QUOTE(indrute79 @ 2006 03 22, 19:55)
papasakok kaip tu gavai. ar tik dabar neseniai?
as issiunciau visud dokus, atsiunte atgal kad tipo 6 men. begyje tureciau ir as gauti, arba pakvies i interviu, bet va vakar gavau laiska kad dar tipo mano bylos neperziurejo, ir sako kad reiktu atsiusti visus dokus irodancius kad santuoka nebuvo fiktyvi, praso atsiusti nuotraukas, bet as jau viska nusiunciau, ir tikrai zinau kad gavo. ko jie dar nori?
as issiunciau visud dokus, atsiunte atgal kad tipo 6 men. begyje tureciau ir as gauti, arba pakvies i interviu, bet va vakar gavau laiska kad dar tipo mano bylos neperziurejo, ir sako kad reiktu atsiusti visus dokus irodancius kad santuoka nebuvo fiktyvi, praso atsiusti nuotraukas, bet as jau viska nusiunciau, ir tikrai zinau kad gavo. ko jie dar nori?

As viska issiunciau gruodi, tada gavau laiska, kad jie viska gavo. Po poros savaiciu atejo approvinimas ir pasake, kad nueiciau stampa i pasa isideti. Ir tada sake per metus turiu gauti ZK. Stampa isidejau sausi ir vasario pb, kovo pradzioj gavau ZK. Kazkas minejo, kad INS laisku nepersiuncia i kita adresa, bet man persiunte.