Turiu as tokius pazistamus, tipo taike i draugus, bet man kazkaip nelabai limpa... del savo skupumo. Tai susituoke jauni zmones ( abiem po 30), turi du nedidelius vaikus, neblogus darbus, is kuriu sugeba taip pasitaupyti, kad ir i JAV islekia pasizmoneti, ir nama statosi, zodziu, sukasi. As ne pries, kad jie gerai verciasi, musu padetis ne ka prastesne, bet jau ju skupumas tai tiksliai perlenktas... Todel ir i svecius nelabai norisi eiti, nei ju paciu kviesti. Buvo musu vestuves pries 8 metus, uzkvieteme juos- padovanojo grafina alkoholiui gerti, kai mes abu su vyru negeriantys, o ir tas pats buvo "sutaupytas"nuo ju paciu vestuviu, man niekur negalejo pritaikyti. Po baliaus pradejo i maiselius krauti vaises, saldumynus savo namiskiams nunesti, mano mama buvo pasibaisejus. Vaikus leidzia i darzeli aptrintom kelnem, kad net skyles matosi, is darzelio delsia paimti, nes tegul vaikai pavalgo, neduok D liks vaikas be vakarienes, reikes namuose maitinti. Uzkviete karta i svecius - nupirkau toki tortuko gabaliuka, atejom, tai papjauste duonos padziuvusios ir labai plonai uztepe pastetu, bet taip plonai, kad net duona matosi. Suvalgiau kelis buterbrodus ir baigesi... daugiau ant stalo nieko nepadejo, na, gerai, kad mano tortukas dar skrandi uzkiso, bet neilgam, p okiek laiko taip uzsimaniau valgyti, kad sakau vyrui, jei dabar neiseisim namo, tai turbut is bado numirsiu.
Kita karta i svecius ateinam- tai taupo elektra taip, kad kazkokioj prieblandoj turim sedeti, vis paskui vaiksto ir elektra isjungineja... Jei ka atsinesi, ant stalo padeda, bet savo nelabai ka pasiulys. Pazistamos vyras jiems irenginejop nama, tai duodavo jam valgyti, tipo pavaisindavo arbata, sumustiniais, galvojo, kad cia is draugiskumo, geranoriskai, bet kai atejo laikas atsiskaityti, ziuri, kad pinigu maziau nei susitarta, pasirodo, nuskaiciuodavo po 10 Lt i diena "uz pietus".
Ir vel persasi i draugus, kviecia i svecius, tipo parodys nuotraukas is JAV, bet man kazko nesinori, nebent stipriai pavalgysiu ir is smalsumo nuvaziuosiu, bet i dideles draugystes su jais tai nee