QUOTE(merepopins @ 2008 10 02, 13:21)
Tai negi niekas man taip ir nepaaiškins, ar indukcinei viryklei nepavojingas cukrus?
Nes man indukcinės pagrindinis privalumas atrodo tai, kad jos paviršių lengviau prižiūrėti, nei paprastos stiklokeramikinės.
Paaiškins
Bent mūsų Bosch'o instrukcijoje nėra apie jokį cukrų
Mano supratimu, jis indukcinei pakenkti negali vien dėl to, kad kaitlentė nekaista-vadinasi, nei išbėgęs pienas, nei išbėgusi uogienė ir pan. negali pridegti

Tame ir jos gėris-kiek ko esam išpylę, niekada niekas nėra pridegę ar palikę neišvalomas dėmes

Labai myliu savo indukcinę-viskas verda nerealiai greit, giminėms po remonto net rodydavau, nes niekas negalėjo patikėti, kad vanduo makaronams užverda per porą minučių
O dėl puodų niekada nesiparinau-tiesiog nusipirkau rinkinį iš Berghofo, ir tiek
Paskambink, papasakosiu su smulkmenom
When nothing goes right... go left.