Įkraunama...
Įkraunama...

Indukcinė kaitlentė

QUOTE(rrr? @ 2011 01 09, 16:33)
Sveikos, indukciniu kaitlenciu turetojos,
Reikalinga Jusu pagalba  smile.gif  Pazerkite kuo daugiau argumentui del indukcines. Juos pateiksiu vyrui, kad man sito daikto labai labai reikia. Tikiuosi nupirks.  ax.gif
Nes as naudojuosi kol kas dujine virykle ir tu visu privalumu paprasciausiai nezinau  ax.gif
1. O kokiu nors minusu radote?
2. Ir dar, tarkim, jeigu as subraizysiu pavirsiu (aisku ne specialiai), kas tada? Reiks naujos?
3. Skaiciau apie visokias visokiausias ju funkcija, kuriu nesuprantu  blush2.gif Kol neturui daikto, nezinau ar tas ar anas yra reikalinga, ar ne. gal galite ir del funkciju naudos patarti: ju ten dauk reikia ar ne.
4. Kiek perverciau in-ete, kaina prasideda +- 1500Lt baigias 6000Lt kodel toks didelis skirtumas, kai jau naudojat, gal suprantate? Padekit apsispresti tokioje gausybeje.

Labai buciau dekinga uz atsakymus  thumbup.gif

kainu skirtumas dazniausiai del jos modelio, naujoviskumo (spalva, ratu- virimo skaiciaus), ir zinoma svarbiausia - gamintojas uz varda paima dar 50 proc.,
cia merginso jau rase, didziausi privalumai tai - laaabai greitas uzvirimas - vadinasi maziau energijos- siuo atveju elektros, ens viskas dauk greiciau gaminama, kitas svarbiausias - kasita tik virimo ratukas - nuiima puoda - virimas iskart nutraukiamas - niekas nebesitasko - kaip tai buna ant dujines ar kitos elektrines, jei virimo metu nuimi puoda - vel - kaitlente nustoja kaisti - tauposi energija - jei atgal uzdedi (neisjungus) - vel pradead kaisti tuo rezimu kokiu ir buvo. jei baigus virti isjungi kaitlenete - bet palieki puoda - ten laikosi susikaupusi energija - puodas ilgai siltas.
nu ir visokie programavimai.
nzn, ar cia aiskiau tau gavosi kazkas smile.gif

pati turiu Gorenje, parduotuvej ji akinavo apie 3000 t., is tarpininku nupirkom uz 2500 lt., nu galiu pasakyti visom funkcijom nesinaudoju - dar nebuvo reikalo, o del tu funkciju kur isvardinau - tai liuks, as patenkinta;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 11 sausio 2011 - 21:18
QUOTE(astulka1 @ 2011 01 11, 21:16)

pati turiu Gorenje, parduotuvej ji akinavo apie 3000 t., is tarpininku nupirkom uz 2500 lt., nu galiu pasakyti visom funkcijom nesinaudoju - dar nebuvo reikalo, o del tu funkciju kur isvardinau - tai liuks, as patenkinta;

Labas, o ar tavo indukcinė Gorenje zyzia? Apie AEG skaičiau, kad jos zyzia dėl esamo ventiliatoriaus.. Pati renkuosi tarp AEG ir Electrolux, tik vat nzn ar noriu kaitlentes, kuri zyzia garsiau nei saldytuvas (tokie atsiliepimai buvo sioame forume).

Lauksiu ats. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shiushia @ 2011 01 12, 08:14)
Labas, o ar tavo indukcinė Gorenje zyzia? Apie AEG skaičiau, kad jos zyzia dėl esamo ventiliatoriaus.. Pati renkuosi tarp AEG ir Electrolux, tik vat nzn ar noriu kaitlentes, kuri zyzia garsiau nei saldytuvas (tokie atsiliepimai buvo sioame forume).

Lauksiu ats. smile.gif

Antri metai naudoju AEG, tai garsiau zyzia tik su POWER funkcija (itin greitas užvirimas). Jei kaitini 1 - 5 intervale, girdisi šioks toks garsas su pertraukėlėmis. O nuo 6 - 9 be pertraukėlių lengvas zyzimas. Būnant virtuvėj ausies nerėžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shiushia @ 2011 01 12, 10:14)

Lauksiu ats. smile.gif

ir as girdejau apie tuos zyzimus, bet kad garsiau uz saldytuva tai apsoliutus nonsensas lotuliukas.gif
zyzia siek tiek... bet vos vos, garintuvas garsiau zyzia- juk ji visviena tenka naudoti... tad zyzimo isvis nesigirdi, girdisi jei jau isvis virtuveje (pas mus virtuve kartu su svetaine) isjungta viskas, nu bet jis tikrai apsoliuciai neerzinantis. nzn kaip kitiem, man jis asmeniskai neerzina. gal kiekvieno modelio skirtingas zyzimas, nzn, pas mane jis vos girdimas.
Atsakyti
Aciu, astulka1, uz labai aisku ir issamu atsakyma. Tikrai padejai. thumbup.gif
O va cia pasiskaiinejimui toms, kurios tokios pat kaip ir as, nieko nezinancioms apie si virtuvini stebukla biggrin.gif
Bent man, buvo idomu pasisemti informacijos. Tik ten ta prieziura atrodo baisiai sudetinga. Po kiekvieno naudojimo nuvalyti, isvalyti. doh.gif Pas mane dujine virykle ir jei kazka kepu, tikrai ne visada valau ax.gif Bet gal ant indukcines taip neprikepa, kaip ant maniskes. Kas jau turit, pasipasakokit ar baisiai dauk laiko praleidziat valinedamos, sluostinedamos. Nes nesinori tarnauti daiktui. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smaika @ 2011 01 07, 16:34)
Labai prasau parasyti,kaip yra is tikruju:ar galima kepti su paprasta spizine keptuve naudojantis  indukcine kaitlente?Radau ivariu pasisakymu,parduotuves konsultantais nelabai tykiu,nes esu susidurusi su neismaneliais..Tai kaip yra is tikruju,ar kas kepate?Su paprasta spizine is Baltarusijos,tai jauciu,kad nieko neiseis,nes gali subraizyti pavirsiu,bet gal geru firmu tiktu? biggrin.gif

Radau inete naudojimosi instrukcija, tai va ka jie raso:
Paviršius gali būti pažeistas:
• Jei kaitinate tuščią puodą.
• prieš statydami puodą ant kaitimo paviršiaus, švariai ir sausai
nuvalykite jo dugną.
• Maisto gaminimui naudokite tik puodus kurie gali būti
įmagnetinti, pavyzdžiui plieno, emaliuotu paviršiumi, špižinius.
Tik tokiu atveju indukcinės kaitvietės veiks efektyviai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 14 sausio 2011 - 14:21
nzn.... nu nuvalau ja po kiekvieno virimo, bet tai tik keliu sekundziu reikalas, o kad prikeptu, nu nzn ka tentaip jau kepti reikai, kad net prikeptu biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus ten kur puodus kaiciam kaip nauja. O kur keptuve dedam tai jau per du metus labai negrazus vaizdelis. Ir nenusivalo. Gramdosi su grubia kempine, bet tuomet lieka ibrezimai. O su stipreniais valikliais valyt bijau. Matyt keptuve pasitaike netikus. Nors su dangciu tai virs 250 lt. mokejom unsure.gif
Atsakyti
o tai gal man reik puodus keisti? blink.gif nes dabartinius, kai sveiciu, kartai ir peiliuka i pagalba pajungiu. nu, nera jie subraizyti, bet jau man baisu, subraizys pavirsiu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2011 01 14, 17:09)
nzn.... nu nuvalau ja po kiekvieno virimo, bet tai tik keliu sekundziu reikalas, o kad prikeptu, nu nzn ka tentaip jau kepti reikai, kad net prikeptu  biggrin.gif

Pas mane ne indukcine, o dujine kol kas. Ir aplinkui stiklas labai ikaista, kai kazka kepi prisitasko riebalai ir prikepa. Elementaru ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 01 14, 18:33)
o tai gal man reik puodus keisti?  blink.gif  nes dabartinius, kai sveiciu, kartai ir peiliuka i pagalba pajungiu. nu, nera jie subraizyti, bet jau man baisu, subraizys pavirsiu...  g.gif
Papildyta:
Pas mane ne indukcine, o dujine kol kas. Ir aplinkui stiklas labai ikaista, kai kazka kepi prisitasko riebalai ir prikepa. Elementaru  ax.gif ...

nu tikriausiai ax.gif
na betas savaja naudoju jau daugiau nei puse metu.... nu gal kazkokie vos vos tokie kazkokie nezymus ibrezimai yra, bet tikrai nezymus.... tie prikepimai ar taskymai kaip jus sakot tikrai lengvai nusivalo, nzn, bent jau man su ja problemu visai nera thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane ne indukcine, o dujine kol kas. Ir aplinkui stiklas labai ikaista, kai kazka kepi prisitasko riebalai ir prikepa. Elementaru ax.gif ...
[/quote]
Na indukcinej stiklas kaista tik po puodu wink.gif uz jo ribu tik syla siek tiek, bet tikrai nekaista smile.gif
Atsakyti
Kas tai yra Stop+go funkcija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 01 15, 14:56)
Kas tai yra Stop+go funkcija?  ax.gif

na cia tipo kai gaminat ka nors ir norint nueit nuo kaitlentes, pvz. atejo kas i svecius ir reik duris atidryt. tada spaudi Stop+go ir visos kaitvietes pereina i budejimo rezima (nukrinta iki zemos temperaturos), o vel paspaudus Stop+go gryzta i pirmine busena smile.gif
Atsakyti