nesamonė vaikui duoti alaus

QUOTE(Miledi.N @ 2008 07 02, 23:06)
Mano nuomone tokia pati ir kategoriskai

nuo saukstelio ar dvieju vaika tikrai nepavirs priklausomas nuo alaus,o maniski ji labai megsta

QUOTE(Miledi.N @ 2008 07 02, 22:06)
visiškai sutinku, kokia nauda iš alaus vaikui
kaip dar gali kilti toks idijotiskas klausimas ''ar duoti vaikui alaus''... Be zodziu... Durna mama, kuriai dar kyla toks klausimas

QUOTE(**dziakuzi** @ 2008 08 10, 13:13)
kaip dar gali kilti toks idijotiskas klausimas ''ar duoti vaikui alaus''... Be zodziu... Durna mama, kuriai dar kyla toks klausimas 

Pritariu. Dar parukyt vaikui pasiulyk.
QUOTE(ader @ 2008 07 01, 15:10)
budama maza pati ne karta esu ir ragavusi ir atsigerusi alaus. Savo vaikui irgi nedraudziu palaizyti alkoholiniu gerimu. tegul susipazista su skoniu. PVZ. Viskis pasirode laaaabai neskanus, sake niekada negers. Alus patinka, bet ir tai tik kartais, matyt kai organizmui truksta kokiu mieliu, tai traukia atsigert. Nematau tame nieko blogo.
[COLOR=blue]
Kažkaip baisu ir liūdna, kai perskaitai tokius žodžius. Vaikui siūlo įvairius alkoholinius gėrimus, tas patiko tas ne. Aš kategoriškai prieš bet kokį alkoholį vaikams. Žala gali būti nepataisoma.
QUOTE(ader @ 2008 07 01, 15:10)
budama maza pati ne karta esu ir ragavusi ir atsigerusi alaus. Savo vaikui irgi nedraudziu palaizyti alkoholiniu gerimu. tegul susipazista su skoniu. PVZ. Viskis pasirode laaaabai neskanus, sake niekada negers. Alus patinka, bet ir tai tik kartais, matyt kai organizmui truksta kokiu mieliu, tai traukia atsigert. Nematau tame nieko blogo.
absurdas

kategoriskai pries alaus ragavima esu
QUOTE(balock @ 2008 07 28, 00:01)
Mano nuomone tokia pati ir kategoriskai
. Taip pratinant ir priklausomybe alkoholiui gali issivystyt, tai kam taip neprotingai rizikuoti galbut net vaiko ateitim, o be to ir smegenelem, ypac vaiko, laipsniai kenkia, siaubas
.

QUOTE(jurginux @ 2008 07 30, 09:43)
nuo saukstelio ar dvieju vaika tikrai nepavirs priklausomas nuo alaus,o maniski ji labai megsta 

jeigu taip mastot padarykit ant savo vaiko eksperimenta-duokit kiekviena diena po pora saukstu alaus iki paauglystes ir tada galesit pasakyt apie zalos nebuvima ir apie tai kad vaikas netapo priklausomas. (pati dabar pasaket kad labai ji megsta

Tikrai susipykusios su sveiku protu motinos duodancios vaikams bet kokiu svaigalu net minimaliom porcijom

Neduodu ir neduosiu ne vienam.Nors vyras kartai sduoda didzkiui paragaut alaus,bet tada susipykstam smarkiai.Manau kaip tevai isauklejo taip dabar ir savo vaika aukleja.Ka jam leido ta ir jis leidzia.
neduodu
QUOTE(virguliuke @ 2008 06 16, 21:59)
ir mes duodam kartais lasiuka, ar su buteliu zaist ten keli lasai gal pakliuna ant lieziuvo..
siaip anksciau alaus vaikams duodavo apetitui pagerinti...
siaip anksciau alaus vaikams duodavo apetitui pagerinti...
Tai šaunuoliai tėvai, o aš galvoju, kokių čia naijų lavinamųjų žaisliukų vaikui nupirkus

Papildyta:

QUOTE(Gintarė
@ 2008 07 01, 15:22)

O jūs giminaičiam tiem patiem pasakykit kad kai patys tikro alaus pagamins tegu ir duoda,o parduotuvinis yra miltelių formos konservantų ir šlamšto krūva užpilta vandeniu.toks alus greičiau sugadins kepenis ir skrandį nei apetitą pagerins.Kažkada seniai seniai,kai mūsų tauta dar prasigėrus nebuvo, vaikam apetitą močiutės obuoliais gerino, o ne suktiniu ir midum vaišino.
Kai šitaip pasakiau visi mano giminės susigėdo ir užsičiaupė.
Kai šitaip pasakiau visi mano giminės susigėdo ir užsičiaupė.
Visiškai sutinku