Sveikos mamytės
Ir mano mažylė, 2 metų, tokią lygą apturėjo. Šiandiena iš pasėlio rezultatų sužinojom. Šeip mes prieš tai sirgome, kosėjom, gydėmės namie.. Antibijotika net gėrėm ir ,beabėjo, gerasias bakterijas Linex. Kaip ir pasveikom. Paskui 3 dienas nuėjom į darželį ir pasiskundė pilvelio skausmu, bet nedideliu.. Suspazmuodavo sekundei dviem.. Bet jau man nepatiko. Labai pasiketęs ir bezdėjimo kvapas buvo ..Nu ne toks, bjaurus labai .. Paskui dieną temp. iki 38..- numušau o nakti net iki 40 , drebulys.. Visai nustojo sisioti. Tik lūpas laižo geria ..

Išvykome į ligoninę. Kraujo tyrimas parodė virusą. Šlapimas pirmas buvo su rastu erotrocitu, bet nedaug o antras šlapimas ,sekančią dieną, su nedideliu actu jau be to

Dar neviduriavo. Nieko daktarė neskyre .. Sako eikite namo ir laukite ar nebus temperatūros.. Jai ne -pirmadienį į darželį. Bet mes suviduriavome vandeningai iš kart tą dieną ir jau pirmadienį apsilankėme vidururiuodamos su gleivėmis .. Tada Smecta gėrėm. Tas pačias bakterijas Linx . Bacica gerima .
Toliau per 5 tas dienas namie mergyte viduriavo vidutiniskai..6 kartai gal.. Kietes ismatu spalva; ruda juoda ..sutirstejo..Retejo kakojimai..Tarkime jau vakar ji tik 3 kart kakojo , daug sisiojo, vakare pakakojo ir ziuriu, kad ismatu spalvyte jau geltona, jokiu gleiviu jokio vandenuko.. Kazkaip nudziugau

Siandiena tik sisioja.. nori valgyti taip, kad net gaila ziuret..o duodu tik sausainiu, banana, daug gerti, Vienu zodziu ant juodos dietos ja laikau
Vat taip... O siandiena to paselio tyrimai paaiskejo..Nustebau ir issigandau. Svarbiausia, kad ti tyrimo nesiule gydytojai kurie apziurejo mano dukra: nei ligonineje nei poliklinikoje.. Pasiuliau pati ir aciu googlei
Siandiena vel pas gyd einame... su va tookiais ne kokiais rezultatais. Nezinau kaip , bet ten laboratorijoje minejo, kad siand va tokie rezultatai o pirmadieni bus dar tikslesni t.y. kur uzsikretem ar kazkas panasaus.

Ar buna ir taip. O ar reikia darzeliui pranesti apie tai? Ar kokiom kitom instancijoms? Jai mes namie : vyras, as, sunus 12 metu - sveiki ir nieko o va mazyte..