauda del jo poelgiu
ir tuo labiau jei jis nueina negerais keliais
as visa laika tvirtinau jog mazas vaikas ir alus nesuderinami dalykai,bet buvom pas drauge ir mano maziu dave paragauti alaus ,ir zinoma labai jam patiko ,buvo baisu i parduotuve nueiti ,jis iskarto prase alaus ,ilgai teko su juo kalbeti kad tai ne vaikuciu gerimas ,ir po menesio vargo ir kalbu jis patikejo ,namie alaus negeriame tai ir pas drauge neinam kad jis vel neprisimintu

na sitas sakinys pritrenke

as visa laika tvirtinau jog mazas vaikas ir alus nesuderinami dalykai,bet buvom pas drauge ir mano maziu dave paragauti alaus ,ir zinoma labai jam patiko ,buvo baisu i parduotuve nueiti ,jis iskarto prase alaus ,ilgai teko su juo kalbeti kad tai ne vaikuciu gerimas ,ir po menesio vargo ir kalbu jis patikejo ,namie alaus negeriame tai ir pas drauge neinam kad jis vel neprisimintu
QUOTE(anileva @ 2008 06 18, 14:45)