Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

Mes maudomes kas antra arba kas trecia diena, vaikutis visai svarus, nes uzpakaliuka plaunu po kiekvieno kakio, veiduka kiekviana diena.
Atsakyti
Mes maudomes kas antra diena, galima butu ir kiekviena ,bet salta namie. Na veidukas, rankytes, uzpakaliukas tai nesuskaiciuosi kiek kartu per diena, eini ir eini ratu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 05 09, 22:35)
Kaip aš visom pavydžiu,kad jūsų leliai mėgsta maudytis.Mums jau prasidėjo antras mėnesiukas,bet prie maudyniu nepriprantam.Kaip tik maudytis tai prasideda riksmai cry.gif  cry.gif  cry.gif  ,kad puse namo skamba.Tai tenka maudytis kas trečia dieną,neleidžia širdis žiūrėti kaip lėlytė kankinasi schmoll.gif ,tenka vakarais apsivalyti drėgna palute.O gal kam taip buvo,patarkit ką darėt?

Na musiske is pradziu irgi rekdavo, tai mes muzikyte(ta kur virs lovytes karusele kabinasi) ja prisijaukinom. Dabar tai tik leisk maudytis tongue.gif
Atsakyti
Mes maudom du-tris kartus per savaite. Vasara kai buvo labai karsta tai maudem kasdien.
Atsakyti
Mes maudom kas antra diena, uzpakaliuka kaskart po kranu, o veiduka nuvalau su dregna vata.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2004 11 16, 22:44)
Nuo antro menesiuko vaikuti maudau kas antra diena. Beje, kadangi mano pirmoji dukryte mire, tai dabar bobulkos man visokius prietarus pasakoja. Vaje vaje, kaip man jie nusibodo. Kai nežinai, tai ir galvos neskauda. O dabar tenka laikytis, nes bijau, maža kas. Tai vat tokios tetulytės man pasakė, kad vaikučių negalima maudyti sekmadieniais. Tai gi maudomės dabar 3 kartus per savaitę: pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį.
Geriau jau tų prietarų nežinoti  sad.gif(

Ar šio priętaro dar kuri nors paisot, ar ne? Mane močiutė irgi už maudynes sekmadieniais išbarė, tai net ant dūšios negera liko. Kuo nepatikėsi, norėdama vaikučiui gero...
Šiaip maudomės pagal aplinkybes, kai dabar taip karšta, norisi dažniau, tik muiliuką naudojam saikingai.
Atsakyti
Mums gydytoja nurode maudytis kas diena... rolleyes.gif g.gif ale mes simuliuojam ir kartais maudomes ir reciau... (neretai nesulaukiam vakaro, nes mazoji pavalgiusi - sminga giliu mieguciu... )
Atsakyti
As irgi laikausi prietaro nemaudyt vaiko sekmadieniais kad nesirgtu tai maudau kiekviena diena iskyrus sekmadienius
Atsakyti
Mes mažiukę maudom kasdien. Aisku kartais nėbūna galimybių. Kokius 2-3 kartus per savaite naudoju šampūniuką ir vaikišką muiliuką. Kitom dienom į vonelę įpilu aliejuko Balmandol. Jis labai gerai kai kūdikio odele sausėja.
Atsakyti
Mes maziuke maudom dabar jau kas antra vakara.Jai-10 savaiteliu 4u.gif Pirma savaite po gimimo "kisom" vaika i vandenuka kas vakara, bet gydytoja patare tai daryt kas antra,juk dar tokia mazute,beveik neprakaituoja.Uzpakaliuka prausiu kiekviena karta keisdama pampersiuka nestuke.gif O maudant i vonele visada pilame lakisiaus zoles nuovira, naudoju TIK vaikiska muiliuka.O dregnos serveteles-musu priesas Nr.1, netinka mums visai,buvom labai paraudusios,tai savaite gydemes.Metem is karto i sona unsure.gif
Atsakyti
Mes maudomės kasdien, kadangi priaugom nemažai svorio, tai daktarė liepė nors tokiu būdu sportuoti biggrin.gif
Atsakyti
Maudomės kasdien,jeigu karšta diena,net du kartus.
Atsakyti