Įkraunama...
Įkraunama...

"SELEKT" katalogai

Sveiki,

norejau patarimo. Niekada nieko nesu uzsakinejusi is select katalogo. Bet si kart mane sudomino toks aparatas, kuris garina, lygina, valo, renka sunu ir kaciu serius ir ttt. Ar kas bandet?

Labiausiai man jo reiketu del suns seriu. Suo trumpaplaukis, bet visur pilna seriu. Gal galit ka kita patart?

ACIU
4u.gif
Atsakyti
Mane domina skardinių atidarytuvas, o labiau stiklainių atidarytuvas, nes kai reikia atidaryti stiklainį , tai niekaip neina išsaugoti dangtelio jo nesulanksčius.Gal esat kas pirkusios , kaip jų kokybė. http://www.select.no...207293842423773
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2009 02 07, 22:43)
Mane domina skardinių atidarytuvas, o labiau stiklainių atidarytuvas, nes kai reikia atidaryti stiklainį , tai niekaip neina išsaugoti dangtelio jo nesulanksčius.Gal esat kas pirkusios , kaip jų kokybė. http://www.select.no...207293842423773

Turėjau tokį stiklainių atidarytuvą,bet buvau pirkus ar Maximoj,ar Už 1 eurą parduotuvėj,nebeprisimenu,žinau,kad tikrai nekainavo daugiau kaip 3,50lt.Kai išsikraustėm,palikau uošvienei,nes aš naudojau pakankamai retai.Dabar jei neatsuku,pasiimu guminę pirštinę,ir dažniausiai pavyksta taip.Patariu neskubėti,pasidairyti parduotuvėse,nes kataloge kaina tikrai žiauri.
Atsakyti
jei kalbat apie užsukamus stiklainiu dangtelius tai paprasčiausia po dangteliu užkišti šakutės ar peilio galiuką kad oras išeitų ir viskas - lengvai atsisuka be papildomų išlaidų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 02 08, 19:57)
jei kalbat apie užsukamus stiklainiu  dangtelius tai paprasčiausia po dangteliu užkišti šakutės ar peilio galiuką kad oras išeitų ir viskas - lengvai atsisuka be papildomų išlaidų  cool.gif

Taip netinka g.gif , nes jie nebetinka vėl panaudoti, o dabar dar krizė verysad.gif , tai reikia taupyti ir dangtelius, kad galėtum kelis kartus panaudoti
Atsakyti
4u.gif
Mane tai sudomino i s sio katalogo steam quick, kuris garina, valo, lygina drabuzius, valo dulkes. Gal kas isbandet? O gal zinot tokiu panasiu daiktu kur buna pirkti parduotuvese?

4u.gif
Atsakyti
Kiek pirkau tai tikrai prastos kokybes prekes, bet vienas dalykas kol kas nenuvyle dar smile.gif Toks daiktas, kur i klozeto bakeli reikia imesti, atseit 5 metams uztenka g.gif dar tik keli menesiai praejo, bet pasakysiu, kad klozetas nuo vandens nebeparuduoja (kai pries tai reikdavo pastoviai kokiu priemoniu nuo rudziu pilti). Tik netikiu, kad penkis metus taip bus biggrin.gif
Atsakyti
Buvau ir as nusipirkusi keleta daiktu, rankine, maisus patalynei, peilius, lentinele prieskoniams su ranksluostine, tai baisi buvo, kiek zinau mokyklose berniukai per darbu pamokas geresnes padaro, paskui dirza, kad tiesiai vaiksciotum, nesusikuprines, tai dukra negalejo nesioti, bet kai panesioji menesi, nesiojo ne kasdien, nebenoris ir siusti atgal, nezinau as tai esu nusivylusi ju prekem man kokybe prasta, nu kinietiska schmoll.gif
Atsakyti
Kaip supratau iš visų atsiliepimų- kokybė baisi doh.gif
o man graži pasirodė šita lentynėlė, man kai kur tinka prie interjero, bet dabar jau kaži ar rizikuosiu doh.gif gal kažkur panašią kas matė?

user posted image
Atsakyti
Nesu pirkusi is sio katalogo, bet is foto sprendziu, kad daiktu kokybe ne per geriausia, o jau batai, o jau drabuziai, is kur jie traukiami kazin lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėjau parašyti informaciją, prieš kelias dienas Lietuvos ryto dienrašytje išspausdintas straipsnis-
Select kataloge siūlomuose plastikiniuose induose rastas didelis melanino kiekis doh.gif pamatavus, rodyklė tiesiog vos neiššoko iš matuoklio ciferblato- viršijo daug kartų... Melaninas itin pavojingas sveikatai cool.gif
Jei gerai prisimenu straipsnio turinį, tai parduota tokių indų virš 600 doh.gif būkit atsargūs cool.gif
Atsakyti
Gal
kas pirkote is selec 3 modernias lipnias mygtuku ijungiamas lemputes?Butu idomu suzinot nuomone turinciu jas.
Atsakyti