Tik gimusį maudžiau kasdien,bet buvo labai sausa odyte,todėl pradėjom puškentis kas antrą dieną.Dabar labai įvairiai puškenamės,nes pastoviai išsidirbęs būna,tai tenka gan dažnai. Užpakaliuką plaunu po kranu,servetėkių dabar net ir neturiu ,bet kažkaip neprireikė Man atrodo,kad vaikiuką taip retai maudyti, yra grynas mamos apsileidimas ir tingėjimas.Juk sušyla,suprakaituoja mažiukai. Vienas malonumas turkštis vonelėj
Tik gimusį maudžiau kasdien,bet buvo labai sausa odyte,todėl pradėjom puškentis kas antrą dieną.Dabar labai įvairiai puškenamės,nes pastoviai išsidirbęs būna,tai tenka gan dažnai.
Užpakaliuką plaunu po kranu,servetėkių dabar net ir neturiu ,bet kažkaip neprireikė
Man atrodo,kad vaikiuką taip retai maudyti, yra grynas mamos apsileidimas ir tingėjimas.Juk sušyla,suprakaituoja mažiukai.
Vienas malonumas turkštis vonelėj
mes maudomes kas 3-4 diena mazdaug pradzxioj del sausos odos, paskui del labai salto oro namie (na tik 12-14 laipsniu budavo) -nes tik issimaudydavom ir is karto sloga...
Tik gimusį maudžiau kasdien,bet buvo labai sausa odyte,todėl pradėjom puškentis kas antrą dieną.Dabar labai įvairiai puškenamės,nes pastoviai išsidirbęs būna,tai tenka gan dažnai.
Užpakaliuką plaunu po kranu,servetėkių dabar net ir neturiu ,bet kažkaip neprireikė
Man atrodo,kad vaikiuką taip retai maudyti, yra grynas mamos apsileidimas ir tingėjimas.Juk sušyla,suprakaituoja mažiukai.
Vienas malonumas turkštis vonelėj
as esu beveik dvi sav nemaudzius - tada labai sirgom... bet juk uzpakali tai plaunu beveik kas kaskarta pampi keiciant...o pazastukus, kakliuka irgi ryte-vakare nuvalau o dabar maudomes vis tiek ne kasdien ir ne kas antra
Mes maudom kasdien, nes ir paciam juk nesmagu koki vakara nenusiprausti duse... O del odeles sausumo, tai muilo naudoti ir nereikia. Pirmaja prausdavom kasdien su muilu, tai odele buvo siurksti ir pleiskanota. O sita su muilu per penkis men. maudem tris kartus... Vis ipilam sec. aliejuko Balmandolio, tai odele kaip aksomas, labai skaniai kvepia ir visai nesauseja. Pabandykit.
Maudomes beveik kiekviena diena Ir mazylei labai patinka,ir man smagu ziureti kaip ji turskiasi:)Paskui pavalgo ir uzmiega iki ryto.Nuo pat gimimo neturejom problemu su issutimais
Pagrindinis reikalavimas vaiko odelei - kad ji butu svari. Manau, kad keleta dienu nemaudyta svari ji buti negali. O kad nuo maudymo susirgtu, dar negirdejau...
Nu aš tai irgi mažių maudau kas 2-3 dienos juk kiekvieną rytą ir vakarą nuplaunu veiduką ir kakliuką ir t.t. O be to dabar ne vasara kad labai suprakaituotų per dieną.