Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

Mes maudomes kas antra diena ax.gif , nors mazajai ir nelabai kol kas tai patinka. Bandom pratintis... tongue.gif
kazkur skaiciau kad iki 6 men. reiketu maudyti kas antra diena cool.gif
Atsakyti
O štai mes madomės tik kartą per savaitę ir vaikiukui nieko blogo. Pirma tai dėlto kad namie labai šalta, o kita- labai sloguojam
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2006 02 22, 19:57)
Mes maudomes kas antra diena ax.gif , nors mazajai ir nelabai kol kas tai patinka. Bandom pratintis... tongue.gif
kazkur skaiciau kad iki 6 men. reiketu maudyti kas antra diena cool.gif

Mums tai daktare sake iki 6 men. maudyti kiekviena diena,o nuo 6 mes jau prausiamies kas antra diena smile.gif .Nors mazoji su malonumu praustusi kasdien lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai turbut pasmerksit blush2.gif bet mes tai maudomes i savaite viena kart mum 5men. aisku iki triju menesiu tai maudziau kas antra diena,bet dabar truputi apsileidau,namie daugiau darbu atsirado ir t.t. bet maziukui tai nieko blogo nei jis sunta nei ka,vistiek kiekviena diena gi apsiprausiam!
Atsakyti
QUOTE(enola @ 2006 02 23, 20:00)
mane tai turbut pasmerksit  blush2.gif bet mes tai maudomes i savaite viena kart mum 5men. aisku iki triju menesiu tai maudziau kas antra diena,bet dabar truputi apsileidau,namie daugiau darbu atsirado ir t.t. bet maziukui tai nieko blogo nei jis sunta nei ka,vistiek kiekviena diena gi apsiprausiam!

Na jei mano vyras man nepadetu tvarkyt namu ukio, tai as turbut ir reciau maudydziau ,nes laiko truktu.Bet kadangi vyras beveik visus namus sutvarko tai mes vakare skiriam 30 min.maudynem thumbup.gif Mano mazoji labai myli maudytis tai vienas malonumas ziureti kaip ji pliuskenasi tongue.gif
Atsakyti
man rodos ir nuo oro priklauso, kas 2, 3 dienos. o nuo 4 menesiu daktaras pataria mums i baseina i antakalniu poliklinika
Atsakyti
Mes kas antra 4u.gif nors gerai butu kiekviena diena, bet as baisi tingine blush2.gif
Atsakyti
mes maudomes kas 2-3 dienos.kai buvo maziuke, ramiai maudemes,tik ziurejo i mane akytes pastacius unsure.gif dabar kai reikia plaut galvyte, truputi papyksta schmoll.gif
Atsakyti
mes tai irgi maudomes kas 2 diena, na labai retai gaunasi kad tris dienas buna nesimaudzius, bet cia jau laaaabai retai.
Atsakyti
Aš maudydavau kiekvieną dieną, kol mažiukas buvo, dabar kas antrą, kas trečią ax.gif
Atsakyti
Mums 5men.ir 2sav.maudomes kiekviena diena,isskyrus,kai bunam po skiepu ar velai gryztam is sveciu.Man maudymosi ritualas su sunumi labai patinka,dievinu si laika,praleista kartu su juo,kai jis pliuskenasi,kai vanduo is voneles teska ant grindu...man tai nepakartojama...
Atsakyti
Mes maudomės kas 2-3 dienas ir ti dėlto, kad per daug neišsausėtų odelė. O beto kieikvieną rytą apsiprasiame veiduką, kakliuką, pažastukes ir delniukus, na ir žinoma užpakaliuką.
Atsakyti