QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2006 03 08, 15:41)
Pirma karta jos neisleido, nes pamate kad pasilikau su j1 work and travel programa, ir tipo sako jinai pazeide musu taisykles.Nesvarbu ten jiems ar apsizenijus buvau ar ne, svarbu kad negrizau.O as durna jokiu dokumentu nesiunciau mamai tik iskvietima, nes sake kad nereikia nieko.O paskui pradejo jos klausineti irodymu, kad as legaliai ten, o ji neturejo.Nu matai zmogau gyveni ir mokaisi, dabar siusiu visus dokus kokiu reikia ir nereikia, gales jie ten sau paspringti jais
Va va as irgi taip pasilikau J-1 viza, work & travel, bet siunciau viska kiek galejau nusiusti kad irodyti kad viskas susitvarkys, tai vertejas ir isverte sako ji nemato jokiu problemu kad as pasilikau, ji istekejus uz legalo(nesvarbu kad ji dabar nelegale,bet tipo yra vaikas ir t.t.t) ir jis tuoj bus pilietis tuo tarpu ir zmona susitvarkys ZK

Va taip jai ir pasake vertejas!O poto ziurinejo jos darbo reikalus staza, darboviete,turta ir t.t.t.t Taip kad Zuika Padukele15 sekmes gal si karta pavyks

Kai sako laiku pakis kiekviena popieriu irodymai yra ir tegu jie paspringsta kaip tu sakai
Sekmes sekmes ir dar karta sekmes

Parasyk kaip sekesi, kada eina jinai gal jau zinai data?

P.S.ZInai dar kai santuokoj nera vaiku tai tada gal ir mano kad istekejus del dokumentu, tipo gali buti fiktyvi santuoka... bet siaip kada yra vaikai jau viskas kitaip...nes sakau mano mamele tai sake kaip gerai vaikeli kad tu viska davei