ačiu

Kažkokio ten čigonų barono žmona, ar kažkas panašaus, ane? Tik sakė, kad pas ją nelabai saugu eiti, nes "nužiūrėti" gali, jei žmogus nepatinka
 Kažkokio ten čigonų barono žmona, ar kažkas panašaus, ane? Tik sakė, kad pas ją nelabai saugu eiti, nes "nužiūrėti" gali, jei žmogus nepatinka  

aš irgi noriu pas būrėją
 aš irgi noriu pas būrėją  visgi norisi nuspėt ateitį.. tai dabar irgi ieškausi neblogos. yra tokia Jolanta, draugę nusiunčiau. tai viską atspėjo, bet sakė kad reikia tempt po žodį iš jos
 visgi norisi nuspėt ateitį.. tai dabar irgi ieškausi neblogos. yra tokia Jolanta, draugę nusiunčiau. tai viską atspėjo, bet sakė kad reikia tempt po žodį iš jos   jos tel. 68871818. Prie pasimatymo gyvena. Draugei viską atspėjo, tik esmė, kad jai reikia teikti klausimus.. o mes dažniausiai norim tik klausyti ką mums dėsto
  jos tel. 68871818. Prie pasimatymo gyvena. Draugei viską atspėjo, tik esmė, kad jai reikia teikti klausimus.. o mes dažniausiai norim tik klausyti ką mums dėsto  

sake su dabartiniu issiskirsim greitai...
  sake su dabartiniu issiskirsim greitai...   nors dabar atrodo santykiai klostosi puikiai - sutariame gerai, kiek nuovargis leidzia dar.. esame aktyvus..
  nors dabar atrodo santykiai klostosi puikiai - sutariame gerai, kiek nuovargis leidzia dar.. esame aktyvus..   man paniurzgejus, kad mazai demesio begaunu - pasidare demesingesnis, meilesnis..
  man paniurzgejus, kad mazai demesio begaunu - pasidare demesingesnis, meilesnis..  taip kad ne nemanome skirtis..
  taip kad ne nemanome skirtis..   planuojame ateiti kartu..
 planuojame ateiti kartu..  ir nepudrina smegenu...
 ir nepudrina smegenu...   )
 )