Įkraunama...
Įkraunama...

"SELEKT" katalogai

QUOTE(Ggggreta @ 2008 06 02, 18:03)
Niekada nepirkčiau iš šio katalogo. Kokybė pasitikėjimo nekelia, oprekių asortimentas tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

prekės tikrai labai prastosd kokybės, nuotraukoje atrodo neblogai, bet kai gauni prekę tai siaubas kažkoks apima, vieną kartą pirkau, daugiau nebenoriu, kai gavau rankinuką schmoll.gif , jau tokio š..., kaip iš viso tokias prekes gali pardavinėti
Atsakyti
o as kelis daiktus pirkau ir likau patenkinta aisq buvo daiktu kurie nepatiko bet grazinau ir atsiunte visus pinigus be ginciu, beto siunciau po 1,5 men praejimo po atsiuntimo, abai patiko garu siurblys ziauriai patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazulikee^: 24 birželio 2008 - 23:02
QUOTE(Mazulikee^ @ 2008 06 24, 23:01)
o as kelis daiktus pirkau ir likau patenkinta aisq buvo daiktu kurie nepatiko bet grazinau ir atsiunte visus pinigus be ginciu, beto siunciau po 1,5 men praejimo po atsiuntimo, abai patiko garu siurblys ziauriai patinka  4u.gif

Nors vienas geras atsiliepimas smile.gif . O šiaip tai kai prieš daug metų, kai tik atėjo pats pirmas katalogas, tai ir aš buvau susigundžiusi. Prisisakėm su drauge krūvą daiktų ir laukėm nekantraudamos siuntinio. Bet vieną vakarą kaiminka atlėkė, kuri irgi buvo prisisakiusi krūvą prekių ir jau gavo siuntinį. Tai kai apžiūrėjom, pakraupom. Nė vienos normalios prekės. Kažkoks išsityčiojimas doh.gif . Jau net noras buvo kilęs paskųsti kažkur, kokiai kokybės inspekcijai ar pan. Todėl kai atėjo pranešimas kad ir mano prekės atvyko, tiesiog net nėjau į paštą pasiimti - taip nereikėjo mokėti pašto išlaidų už grąžinamas prekes... blush2.gif . Dabar praėjus nemažai metų, pagalvojau, kad gal pasitaisė kokybė, kad tiek metų Selectas išliko. Bet paskaitinėjus čia jūsų nuomones, supratau, kad buvo š... ir liko š... verysad.gif
Atsakyti
man tai tyen kažkodėl kraupos prekės supprastintos kokybės top shopas biggrin.gif kažkaip man ten arba popiera arba baisu blush2.gif nu man tai kažkaip nelabai, o dar kai pažiūrėjau tetos prekes (pirko ten) tai pakraupom abi. Bet dėl tų garų tai gal tikrai reiks pamėgint jei atsiliepimai geri g.gif
Atsakyti
turiu svogunu pjaustykle.. ir cesnakams trinti aparaciuka.. thumbup.gif superiniai sie daikciukai man.. visa kita kiek anyta sakesi.. sudulis...
Atsakyti
Užsakiau už 100 lt. staliuką prie lovos, nepaeinančiam seneliui - labai patogus, dar šiltas žiemines šlepetes, tai atsargiai - išmiera užrašyta kokia reikia o neužmausi per mažos. Daiktus kuriuos reiktu matuotis rizikinga užsisakinėti.
Atsakyti
man tai visos prekes is sio katalogo baisiai atrodo, nelabai pasitikiu ju kokybe blush2.gif
Atsakyti
Niekada neuzsisakiau is katalogo, bet man atrodo kad prekiu kokybe nekokia... ax.gif
Atsakyti
Esu uzsisakius keleta prekiu: tokios naktines lemputes mazytes su ijungikliu, man labai patogu kai mazas vaikas, sviesa faina naktine ir matau kur soskyte, kur pienukas ir pan. sitos tai patiko, uz 3 tokias 25 lt m okejau, o dega ilgiausiai, neperdega. Po to pledas buvo uz 4 ar 5 litus, irgi fainas, tokiu pilna po 15 litu maximose, bet cia kaina suvilioja, o kokybe tokia pati. Nu be rysio tik tatoo piestukai user posted image,
galvojau gal antakiams kai ekstra atvejis, bet nieko nelaiko ir matosi kaip flomiku uztepta lotuliukas.gif

siaip dabar mane labai domina sitoks daiktas, su juo galima isegti akutes visokias. Man kaip tik reikia keleta bliuskuciu atnaujinti, papuosti. gal kas turit? o gal kas panasu kitur matet?Cia 45 lt
user posted image

dar domina apmusimo aparatas, bet nezinau kaip cia su kokybe bus, cia apie 33 lt:
user posted image

ai dar tokios noreciau, turiu omeny noreciau nedideles siuvimo masinos, labai daug kelniu atlekti, palenkt reikia, gal kas turit tokia, cia 100 lt:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 14 spalio 2008 - 09:43
Aš vieną kartą pabandžiau užsakyti vyrui Kanados šiltintus trumpaaulius botus, nes jam darbe tenka kartais po dirvonus vaikščioti ir labai gaila gerų žieminių batų, kuriuos be skaičiaus sugadina doh.gif Žurnale taip gražiai atrodė, o kai atsiuntė, tai kaliošų kaliošai doh.gif Vyras kategoriškai atsisakė juos nešioti Išsiunčiau atgal, tai jau 2- as mėnuo laukiu nesulaukiu savo pinigėlių grįžtant ax.gif
Atsakyti
Radau kataloge presą briketams. Reklama skamba viliojančiai: įkiškite laikraščius, o ištrauksite briketus, kuriais galėsite aprūpinti šiluma savo namus. Briketai puikiai dega, be to, Jums nebereiks rūpintis makulatūros perdirbimu!
Gal kam teko susidurti? O gal kas nors matė kur nors kitur pirkt?
Atsakyti
Vieną kartą užsisakiau iš jų katalogo, daugiau niekada nesisakyčiau. prekės žurnale gal ir gražiai atrodo, bet tikrovėje, tai jau ne schmoll.gif O ką jau bekalbėti apie kokybę. verysad.gif
Atsakyti