Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

QUOTE(Valedy @ 2007 03 20, 14:15)
Stop,aš nesakiau,kad maudyti vaiką kuo rečiau  g.gif ,bet pasakysiu kaip mano nuomonė pakito į tai-kai mes atsidūrėm ligoninėj KLP ir tikrai profesionali pediatrė(buvau apie ją girdėjusi tik gerą) paklausė kiek kartų maudau,na žinoma pasakiau,kad 2-3x į savaitę,tai ji man išaiškino,kad tikrai tiek nereikia,ir dabar jum visko neišsakysiu,nes buvo ilga diskusija,bet esmė ta,kad mes į leliukus žiūrim kaip į suaugusius ir net nebandom atsidurti jų vietoje.
Niekada nenaudojau jokių servetėlių,nes kaip tik jos ir gali alergizuoti,ir niekas nepakeis paparasto vandens su muiliuku.
Ir pati Jusma pamatysi kai vaikutis dar paūgės,kad nereikia tokių dažnų maudymų.Aš asmeniškai nematau reikalo į sav 3x maudyti,kai kasdien vaikui tas visas raukšleles ir taip išvalai...  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,kai buvo visai mazyte,tai maudem kas antra,o kai tokia karsta vasara buvo,tai ir kiekviena diena.Mano dukrytei 9 men. ir maudomes i savaite viena karta,o po dusu,tai kiekviena diena ir zinoma jei stipriau i pampersus pridaro....Man irgi viena gydytoja sake,kad su svara nereikia persistengti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate26: 21 kovo 2007 - 07:43
mes maudomes 2-3 kartus savajteje ir nematau cia nieko blogo ax.gif
Atsakyti
Mes dabar maudomes kas trecia diena...anksciau maudziau kas antra ... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As savo dukrele maudau 2 kartus per savaite, taip daktarai patare. Kai buvo visai mazyte maudydavau kiekviena diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
A6 savo mažę maudau 2-3 kartus per savaitę ir man atrodo, kad čia visai normalu. Užpakaliuką plaunamės per kiekvieną pamperių keitimą, o servetėles naudojam tik tada, kai nėra galimybių apsipraust mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Aš čia perskaičiau dauk nuomonių aš savo pupa maudau kas antra diena,nes ji pas mane gan apkūni panelė taigi pas ją labai prišunta kakliukas atrodo apvalau gan daznai netgi tenkapapudruoti paprastu krakmolu.Ir aplamai mo kiekvieno maudymo ji jaučias geriau ir tuo pačiu naktį geriau miega
Papildyta:
QUOTE(Simonsita @ 2007 03 21, 01:44)
Mano dukrytė kartais taip stipriai atsipila gulėdama,kad net sušlampa galvytė. Aš tai tiesiog sušlapinu šiltu vandenuku merliuką ir nuvalau, kad nemaudyti, ypač jei būna iš vakaro numaudyta. O ką tokiu atveju darote  jūs?

aš manu merliukas sušlapintas mazai teka padės čia mano nuomonė aš visdelto maudau nors pas mane mano pupa neatpylinėja paskutiniu metu smile.gif
Atsakyti
Manoji gime vasara, buvo dar gana silta, tai pradzioj bandem maudyt kasdien, bet kad ji buvo tokia miegaliuke, amzinai pramiegodavo tuos maudymus, tai pradejom maudyt kas antra diena ir tebemaudom taip iki siol, dabar dukrelei greit bus 8 men. Nepakenke salti orai, tik uzsidarydavom ziema langus, duris, kad nebutu skersveju ir nesusalo nei karto. Ir mums tai reikalingi tie dazni maudymai, nes bedukdama sukaista, o kakliuko raukslese prikaupia visko, lengviau ikist vonelen ir visa ispraust, negu sluostinetis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle*: 02 balandžio 2007 - 15:49
Mes tai savo maziukus kiekviena vakara maudom, ne del to kad jau labai jie issimurzina bet kad labiau pavargtu ir geriau nakti miegotu. Musu maziukai nelabai gerai miega ir siaip irzlus yra tai vonia jiems labai patinka ir mums gerai nebeturi tiek jegu paskui zysti.
O nors ir kiekviena vakara maudom vistiek po kakliuku visada pilna visko buna, ir tarp pirstuku prisikaupia.
Atsakyti
As maudau du kartus savaiteje, viena kart su muiliuku, kita kart su ramunelem. Odyte aksomyne, nenaudoju jokiu kremu alieju, issutimu irgi niekad nebuvo, o jei matau biski parausta tai krakmoliuko biskuti ir vel kaip nauja, tik uzpakaliuka visa laika nuplaunu po kranu kai panelyte rimta reikala padaro blush2.gif lotuliukas.gif gal kai paaugs tada reiks tankiau maudyti, nes daugiau judes.
Atsakyti
kas antrą dieną 4u.gif
Atsakyti
mes kas trecia diena... thumbup.gif
Atsakyti
Maudydavau kiekviena diena, bet kai jau suejo 9 men. pasidare vis sunkiau ja maudyti, labai jau judri, tai dabar maudau kas antra, trecia diena.
Atsakyti