QUOTE(merepopins @ 2008 08 02, 11:48)
Gal kas žinote, ar indukcinės kaitlentės paviršiui taip pat kenkia cukrus ir kiti saldūs nubėgimai (pavyzdžiui, uogienė), kaip ir stiklo keramikai? Nes kažkaip ir ant naujos viryklės norėčiau uogienės išsivirti
jo, cukrus joms taip pat nepatinka. instrukcijoje buvo parasyta, kad uztiskus - is karto nuvalyti. kiek supratau, paciam mechanizmui nekenkia, tik kaitlentes isvaizdai.
na, is mano pasisakymu turbut galima suprasti, kad as turiu indukcine

pasirinkom ja todel , kad jos elektros sanaudos ale tai mazesnes. cia aisku sunku patikrinti, bet labai tikiuosi, kad taip ir yra..
del puodu - turejau paprasta puoda is studentisku laiku, pirkta is maximos uz gal 10 lt - tinka kuo puikiausiai. deja, netiko keptuve.. gavau pirkt nauja, su spec. padu, kuris traukia magneta.
siaip niekam primygtinai nesiulyciau, bet kaip ir sakiau - kam svarbu energijos sanaudos, tai manau ji pranasesne uz paprasta elektrine.