Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

Va čia tai tikras siaubas!!!
Papildyta:
QUOTE(blondmama @ 2009 01 27, 18:04)
as truputeli duodu alaus putu ir nemanau,kad cia labai jau jos pakenks! tongue.gif

O kam????
Nesuprantu tokių mamų. Jei dabar duodat putų tokiam mažiukui-kaip jis žiūrės į alkoholį paaugęs? Ogi visai neneigiamai. Svarbiausia vaikui yra ne tas gurkšnelis, o tėvų NUOSTATA. Jei leidžia-vadinasi-tai nieko blogo.
O dar gerioau, kai tėvai jau paaugusiems leidžia išgerti kartu, na, paauglimas ir sako-geriau su mumis, bet ne už kampo. Tik nepagalvoja, kad tada jų vaikai gers ir su jais, ir už kampo, nes vėl gi-nesuformuojama neigiama nuostata į alkoholį. Tėvai aišku gali aiškinti, kad alkoholis blogai, bet vaikui smegenys veiks taip-aha, sako, kad blogai, bet patys geria, mums duoda, tai kur čia tas blogumas. O paskui visi verkia, kodėl alkoholį vartoja vis jaunesni.
Puikus pvz.-mano tėvas turi bėdų su alkoholio, bet aš puikiai atsimenu, kai buvau paauglė ir per gimtadienį kokia teta įpildavo šlakelį-tėvas tokiu žvilgsniu pažiūrėdavo, kad praeidavo noras palaižyti, ir sakydavo-aš geriu, bet mano vaikai negers. Ir tikrai.
Pas mus šeimoje yra be išimčių-alkoholis namie tik per šventes didžiąsias. Šiaip sau niekas niekada negeria ir nėra jokio poreikio ar noro. Nei alaus, nei kokio mixo juolab.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 23 vasario 2009 - 10:23
nesuprantu kaip isvis toks klausimas gali iskilt g.gif neduodu ir neduosiu schmoll.gif
Atsakyti
Ne niekada nesugalvočiau net ...
Kas per tėvai kad alu vaikui duoda .. saiubas kažkoks mad.gif
Atsakyti
QUOTE(freona @ 2009 02 23, 12:44)
nesuprantu kaip isvis toks klausimas gali iskilt g.gif neduodu ir neduosiu schmoll.gif

va butent drinks_cheers.gif gal dar ir brendzio kokio pasiulyt g.gif taip ar taip alkoholis rolleyes.gif
Atsakyti
O as manau, kad nieko blogo patenkinti vaiko smalsuma ir leisti paragauti alkoholio (zinoma laba minimaliais kiekiais).
Pamenu, kai buvau 5 eriu, ikisau pirsta i degtines stikliuka ir aplaiziau lotuliukas.gif Tai paskui iki 20 ies net neziurejau i alkoholi stipresni uz vyna tongue.gif
Cia priklauso nuo auklejimo, tevu, paziuru...O labiausiai nuo paties vaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2009 02 28, 18:58)
O as manau, kad nieko blogo patenkinti vaiko smalsuma ir leisti paragauti alkoholio (zinoma laba minimaliais kiekiais).
Pamenu, kai buvau 5 eriu, ikisau pirsta i degtines stikliuka ir aplaiziau  lotuliukas.gif Tai paskui iki 20 ies net neziurejau i alkoholi stipresni uz vyna  tongue.gif
Cia priklauso nuo auklejimo, tevu, paziuru...O labiausiai nuo paties vaiko  4u.gif

Nu jooo g.gif NET iki 20 metu vartojot paskui vyna visus 15 metu... Po 20 perejot ir prie stipresniu... Tikrai daug gero dave jusu tevai. Gaila tik, kad neparode, koks dirzo skonis...
Atsakyti
Gal kazkas ir sako, jog alus gerina apetita, bet manau galima rasti ir kitokiu budu. Alkoholiui NE.
Atsakyti
idomus klausimas cia ,kaip gali kilt mintis duot vaikui alkoholio wacko.gif as grieztai nusistacius ,nors pries tai nei sugalvojus nebuciau
Atsakyti
Vienintele mintis kilo vien jau nuo temos pavadinimo- o degtine irgi duodat ? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 07 kovo 2009 - 11:48
Alus vaikui... blink.gif Kam to reikia??? Smalsuma patenkit? o jeigu rimciau uzsimanys? irgi reikes?
Atsakyti
nesuprantu kam vaikui duoti alu doh.gif kas jam nuo to geriau?negi dabar viska reik duoti ragauti?prasides nuo alaus,paskui bus vynas,dektine.reik visko paragaut blink.gif siaubas schmoll.gif man niekada neleisdavo tevai nei pirsto mirkyt,nei ragaut.buvo pasakyta,tai ne vaikam.ir savo vaikui pati tikrai nesiulysiu.
Atsakyti
alui sakau ne.kam vaikui alus g.gif ,kad gerintu apetita.yra ir kitu priemoniu tam.
Atsakyti