Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai maudote kūdikį?

siaip skaiciau,kad virintam reikia maudyt,kol virkstele nenukritus.bet mes iskart maudemes vandeny is krano,tik pylem kalio permanganato,kol virkstele nenukrito.o kas del temperaturos kambario...nezinau,kokiais budais man reiktu tokia pasiekt,ypac tokiu metu laiku.tai kiek prisyla vonia,kol vanduo bega,tiek
Atsakyti
mes tai savo leliuka kiekviena vakara maudom. jam labai patinka. tik kai pradedu sluostyt , visa laik apsisysioja smile.gif
o maudant i vandenuka kartais ramuneliu nuoviro ipilu. dar sako lakisiaus nuoviras l. gerai.
o leliukas po maudyniu krenta kaip lapas ir iki ryto smile.gif
Atsakyti
Mes savo 2.gif maudem saziningai kasdien pirma menesi, nuo siandien nusprendziau, kad kai nera tecio ( o jo nebuna bent 2 kartus savaitej), tai tikrai viena nebemaudysiu, nes bunu po prakaitu ir labai noreciau griuti i lova po visu proceduru, priesingai nei lialius blink.gif Jei jis po to geriau miegotu, tai tikrai maudytumemes kasdien, bet po kol kas nepastebejau jokio skirtumo tarp dieninio miegelio ir vakarinio po maudyniu. Tai gi, man si vakara isegine nuo maudyniu clap.gif , nes musu tetis budi, o ryt pilnu tempu.
Atsakyti
Vasarą maudžiau kasdien. O dabar kas antrą dieną. Labai patinka mano kliackiukui.
Atsakyti
Vasara, kai buvo karštas oras, maudėm kiekvieną vakarą. O dabar kas antrą. Nors jei aš būnu per dieną pavargus, tai vakare išmaudom. Tada mažylė geriau ir ilgiau miega biggrin.gif Ir šiaip jai labai patinka vanduo, ypač mėgsta taškytis. Abu būnam šlapi kol nuprausiam smile.gif
Atsakyti
Mano kelckui beveik 2 menesiai tai iki siol vakarais apie 20 h maudem kasdien. Pripilam pilna vonia vandenuko ir plaukinejam, mankstinames. Manau tai labai geras jam savo kunelio pazinimas ir mankstele. O kai imetam guminiu zaisliuku tai visas issisiepia ir buna baisiai patenkintas. Tik kai istraukiam ir sluostom, rengiam dazniausiai rauda. sad.gif
PO maudyniu lieka pilna voniasilto vandens, todel su tetuku pakaitom turim ir patys gera laika atsipalaiduoti. smile.gif
Jokio muilo ar sampuno nenaudojam, (tik po kakucio) , kad neisausetu odele. Tik po to siek tiek patepu kuneli ir raukslytes aliejuku.
Lelius po to miega thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei jau daugiau nei 8 mėn., o aš kas vakarą maudau tongue.gif Ji ir miega ramiau, o ir šiaip, vaikui švara npakenks, ypač, kai tiek daug raukšlyčių smile.gif

Maudyti kas antrą dieną, dar suprantu, bet kas trečią/ketvirtą ar kas savaitę blink.gif , tai sorry. Tada galvoju, kad ir tokios mamos gal kas savaitę prausiasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mor @ 2004 11 08, 13:33)
Siaip tai nepatarciau maudyti leliuko kiekviena diena... leliukui gimus gydytojai ir visos knygos,kuria skaiciau, patare leliuka maudyti 2 k. savaiteje. bet atvaziavo mama ir baisiai nustebo tipo ,kaip gi cia as jus kiekviena diena maudziau ir blablabla... pradejome maudyti kas antra diena sad.gif ir tepeme aliejauku...to pasekmeje vaiko oda prarado visa naturalu  riebala ir  dregme,issdziuvo perdziuvo. nu tikrai buvo negrazi odyte. gydytojai pamate liepe maudyti kas 10 diena, teplioti tam tikru kremu 3 k. per diena ir ilgai laukti kol oda atsistatys.... laukeme tikrai keleta menesiu kol odyte vel patapo grazi... dabar maudome kas savaite ir apsiprausiam podu dusu po kiekvieno kakucio smile.gif bet, velgi, tepam kremu kas diena...
nesakau ,kad tai gali atsitikti visiems daznai besimaudantiems, bet jei kudikio odele jautresne tai nepersistenkit... o ypac jei paciu oda jautri, nes tai dazniausisi paveldima....

Mes taip ir darom, ir mūsų kūdikėlio odelė puiki 2.gif
Atsakyti
Mano mazyliui 3 menesiai maudau,kas trecia diena.Stengiuosi maudyti vakare,nes po maudyniu pavalgome ir saldaus miegucio.O kai neiname i vonia tai apvalau dregna servetele. smile.gif
Atsakyti
Mums 6 menesiai ir maudomes kiekviena vakara. Jauciames puikiausiai ir odele musu ideali biggrin.gif . Po maudyniu tik sausai nusisluostom, niekuo nesitepam. Jei koks spuogelis netycia pasirode, tai pasidarom lakisiaus vonia, ja tikrai patarciau visiems kas isbertas ar linkes i alergija. Po keliu vakaru dingsta visokie paraudimai ir spuogiukai. thumbup.gif thumbup.gif
Vaikui patinka, mums ismaudyti nesunku. manau, kad dar kelis menesiukus ( o gal ir dar ilgiau tongue.gif ) tikrai maudysiu kas vakara.
Atsakyti
Dukrytei dabar 4.5 men. maudomes kasdiena. Zinoma jei nebuname isvaziave kur i svecius ir ant maudymosi laiko nespejame sugristi wink.gif stengiames,kad taip nebutu smile.gif
Atsakyti
Mums 11 mėnesių. Stengiuosi maudyti kiekvieną vakarą. Bet kai reikia į paskaitas (mokausi vakariniame skyriuje), tai tada maudau tik kas antrą dieną.
Atsakyti