QUOTE(bonkė @ 2009 04 20, 10:56)
o ar pacios vadoveliskai maitinates ir tik saltinio vandeni geriat?
o jūs pagal kokias rekomendacijas maitianatės ir panašiai? ar gi ne iš tų pačių vadovėlių/interneto? ar pagal bobučių plepalus? bent jau aš visada atsirenku tam tikrus variantus. o dėl gydytojo na man nepriimtini būtų tokie gydymo metodai ir tiek.
Papildyta:
mano vyras turi du brolius. metu skirtumas. didysis nuo mazumes su teciu ragavo alu ir pirsciukus i stipriuosius gerimus mego kaisioti. jaunesnysis is tolo vengdavo visokiu baliu, alaus ir kitu buteliu. o dabar? vyrsnysis isgeria labai nedaug ir tik per sventes, o jaunesnysis neislipa is alkoholizmo, totalus degradas ir visi aplinkui ta matom... gyvenumas pats sutvarko. kiekvieno atvejis individualus.
gal tėvų pavyzdys paveikė tik 1 vaiką. o kartais didelę reikšmę lemia genai.
QUOTE(mabi @ 2009 04 21, 13:00)
beje, tikrai vaikui i burna spirito negalejo ipilti, nes suauges negali gerti spirito, o ka jau cia kalbeti apie vaika. PAMASTYKIT. jei jau kazkas, kazkur sake, tai nereiskia, kad tai tiesa, cia paprasciausia logika.
spirito duoda pauostyti pamirkė į vatelę. Per paskaitas mačiau dok.filmą.
o tais senais laikais, tikrai alus skyrėsi. būdama vaikas ir aš tos pūtelės su pirštuku paragaudavau, bet ne 1,2 metų
Papildyta:QUOTE(bonkė @ 2009 04 20, 10:56)
o ar pacios vadoveliskai maitinates ir tik saltinio vandeni geriat?
o jūs pagal kokias rekomendacijas maitianatės ir panašiai? ar gi ne iš tų pačių vadovėlių/interneto? ar pagal bobučių plepalus? bent jau aš visada atsirenku tam tikrus variantus. o dėl gydytojo na man nepriimtini būtų tokie gydymo/patarimų metodai ir tiek.
QUOTE(mabi @ 2009 04 21, 13:00)
beje, tikrai vaikui i burna spirito negalejo ipilti, nes suauges negali gerti spirito, o ka jau cia kalbeti apie vaika. PAMASTYKIT. jei jau kazkas, kazkur sake, tai nereiskia, kad tai tiesa, cia paprasciausia logika.
spirito duoda pauostyti pamirkė į vatelę. Per paskaitas mačiau dok.filmą.
o tais senais laikais, tikrai alus skyrėsi. būdama vaikas ir aš tos pūtelės su pirštuku paragaudavau, bet ne 1,2 metų