Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE(indrute79 @ 2006 03 22, 19:55)
papasakok kaip tu gavai. ar tik dabar neseniai?
as issiunciau visud dokus, atsiunte atgal kad tipo 6 men. begyje tureciau ir as gauti, arba pakvies i interviu, bet va vakar gavau laiska kad dar tipo mano bylos neperziurejo, ir sako kad reiktu atsiusti visus dokus irodancius kad santuoka nebuvo fiktyvi, praso atsiusti nuotraukas, bet as jau viska nusiunciau, ir tikrai zinau kad gavo. ko jie dar nori? smile.gif

As viska issiunciau gruodi, tada gavau laiska, kad jie viska gavo. Po poros savaiciu atejo approvinimas ir pasake, kad nueiciau stampa i pasa isideti. Ir tada sake per metus turiu gauti ZK. Stampa isidejau sausi ir vasario pb, kovo pradzioj gavau ZK. Kazkas minejo, kad INS laisku nepersiuncia i kita adresa, bet man persiunte. thumbup.gif Dokus siunciau, kad esam abu isipareigoje namui, masinai, vaiko gim. liudijima, zodziu tik keleta idejau ir viskas. Tik jokiu nuotrauku niekas neprase. Gal kad jus Cikagoj gyvenat, del to tiek visko jie nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2006 03 22, 22:13)
As viska issiunciau gruodi, tada gavau laiska, kad jie viska gavo. Po poros savaiciu atejo approvinimas ir pasake, kad nueiciau stampa i pasa isideti. Ir tada sake per metus turiu gauti ZK. Stampa isidejau sausi ir vasario pb, kovo pradzioj gavau ZK. Kazkas minejo, kad  INS laisku nepersiuncia i kita adresa, bet man persiunte.  thumbup.gif Dokus siunciau, kad esam abu isipareigoje namui, masinai, vaiko gim. liudijima, zodziu tik keleta idejau ir viskas. Tik jokiu nuotrauku niekas neprase. Gal kad jus Cikagoj gyvenat, del to tiek visko jie nori?  g.gif

nu gal cia kitaip cikagoj, nezinau. o nuotrauku tai prase kaip supratau tai kortelei, su ismatavimais tam tikrais.
as ir nusiunciau jiems dokus namo, draudimo, banko. tas laiskas ant geltono lapo. tu tokio negavai?
Atsakyti
INDRUTE, pabandyk gauti bent kelis pazistamu laiskus, kurie tvirtina, jog zino jus kaip seima, gal nuolatiniai kaimynai, ir issiusk. Sekmes tau, tik nepanikuok.
Papildyta:
Dar tokia mintis kilo - jei kaimynu nenori uzkrauti, parasykit su vyru peticija, kad esate seima ir duokit kaimynams pasirasyti, apeikit visus namus jusu gatveje, manau daug kas tave mato su juo siaip ar taip. Nieko nebus geriau nei gyvi liudininkai. Matai, nama ar banko saskaita galima kartu tureti ir netikroje santuokoje, tai gal ir iesko kabliuko.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 23, 04:33)
INDRUTE, pabandyk gauti bent kelis pazistamu laiskus, kurie tvirtina, jog zino jus kaip seima, gal nuolatiniai kaimynai, ir issiusk. Sekmes tau, tik nepanikuok.
Papildyta:
Dar tokia mintis kilo - jei kaimynu nenori uzkrauti, parasykit su vyru peticija, kad esate seima ir duokit kaimynams pasirasyti, apeikit visus namus jusu gatveje, manau daug kas tave mato su juo siaip ar taip. Nieko nebus geriau nei gyvi liudininkai. Matai, nama ar banko saskaita galima kartu tureti ir netikroje santuokoje, tai gal ir iesko kabliuko.

o dieve, o kaip ta peticija rasosi, neturiu supratimo. atsilikus visai blush2.gif
Atsakyti
Indrute,
parasyk laisva forma rasta. Kazka, tipo, kad mes zemiau pasirasiusieji patvirtinam, kad esam tos ir to kaimynai, jie nuo kazkurios tai datos gyvena tokiu tai adresu kaip seima, kartu augina vaika.
As kazka panasaus buvau parasius, bet tik is dvieju artimiausiu paemiau parasus. Uzteko... Gaila, kad neissaugojau faile, atsiusciau dabar.
Pamatysi, viskas bus gerai.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d2d: 23 kovo 2006 - 15:32
Aciu, d2d, nesusipratau daugiau paaiskinti. Mes irgi rasem peticija kai zalia korta neatejo ir nezinojom ko griebtis, susipazinau su visais kaimynais doh.gif Zmones labai geranoriski tokiais atvejais. Mes dar prasem kiekvieno parasyti savo namo numeri, kad matytusi, jog tikrai salia gyvena, manau imigracijai nekiltu noro daugiau klausineti.
Atsakyti
aciu aciu labai labai.
einu kuryba uzsiimti. smile.gif
Atsakyti
Indrute, jei dar neissiuntei popieriu, tai dar kai ka noriu pasakyt smile.gif. Kaip BalticGirl sako - gerai butu, ne tik adresus pasirasanciu kaimynu parasyt, bet ir gimimo vieta bei data. http://uscis.gov/gra...files/I-751.pdf pirmam psl:

"...his or her full name and address; date and place of birth; relationship to you or your spouce; and full information and complete details explaining how the person acquired his or her knowledge."

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 03 09, 18:53)
Mergaites kas zinot.... zmogus turi 10 metu viza jis atvaziuoja cia ir prabuna 6 menesius ir turi butinai vaziuoti atgal tarkim kad ir i LT, bet sako kad jis tais metais daugiau negali vaziuoti i usa, turi prabuti lietuvoj 6 menesius ir kitais metais vel gali vaziuocia cia 6 menesiam ir t.t.t. cia kalba eina tik apie 10-metu viza, viena pazystama tiesiog klausia, as tai nezinau, todel gal jus kuri zinot kaip ten istikruju yra? g.gif

As turejau 10 metams B1/B2 viza, ir mano vaziavimai apytiksliai isejo 3 men. JAV, 1 men. Europoj, ant ketvirtojo vaziavimo labai prisikabino, norejo isitikinti kad nelegaliai nedirbu, ir vel ileido (isejo kad as per 18 men. isbuvau 12 men. Amerikoj -- per visa ta laika nepazieidziau nei vieno atskiro ivaziavimo termino). Po to istekejau, ramiai gavau K3 viza (dabar tvarkau imigracija), o kai isdavinejo K3 viza, tai del tos pirmosios net nepaklause.

Nors man ivaziujant i Amerika susidare ispudis kad jiem ten pasienyj irgi kai uzplauks....
Atsakyti
QUOTE(Primrose @ 2006 03 31, 11:07)
As turejau 10 metams B1/B2 viza, ir mano vaziavimai apytiksliai isejo 3 men. JAV, 1 men. Europoj, ant ketvirtojo vaziavimo labai prisikabino, norejo isitikinti kad nelegaliai nedirbu, ir vel ileido (isejo kad as per 18 men. isbuvau 12 men. Amerikoj -- per visa ta laika nepazieidziau nei vieno atskiro ivaziavimo termino).  Po to istekejau, ramiai gavau K3 viza (dabar tvarkau imigracija), o kai isdavinejo K3 viza, tai del tos pirmosios net nepaklause.

Nors man ivaziujant i Amerika susidare ispudis kad jiem ten pasienyj irgi kai uzplauks....

Nelabai supratau ka tu cia parasei blush2.gif As tiesiog kalbu kai turi 10 metu viza, ir atvaziuoji vieniems metams tarkim isbuni 6 menesius ir tada butinai turi vaziuoti i lt prabuti 6 menesius kad galetumvel atvykti i jav ar kaip? nes per 18-ka menesiu isbuvai 12 nieko nesuprantu,metuose tik 12-ka menesiu tetera biggrin.gif
Turiu omeny su 10 metu viza kiek laiko galimaprabuti amerikoj, nes panai idejo tik 6 menesiam ir poto turi vaziuoti namo, tipo Lt liepia buti kitus 6 menesius poto vel nauji metai vel nauji lapai ir t.t.t rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 03 31, 19:17)
Nelabai supratau ka tu cia parasei  blush2.gif As tiesiog kalbu kai turi 10 metu viza, ir atvaziuoji vieniems metams tarkim isbuni 6 menesius ir tada butinai turi vaziuoti i lt prabuti 6 menesius kad galetumvel atvykti i jav ar kaip? nes per 18-ka menesiu isbuvai 12 nieko nesuprantu,metuose tik 12-ka menesiu tetera  biggrin.gif
Turiu omeny su 10 metu viza kiek laiko galimaprabuti amerikoj, nes panai idejo tik 6 menesiam ir poto turi vaziuoti namo, tipo Lt liepia buti kitus 6 menesius poto vel nauji metai vel nauji lapai ir t.t.t rolleyes.gif

Sorry, blush2.gif pabandysiu aiskiau. As taip supratau kad klausei apie tokia taisykle, kai per kalendoriniu metus gali isbuti salyje tik 6 menesius (likusiems 6 menesiams turi isvykti). Gal tai yra taikoma kai isbuni JAV istisus 6 menesius, be pertraukos. Man isejo taip, kad susumavus mano vizitus per kalendorinius metus as isbuvau JAV daugiau nei 6 men.
Papildyta:
QUOTE(Primrose @ 2006 03 31, 19:45)
Sorry,  blush2.gif pabandysiu aiskiau.  As taip supratau kad klausei apie tokia taisykle, kai per kalendoriniu metus gali isbuti salyje tik 6 menesius (likusiems 6 menesiams turi isvykti).  Gal tai yra taikoma kai isbuni JAV istisus 6 menesius, be pertraukos.  Man isejo taip, kad susumavus mano vizitus per kalendorinius metus as isbuvau JAV daugiau nei 6 men.

Beje, jokiu budu nepageidautina pazeisti ivaziavimo termino, nes kita kita karta bus problemu ivaziuoti.
Atsakyti
Na tipo jai aiskino tai kad kai turi 10 metu viza, tai per vienus metus jav gali isbuti nedaugiau nei 6men unsure.gif Jeigu buni ilgiau turi testi savo i-94 ta arrival/departure kortele, na tipo turi buti priezastis del kurios tau reikia pasilikti ilgiau,j eigu jos nera pedini valso ritmu namolio biggrin.gif lotuliukas.gif ir tipo jautais metais negali atvaziuoti daugiau, turi laukti kitu metu ir tada vel gali 6 menesiam per visus metus o kiti 6 men vel lt ir t.t.t.t cool.gif

Na va tu sakai kad isbuvai daugiau nei 6 menesius kad ir atskirai vaziuojant bet ta taisykle tipo turi galioti vissiems ar tai bus vieno ivaziavimo metu iskart 6 menesiam, ar atskirai per kelis kartu sudejus 6 menesiai nedaugiau, na kazkas tokio...bet istikro jau nelabai svarbu ji isvyko namuciu smile.gif
Atsakyti