matyt čia nuo asmeninių savybių ir įpročių labiausiai priklauso
mes praktiškai viską gaminam pagal laiką, kaip Forgete sakė - ryžiai 20min, kiaušiniai 8 arba 10min (pagal skonį

), mėsai dabar dažniausiai naudoju greitpuodį , taigi čia išvis idealu - užstatau 15min, girdžiu kad supypsi, žinau kad išsijungs ir dar tam tikrą laiką gaminsis, galima ramiai sau užsiimti kitais darbais, pvz išvažiuoti į parduotuvę arba kapstytis kieme ir ateiti į namus po pusvalandžio ar valandos.
Ką reiškia "nutraukia ciklą kol maistas negatavas"?
Taigi užstatai tiek kad būtų gatavas! Bet kokiam patiekalui gali apskaičiuoti ir nustatyti teisingą gaminimo laiką, ar čia problema?. Na, o kraštutiniu atveju jei kažką blogai apskaičiavai - padidinti ar pamažinti eigoje...
Ir taip pat naudojam laikmačius skirtigoms kaitvietėms vienu metu -
jei užstatai ilgai besigaminantį kokios mėsos patiekalą, labai patogu matyti kad iki jo pabaigos liko 25 min ir tada užkaisti bulves, kad viskas būtų gatava vienu metu.
Visumoj, nieko negaminam be laikmačio, gal tik kiaušinį ar lietinius kepam. Mums tai būtinas viryklės elementas
ir spėju tiems kam laikmatis nereikalingas - jūsų vyrai negamina?
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2011 11 07, 20:14)
Čia kaip tokie "grybai" vadinasi

Gal kokia RETRO stiliaus

Tų tai pastoviai tokių pasitaiko
kodėl Retro,
paimu pirmą pasitaikiusią Siemens (pas mane irgi šios firmos), tokią netgi nepigią, nori pasakyti kad ji išsijungia supypsėjusi?
http://www.radausa.l...ens-hb-73a4240s
Tokios su 2 valdymo ratukais (programai pasirinkti ir temperatūrai nustatyti) manau neišsijungia automatiškai, ar aš klystu?