QUOTE(Valedy @ 2007 03 20, 14:15)
Stop,aš nesakiau,kad maudyti vaiką kuo rečiau
,bet pasakysiu kaip mano nuomonė pakito į tai-kai mes atsidūrėm ligoninėj KLP ir tikrai profesionali pediatrė(buvau apie ją girdėjusi tik gerą) paklausė kiek kartų maudau,na žinoma pasakiau,kad 2-3x į savaitę,tai ji man išaiškino,kad tikrai tiek nereikia,ir dabar jum visko neišsakysiu,nes buvo ilga diskusija,bet esmė ta,kad mes į leliukus žiūrim kaip į suaugusius ir net nebandom atsidurti jų vietoje.
Niekada nenaudojau jokių servetėlių,nes kaip tik jos ir gali alergizuoti,ir niekas nepakeis paparasto vandens su muiliuku.
Ir pati Jusma pamatysi kai vaikutis dar paūgės,kad nereikia tokių dažnų maudymų.Aš asmeniškai nematau reikalo į sav 3x maudyti,kai kasdien vaikui tas visas raukšleles ir taip išvalai...

Niekada nenaudojau jokių servetėlių,nes kaip tik jos ir gali alergizuoti,ir niekas nepakeis paparasto vandens su muiliuku.
Ir pati Jusma pamatysi kai vaikutis dar paūgės,kad nereikia tokių dažnų maudymų.Aš asmeniškai nematau reikalo į sav 3x maudyti,kai kasdien vaikui tas visas raukšleles ir taip išvalai...