Įkraunama...
Įkraunama...

Indukcinė kaitlentė

Mane irgi sudomino sis triju daliu modelis EHD 60134P, ar jis butu panasus su siuo modeliu EHD68210P, neziurint tai kad jis yra keturiu daliu. Kuri geriau pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(amba @ 2011 10 16, 00:47)
Mane irgi sudomino sis triju  daliu modelis EHD 60134P, ar jis butu panasus su siuo modeliu EHD68210P, neziurint tai kad jis yra keturiu daliu. Kuri geriau pasirinkti?

Priklausomai nuo turimos vietos kaitlentei ir nuo gaminamo maisto kiekių. Jei dažnai gaminate, kai vienu metu verda/kepa daug puodų, tada gal geriau didesnioji. Jei to nenutinka, arba nutinka labai retai, gal užteks ir trijų funkcionalių kaitinimo vietų. Juo labiau, kad ta didžioji (14,5-28 cm) puikiai tinka didelėms keptuvėms (paelija ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 10 05, 14:59)
Pas mane penkti metai Electrolux be rėmelio. Sveika  thumbup.gif

sveiki,

noreciau paklaust del montavimo. musu kaitlente be remelio ir meistras ja kai idejo i stalvirsi tai tarp stalvirsio ir kaitlentes liko 1-2mm tarpelis, kuris mane labai nervuoja, nes ten pastoviai trupiniu buna.

ar cia musu meistras kazkoks nevykes papuole ar cia visos jos taip montuojamos? nereikejo to plysio su silikonu dar pereit?
Atsakyti
QUOTE(R_S @ 2011 10 16, 17:59)
sveiki,

noreciau paklaust del montavimo. musu kaitlente be remelio ir meistras ja kai idejo i stalvirsi tai tarp stalvirsio ir kaitlentes liko 1-2mm tarpelis, kuris mane labai nervuoja, nes ten pastoviai trupiniu buna.

ar cia musu meistras kazkoks nevykes papuole ar cia visos jos taip montuojamos? nereikejo to plysio su silikonu dar pereit?

blink.gif meistras laaaabai nevyyyyykęs.
Tikiuosi ji laisvai įsideda į išpjautą angą, neįsprausta standžiai g.gif
Jei įsprausta, reikėtų taisyti reikalą schmoll.gif Skylė turi būti šiek tiek (nedaug) didesnė už pačią kaitlentę. Kitaip gali skilti doh.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kiek norint pajungti indukcine turetu bute buti atvesta elektros galios? smile.gif
Dabar turim 3 KW galios, o kiekdar reiktu pasididinti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doly: 17 spalio 2011 - 18:46
QUOTE(speedy @ 2011 10 17, 17:23)
blink.gif  meistras laaaabai nevyyyyykęs.
Tikiuosi ji laisvai įsideda į išpjautą angą, neįsprausta standžiai  g.gif
Jei įsprausta, reikėtų taisyti reikalą  schmoll.gif  Skylė turi būti šiek tiek (nedaug) didesnė už pačią kaitlentę. Kitaip gali skilti  doh.gif

idedu foto, gal bus aiskiau. g.gif user posted image

ten toliau matosi tokia pilka tarpine - gumyte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R_S: 18 spalio 2011 - 15:04
QUOTE(R_S @ 2011 10 18, 16:44)
idedu foto, gal bus aiskiau.  g.gif user posted image

ten toliau matosi tokia pilka tarpine - gumyte  g.gif

Atsiimu žodžius - su meistru viskas gerai biggrin.gif
Jei labai nervina pakeiskite tarpinę į mažesnę.
Atsakyti
QUOTE(Doly @ 2011 10 17, 19:45)
Gal kas zinot kiek norint pajungti indukcine turetu bute buti atvesta elektros galios?  smile.gif
Dabar turim 3 KW galios, o kiekdar reiktu pasididinti? smile.gif

man irgi aktualu. gal ne i tema, bet vistiek tai liecia indukcines.
buvau as "Lesto". jie pasake, kad atnesciau leidima is "Miesto svaros", kad jie nepriestarauja. Dave leidima, jame parasytos salygos, kad as pati savo lesomis turiu uzmaitinti atskiru kabeliu is rusio iki el.skaitliuko ir turiu "prisiduoti" Energetiku tarnybai.
As sudariau toki vaizda smile.gif
Mes gyvenam daugiabuty (6 aukstai su 1 laiptinė) 3-me aukste. Turiu nupirkti kabeli. Turiu samdyti zmogu (2-3 zm.) turincius tam tikra kvalifikacija ir pazymejimus. Kurie greiciausiai atjungs visa nama nuo elektros ir sachtoj praties atskira kabeli. Manau, kad samd.zmogui reikes leidimo, kad gali "kistis" i bendro naudojimo prietaisus, gal but suderinti projekta ar pan. tada Energetiku tarnyba - irgi atskiri pinigai.
Man kazkaip netinka... o jeigu kiti butai irgi nores? Virs 20 butu uzsimaitins atskirais kabeliais, o jie ne ploni g.gif
Gal kas konkreciau zino? Gal galima kazkur paskambinti?
Atsakyti
Laba. Reikia pagalbos.
Nusipirkom kaitlente su kryziukais negaliu ijungti. Issijunginieja.
Ijungiu, tada atsiranda E8 ir ?, pamaigau laikroduka, dingsta. Kaip ir pavyksta ijungti, pvz. ant 7, bet po keliu sekinciu issijungia. Ir keptuve statau ir puoda (pagal reikalavimus tinka jie) ir niekaip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 11 01, 11:40)
Laba. Reikia pagalbos.
Nusipirkom kaitlente su kryziukais negaliu ijungti. Issijunginieja.
Ijungiu, tada atsiranda E8 ir ?, pamaigau laikroduka, dingsta. Kaip ir pavyksta ijungti, pvz. ant 7, bet po keliu sekinciu issijungia. Ir keptuve statau ir puoda (pagal reikalavimus tinka jie) ir niekaip.  biggrin.gif

O indukcines instrukcijos knyguteje nera paaiskinimo, ka reiskai si klaida (E8)? Pas mane tokia pati, bet veikia nepriekaistingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 01 lapkričio 2011 - 12:53
QUOTE(rrr? @ 2011 11 01, 13:52)
O indukcines instrukcijos knyguteje nera paaiskinimo, ka reiskai si klaida (E8)? Pas mane tokia pati, bet veikia nepriekaistingai.

na, ne tokia jau ir "blondine" esu wink.gif
pamaigau "laikroduka" - dingsta E8 ir ? (klaustukai)
taigi ir nustatau temperatura jau. po keliu sekundziu issijunginieja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 11 01, 17:13)
na, ne tokia jau ir "blondine" esu wink.gif
pamaigau "laikroduka" - dingsta E8 ir ? (klaustukai)
taigi ir nustatau temperatura jau. po keliu sekundziu issijunginieja smile.gif

Keliais laidais prijungta kaitlentė?
Atsakyti