Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

O mes maudom mazyte kas antra trecia diena. Mum gydytojai usa taip liepe ir mum taip geriausiai. Buvom pradeje kas diena maudyt-prasidejo visokie berimai, odos sausejimai, pleiskanojimai ir t.t. doh.gif
Keiciant sauskelnes visada po kranu prausiames ir pastoviai plaunam rankutes, kojas (nes jau ir jas ciulpt pradejo),veideli po valgio ir dantukus su burnyte pries miega
Atsakyti
maudau 3 kartus per savaite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hierjolka @ 2007 04 12, 16:47)
o mes maudomes kiekviena diena ir visada po maudyniu tepames kremukais ,nes musu labai sausa ir elergiska odele...... 4u.gif

sakyciau per daug jeigu sausejanti ir alergizuota oda.Va neseniai snekejau su daktare ka daryt,tai sako biski sumazint maudynes ir daug tepti kremu,arba aliejumi.Tai maudomes kas 5 diena.Nu vasarai artejant maudysiu kas 3 manau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitemaja @ 2004 09 08, 09:43)
Siaip man lyg ir aisku - man rodosi, kad reikia kasdien, as tuo net isitikinusi, bet
va jau ne is pirmos mamytes girziu, kad viena kas trecia diena, kita kas savaite blink.gif Ar cia dabar tokia tendencija - su servetele apsieiti?smile.gif
Man pasidare idomu, o kaip kitos mamos mano?

nu savo mazula nuo gimimo pirma menesi saziningai maudziau kiekviena diena(galva karta i sav), bet tik del to kad tai butu kaip zenklas-ritualas, kad zinotu jog po maudyniu yra paskutinis maitinimas ir tada naktinis miegelis. o dabar tai irgi siaip kasdien, bet kartais nusimuliuoju, jei pvz sveciu buna ar siaip kur isvaziave tai nesiverciu per galva, uzpakaliuka po kranu ir pazastytes nuplaunu ir tiek thumbup.gif
Atsakyti
Maudom kas antra diena. Ir tai per kancias,jau taip nemegsta vandenuko.. schmoll.gif
Atsakyti
Maudomės kas antrą ar kas trečią dieną ax.gif
Atsakyti
kas antra diena maudomes ax.gif, o kiekviena ryta nusiprausiam veiduką, pazastytes, issivalom ausytes. Na o užpakaliuka tai dažnai - po kranu biggrin.gif
Atsakyti
pas mus tai kaip iseina.sunui,kad leisciau tai visa diena neisliptu is vandens,tai maudomes po dusu kas antra diena ir viena kart lendam i vonia,tai dazniausiai buna sestadienis,o dukrele tai kas antra diena mirksiukas.gif o man paciai su jais teskentis gaunasi kiekviena diena thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, mes tai mažyle maudome kas tris- keturias dienas. g.gif
Mano manymu mama geriausiai žino kas geriausia jos mažyliui. Aš manau kad žiemos metu tokio maudynių dažnumo pakanka, o vasara reiktu dažniau.
Mano berniukas yra gimęs vasara tai pamenu maudeme kas antrą, kartais kiekvieną dieną. rolleyes.gif
Atsakyti
As maudau kas trecia diena plius kiekviena diena imetu savo lialia i virtuves kriaukle ir aplieju tekanciu siltu vandeneliu. Robertui lb patinka smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat maudomes kas antra diena.Drabuzelius keiciame kiekviena ryta ir vakara.Is ryto isvalome akytes,ausytes ir nosyte.Uzpakaliuka valome kiekviena karta kai keiciame sauskelnes dregnu vatos tamponu ir patepame kremuku nuo issutimu.
Atsakyti
o mes tiškenamės vonioj kas antrą dieną + dar lankom baseiną tai jei einam į baseiną tada namie nebesimaudom - tai gaunasi įvairiai kad ir kasdien tiškenamės. o šiaip dar kiekvieną rytą ir vakarą apiprausiu savo kleckių (akytes, ausytes, nosytę, kalkiuką ir ušpakaliuką). o kai vonioj maudomės tai kokius 2 kartus per savaitė su visais muilais, o šiaip paprastam vandenuke. blush2.gif
Atsakyti