QUOTE(jurginux @ 2008 07 30, 08:43)
nuo saukstelio ar dvieju vaika tikrai nepavirs priklausomas nuo alaus,o maniski ji labai megsta 

jei ir duoti ragauti, tai nuo 6-7 metu... maniskiai tada ir yra paragave ir pripazine, kad neskanu...
beje, tas neskanus alus visad buvo, yra ir bus mazesnis blogis uz visus kissus, mixus ir pan., kurie skanus pacukams...
neduodu ir negaliu žiūrėti kaip kiti duoda. palaukit, išeis į mokyklą ir suspės alaus ar sidro prisigerti. o duodantys alaus tėveliai cigaretės nepasiūlo? būtų galutinai vyriška.
QUOTE(Stellute @ 2008 08 12, 15:13)
absurdas
jus dar duokit vaikui cigareciu parukyt..taigi reik su skoniu susipazint..
kategoriskai pries alaus ragavima esu

kategoriskai pries alaus ragavima esu
Dėl alaus,esu davusi vieną kart paragaut,nieko tame blogo nematau..
Dėl parūkymo,kai maža buvau,kokių 3-4 metų,matydama kaip mano tėtis rūko pastoviai reikalaudavau to paties,su cipsmais kliksmais ir t.t. viena kart mamai ir tečiui kantrybė baigėsi,pasisodino mane ir davė "parūkti"kaip aš sakydavau. Na ir ką aš užsikosėjau ir t.t., bet nuo tos dienos,niekada nebeprašiau ir po šiai dienai nerūkau..tai kaip ir netapau priklausoma nuo cigarečių..

QUOTE(T.A.K. @ 2008 08 13, 11:29)

jeigu taip mastot padarykit ant savo vaiko eksperimenta-duokit kiekviena diena po pora saukstu alaus iki paauglystes ir tada galesit pasakyt apie zalos nebuvima ir apie tai kad vaikas netapo priklausomas. (pati dabar pasaket kad labai ji megsta

Tikrai susipykusios su sveiku protu motinos duodancios vaikams bet kokiu svaigalu net minimaliom porcijom

Eksperimentu cia nei viena is musu nedaro, ir nei viena negirdom vaiko kasdiena tuo alumi. Del tos priklausomybes irgi nesutinku

Tiek mano, tiek vyro, tiek kitu kurie esam paragave gurksneli alaus, nei vieno is musu intelektas nesumazejs, ir nesiskundziam kazkokia prisklausomybe. Mano atveju as is viso jo nemegstu

Na va as kitokia nei visos ir ka.... mes visi skirtingi ir nieko cia nepadarysi

Viena karta radau zurnale klausima daktarui "mano 2metu vaikas megsta alu, kiek jo duoti?" Jau juokemes us vyru, galvojom daugiau niekas taip nesugalvotu, bet pasirodo ir cia tokia tema radau

mano pirmagimis buvo "alaus" megėjas
pamatydavo tai drebėt pradėdavo...o dukriukas visai nereaguoja ir nenori alaus

NIEKADA
Kaip gali tokia mintis tėvams šauti, nesuprantu.