Įkraunama...
Įkraunama...

Alus vaikui

Perskaičiau temą ir nustebau!!! blink.gif Nieko sau!!! Kokia turi b8ti motina, kad duot7 vaikui alaus blink.gif NIEKADA. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2006 08 27, 13:52)
man atrodo, kad vienas gurkšnis dar nieko nenugalabijo..čia truputį perdėta.juk jei mes beveik visi esam ragavę ir neužaugom durniukais.. mirksiukas.gif

schmoll.gif Tik ne metuku ar treju alu gerti blink.gif
Atsakyti
ir mano vaikas pamates alu net greba,vadinasi jam kazko truksta ir nuo pora gurkneliu tikrai nieko nenutiks,net gydytoja taip pasake
Atsakyti
nu ka zinau blink.gif
drebetu, griutu ant zemes ar dar kokius cirkus rodytu neduodu ir neduosiu
jei jau ko truksta tai galima nupirkti vitaminu(gerai nepamenu kokie, bet yra kazkokie su alaus miele, nes butent ju ir truksta) nu blogiausiu atveju galima nupirkti nealkocholinio alaus, bet ir cia neiseitis
manau reikai keisti tevam poziuri i vaiku gridyma, gurksnis ar du, tai vistiek girdymas doh.gif tai nepakenktu gurksnis ir gero konjako, ar raudono vyno, sirdizia sveika doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2009 03 24, 20:41)
ir mano vaikas pamates alu net greba,vadinasi jam kazko truksta ir nuo pora gurkneliu tikrai nieko nenutiks,net gydytoja taip pasake

alaus alaus reik vaikams alaus......žinoma juokauju aš čia, o jei rimtai. pas mus tokių klausimų net nekyla" duoti ar neduoti"...alus yra alus...pienas yra pienas....negirdykim vaikų nuo mažumės ir taip spės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2009 03 25, 23:57)
alaus alaus  reik vaikams alaus......žinoma juokauju aš čia, o jei rimtai. pas mus tokių klausimų net nekyla" duoti ar neduoti"...alus yra alus...pienas yra pienas....negirdykim vaikų nuo mažumės ir taip spės  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Vaikas pamatęs alų net dreba" - nieko sau, o iš kur tas drebėjimas dėl neragauto dalyko??? Vadinasi vaikas jau yra ragavęs ir žino kas tai yra. Kraupu žiūrėti kaip tėveliai mylintys savo vaikutį duoda jam alaus blink.gif Net silpna darosi...
Papildyta:
Pavyzdžiui aš - net drebu ir silpna darosi (rimtai) nuo MacDonald's maisto. Jei galėčiau - turbūt kimščiau kasdien ir po kelis kartus tą maistą. Bet aiškiai suprantu, kad tai baisiai nesveika, tai tik labai retai pasilepinu. Tai tas pats ir vaikui su alum g.gif (O apie vaikučius MacDonald'e išvis nekalbu, gun_bandana.gif tokias "mamytes").
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 27 kovo 2009 - 13:44
drinks_cheers.gif
QUOTE(Chardonnay @ 2009 03 27, 14:50)
"Vaikas pamatęs alų net dreba" - nieko sau, o iš kur tas drebėjimas dėl neragauto dalyko??? Vadinasi vaikas jau yra ragavęs ir žino kas tai yra. Kraupu žiūrėti kaip tėveliai mylintys savo vaikutį duoda jam alaus  blink.gif Net silpna darosi...
Papildyta:
Pavyzdžiui aš - net drebu ir silpna darosi (rimtai) nuo MacDonald's maisto. Jei galėčiau - turbūt kimščiau kasdien ir po kelis kartus tą maistą. Bet aiškiai suprantu, kad tai baisiai nesveika, tai tik labai retai pasilepinu. Tai tas pats ir vaikui su alum g.gif (O apie vaikučius MacDonald'e išvis nekalbu,  gun_bandana.gif tokias "mamytes").

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mudu su tetuku tai labai megstam drinks_cheers.gif
Na bet leliui grieztai ne, lai sulaukia bent 16 metu ... schmoll.gif
Atsakyti
as tai apti to alaus nemegstu,tai kurcia vaikui duosi blush2.gif
Atsakyti
g.gif VA CIA TAI BUVAU NUSTEBINTA!!!KOKIO ALAUS VAIKUI!!!!????DAR TAIP BUNA??/
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(sokoladuke2008 @ 2009 03 30, 12:25)
g.gif VA CIA TAI BUVAU NUSTEBINTA!!!KOKIO ALAUS VAIKUI!!!!????DAR TAIP BUNA??/

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif ,opkai dar rodo per telika,kad mamos vaikus prigirdo ,kad ramiau miegotu,man baisu. doh.gif verysad.gif blink.gif
Atsakyti