Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

buvau pakviesta arbatytes, atnesiau saldainiu, tai "drauge" man ir sau padejo po viena saldaini, o dezute su likusiais i stalciuka blink.gif bet kai pamaciau su ko plauna indus, vos neapsivemiau unsure.gif kazkoks skuduras, medziaga panasi kaip sovietiniu trusikeliu, maikuciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 19, 19:51)
buvau pakviesta arbatytes, atnesiau saldainiu, tai "drauge" man ir sau padejo po viena saldaini, o dezute su likusiais i stalciuka  blink.gif bet kai pamaciau su ko plauna indus, vos neapsivemiau  unsure.gif kazkoks skuduras, medziaga panasi kaip sovietiniu trusikeliu, maikuciu  doh.gif

Nu taupi as kogero,bet jau tik ne svaros saskaita,ir ne maisto,o renktis galiu ir ne is brangiu parduotuviu... cia jau prioritetu klausimas.
Jau geriau kava namie gert,nei paskui pusbadziu savaite iki algos gyvent.
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2007 06 19, 00:30)
Siaip taupantys draugai kartais vargina. Pvz. zinau kad drauges pajamos panasios kaip mano, isipareigojimai (seima, paskolos) - irgi. Bet stai - ji taupi - uztai susitinkam ne kokioj kavinej o namie (pas ja, pas mane - nesvarbu, vistiek nebeta aplinka)...

hm , o gal tai ne visada taupumas? g.gif
aš kažkaip paskutiniu metu nemėgstu kavinių (na ir anksčiau nebuvau didelė gerbėja). Gal todėl , kavinės man asocijuojasi su kasdieniniu pietavimu. Tai vakare ten eiti visai nėra jokio noro smile.gif Be to, retai kada dabar pavyksta išeiti nesusigadinus nuotaikos - tai padavėja nauja žioplavota, tai porcijos sumažėjo, tai gauni visai ne tą kas anksčiau būdavo...
Tai man daug smagiau su drauge pasėdėti ramiai prie muzikos namuose ar balkone, su taure gero vyno, dar galima pasigaminti kokį įmantresnį patiekaliuką. Reiks pasidomėt - gal ir mano draugės galvoja kad iš taupumo aš čia į kavines nevaikštau lotuliukas.gif
Atsakyti
Taupyti protingai yra gerai. Pati mėgstu visokias akcijas, išpardavimus, valgyt mėgstu į darbą atsinešt. Nematau nieko blogo kai žmonės yra super taupūs, by tik jiems nuo to geriau ir jų buitis nuo to geresnė tampa. Bet negaliu pakęst, kai tokie taupuoliai pradeda naudotis kitais. Maždaug: nuvežk - parvežk, kam pirkti, jei galima iš tavęs pasiskolint ir t.t. ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2007 06 21, 14:02)
Taupyti protingai yra gerai. Pati mėgstu visokias akcijas, išpardavimus, valgyt mėgstu į darbą atsinešt. Nematau nieko blogo kai žmonės yra super taupūs, by tik jiems nuo to geriau ir jų buitis nuo to geresnė tampa. Bet negaliu pakęst, kai tokie taupuoliai pradeda naudotis kitais. Maždaug: nuvežk - parvežk, kam pirkti, jei galima iš tavęs pasiskolint ir t.t. ir pan.

gerai pasakyta drinks_cheers.gif ir ne kartą aš su tokiais taupuoliais buvau susidūrus, kai kitu naudojasi.
Šiaip aš ir norėčiau būti šiek tiek taupesnė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2007 06 21, 13:02)

pritariu bet kadangi zmoniu kurie nori naudotis kitais yra labai daug ,kai kurie naudojas tavimi taip kad net tu pati nepastebi
ir man taip buvo turejau tokia drauge kuri ieskojo tik naudos o jai tu siandien jai nenaudinga tai sutavim nebendraus,o jai tik prireikskotai pati pirma atbegs
ka tada daryti tokiu atveju
Atsakyti
zinau ir as tokia taupuole biggrin.gif na net nzn gal ne taupuole bet skupuole bigsmile.gif eina i kavine pasiemusi tik 5lt, o paskui ir geria, valgo is tavo saskaitos lotuliukas.gif nors pinigu ji tikrai turi. cigaretes irgi is kitu tai po 1 tai po 2, pati retai kada pirkdavo, o namuose ju ne viena pakeli turedavo.nu vnz keista mergina hihihi.gif
Atsakyti
Kartais pasijuntu išnaudojama-KAM MAN KVIESTIS TAXI, JEI GALI TU MANE TEN IR TEN NUVEŽTI...Taip kartais pasako mano draugė ir aš, kad ir sukandusi dantis nuo tokių žodžių, vežu ten ir ten. verysad.gif Nors taip nesakytų...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2006 08 26, 12:48)
kaip jums patinka bendrauti su l. taupiais draugais

Taupumą perfrazuoju į skūpumą. Mėgstu komfortą, tikrai neuždirbu daug, tačiau su taupiais bendrauti nenoriu, per daug skaudžios asmeninės patirties. Mano ex buvo žiauriai skūpus, nors, jis save vadino taupiu.
Negaliu to pakęsti.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 24, 01:21)
Taupumą perfrazuoju į skūpumą. Mėgstu komfortą, tikrai neuždirbu daug, tačiau su taupiais bendrauti nenoriu, per daug skaudžios asmeninės patirties. Mano ex buvo žiauriai skūpus, nors, jis save vadino taupiu.
Negaliu to pakęsti.

as taupanciais siuo metu visai patenkinta 4u.gif kolegos darbe pietavimui vietas suranda uz 5-8 Lt ir cia miesto centre, Laisves al. pasonej thumbup.gif
Papildyta:
o ex brangusis irgi mego taupyti lotuliukas.gif ne tik savo, bet ir kitu saskaita - dabar atrodo keiciasi, bet man jau nuo to nei silta, nei salta ax.gif
Atsakyti
Perku akcijos prekes maximoje, i kavines nevaikstau -pasisedejimui(nepatinka, nerukoma ir t.t.) , nebent konkreciai i trakus kibinu, dvarkiemi konkreciu barsciu ir t.t. Rubam pinigu gailiu, nes zinau, kad po keliu dienu numesiu arba apskritai neuzsidesiu, todel paprasciausia pasidare gaila:) Taigi gal tokie keli nuansai atrodo, kad labai jau taupi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerry: 01 liepos 2007 - 10:47
TURIU KELETA LABAI TAUPIŲ DRAUGŲ, JIE BEVEIK VISADA NETURI PINIGŲ ,NORS DIRBA IR UŽDIRBA ,JIEMS VISKAS ATRODO BRANGU, SKAICIUOJA KIEKVIENA LITĄ blink.gif.MANAU, PERNELYG TAUPUS DRAUGAI DAŽNAI TAUPO NE TEN KUR REIK g.gif biggrin.gif
AŠ PATI NERIZIKUOJU PIRKDAMA PIGESNĮ DAIKTĄ , NES DAŽNIAUSIAI JIS IR LIEKA NENAUDOJAMAS doh.gif
Atsakyti