kazkur skaiciau kad iki 6 men. reiketu maudyti kas antra diena
Mes maudomes kas antra diena
, nors mazajai ir nelabai kol kas tai patinka. Bandom pratintis...
O štai mes madomės tik kartą per savaitę ir vaikiukui nieko blogo. Pirma tai dėlto kad namie labai šalta, o kita- labai sloguojam
QUOTE(Ziuziu @ 2006 02 22, 19:57)
Mes maudomes kas antra diena
, nors mazajai ir nelabai kol kas tai patinka. Bandom pratintis...
Mums tai daktare sake iki 6 men. maudyti kiekviena diena,o nuo 6 mes jau prausiamies kas antra diena
mane tai turbut pasmerksit
bet mes tai maudomes i savaite viena kart mum 5men. aisku iki triju menesiu tai maudziau kas antra diena,bet dabar truputi apsileidau,namie daugiau darbu atsirado ir t.t. bet maziukui tai nieko blogo nei jis sunta nei ka,vistiek kiekviena diena gi apsiprausiam!
QUOTE(enola @ 2006 02 23, 20:00)
mane tai turbut pasmerksit
bet mes tai maudomes i savaite viena kart mum 5men. aisku iki triju menesiu tai maudziau kas antra diena,bet dabar truputi apsileidau,namie daugiau darbu atsirado ir t.t. bet maziukui tai nieko blogo nei jis sunta nei ka,vistiek kiekviena diena gi apsiprausiam!
Na jei mano vyras man nepadetu tvarkyt namu ukio, tai as turbut ir reciau maudydziau ,nes laiko truktu.Bet kadangi vyras beveik visus namus sutvarko tai mes vakare skiriam 30 min.maudynem
man rodos ir nuo oro priklauso, kas 2, 3 dienos. o nuo 4 menesiu daktaras pataria mums i baseina i antakalniu poliklinika
Mes kas antra
nors gerai butu kiekviena diena, bet as baisi tingine
mes maudomes kas 2-3 dienos.kai buvo maziuke, ramiai maudemes,tik ziurejo i mane akytes pastacius
dabar kai reikia plaut galvyte, truputi papyksta
Aš maudydavau kiekvieną dieną, kol mažiukas buvo, dabar kas antrą, kas trečią
Mums 5men.ir 2sav.maudomes kiekviena diena,isskyrus,kai bunam po skiepu ar velai gryztam is sveciu.Man maudymosi ritualas su sunumi labai patinka,dievinu si laika,praleista kartu su juo,kai jis pliuskenasi,kai vanduo is voneles teska ant grindu...man tai nepakartojama...
Mes maudomės kas 2-3 dienas ir ti dėlto, kad per daug neišsausėtų odelė. O beto kieikvieną rytą apsiprasiame veiduką, kakliuką, pažastukes ir delniukus, na ir žinoma užpakaliuką.