Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jaučiatės bendraudami su l.taupiais draugais

Kad vaiku saldumynais neseria - gal ne is skupumo, o saugo ju sveikata. As vaikus be teliko auginu ir tikrai ne del to kad pinigu kalbanciai dezei gaileciau.
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 09 18, 15:25)
Kad vaiku saldumynais neseria - gal ne is skupumo, o saugo ju sveikata. As vaikus be teliko auginu ir tikrai ne del to kad pinigu kalbanciai dezei gaileciau.

Čia biški ne į temą, bet gal gali papasakoti, kaip galima vaiką be televizoriaus išlasikyti, manoji vos grizusi iš lauko neša pultelį kad ijungščiau
Atsakyti
Telika prie siukslyno isnesk ir tiek tos bedos
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 09 18, 16:03)
Telika prie siukslyno isnesk ir tiek tos bedos

oho koks geras būdas thumbup.gif ir pati taip padarei?
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 09 18, 14:19)
Taupumas nera blogai, jai taupo normaliai, o skarbonkias kad surenka nemeto bet kur tai labai netgi gerai, reiktu ir mums to pasimokyti, man tai labai nemalonu kai kasryt laiptineje vis alaus butelys stovy doh.gif , ir kartais daugiau jun prisirenka, kol laiptines valytoja nesurenka
o uogienes aš kai pas mama gyvenau tai mes tik ir valgydavom, kiekviena diena po litra suvalgydavom, nieko kito daugiau saldaus negaudavom, bet tai juk nera blogai. Nemanau, kad vaikams šokaladukas geriau nei uogiene. O iš kitataučių turėtume taupumo pasimokyti, nes mes valgom, geriam, baliavojom ir vis skundžiames , kad blogai gyvenam.

Tai būtent, kad NORMALIAI, bet jeigu pas svetimus žmones prašyti skarbonkių ir tuščių butelių, tai jau man čia juokas per ašaras. Suprantu, kad mes išgeriam alaus butelį ir priduodam, bet vešti pilną bagažinę "šiukšlių" 700 km. dėl 33 Lt, nu nežinau, gal aš čia tokia nesusipratėlė. Nu tai lengviau būtų taip sakant tuos paliktus laiptinėje butelius surinkti ir priduoti ir jokio vargo, nereikės vešti 700 km. A dėl saldumynų tai gal ir gerai, kad neduoda, bet man tų vaikų morališkai gaila. Juk žino saldainio skonį ir ledo skonį žino. Tai norisi, nors retkarčiais.
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 09 18, 16:20)
oho koks geras būdas thumbup.gif  ir pati taip padarei?

Nea, as bendradarbiui padovanojau kai kraustemes biggrin.gif O paskui buvo naujas butas-nauja tvarka.
Atsakyti
Kazhkada 4merginos leidomes y kelione. Benzas dalinamas, vieshbutis gavosi po 25LT su pusrychiais (Norgej tai nerealiai pigu). Na bet vis tiek viena panele gadino visa kelione savo taupumu... Y muziejus neina, nes reikia moket, tai ir prasededavo lauke. Pasibaige jai fotojuostele, tai is mashinos nelipa - tipo chia juk tie patys kalnai. Tai sakau, as turiu tu juosteliu, duosiu. Atsakymas - tai jai jau uzhteks nuotrauku, nes kai neshi daryt reiks daug paklot pinigeliu. Galiausiai sulaukiau priekaishtu, kad bepigu man, kai as daug uzhdirbu blink.gif O juokingiausia tai, kad abi tuomet dirbom auklem ir plus dirbom tam pachiam vieshbuty doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 09 19, 22:54)
Kazhkada 4merginos leidomes y kelione. Benzas dalinamas, vieshbutis gavosi po 25LT su pusrychiais (Norgej tai nerealiai pigu). Na bet vis tiek viena panele gadino visa kelione savo taupumu... Y muziejus neina, nes reikia moket, tai ir prasededavo lauke. Pasibaige jai fotojuostele, tai is mashinos nelipa - tipo chia juk tie patys kalnai. Tai sakau, as turiu tu juosteliu, duosiu. Atsakymas - tai jai jau uzhteks nuotrauku, nes kai neshi daryt reiks daug paklot pinigeliu. Galiausiai sulaukiau priekaishtu, kad bepigu man, kai as daug uzhdirbu blink.gif O juokingiausia tai, kad abi tuomet dirbom auklem ir plus dirbom tam pachiam vieshbuty doh.gif

Reikia ja kur nors pakeliui "netycia" palikt lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkaip labai taupiu nepasitaike , na jei jei taupytu , tai tikriausiai ir mes neislaidautume labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprastai gerų draugių gimtadieniams mes metamės pinigėlius, kad nupirktume kokią geresnę dovaną, išdalinam ant visų po kiek jau ten gavosi ir nieks nesipriešindavo. Tačiau. Viena mūsų padruškė ištekėjo ir kai vienam tokiam eiliniam gimtadieniui mes paprašėme pinigučių už du žmones - juk aišku kad jau ėjo su vyru- ji pareiškė, kad jie kaip vienas žmogus ir tiek ėmė ginčytis.... Kažkaip daugiau jos į tą dovanų pirkimą nebetraukiam....
Atsakyti
as tai jauciuosi tragiskai su taupiais draugais, nes megstu taskyti pinigus ( kaip ir mano vyras) clap.gif tai labiausiai nervuoja, kad pinigu neturi tie, kurie uzdirba daugiausiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 23 rugsėjo 2006 - 15:18
QUOTE(helena @ 2006 09 23, 15:20)
as tai jauciuosi tragiskai su taupiais draugais, nes megstu taskyti pinigus ( kaip ir mano vyras) clap.gif tai labiausiai nervuoja, kad pinigu neturi tie, kurie uzdirba daugiausiai doh.gif

ką reiškia taškyti? tėkštelk mano pusėn kokią krūvelę bigsmile.gif
Atsakyti