Įkraunama...
Įkraunama...

Patinka labiau švelnus ar grubus vyras?

svelnus smile.gif
Atsakyti
Man patinka ne moteriskai svelnus vyras ir grubus tik tada, kai reikia mane apginti, bet jokiu budu ne su manimi tongue.gif (butent toki ir turiu wub.gif ).
Atsakyti
Man patinka valdingi, bet ne grubus vyrai. zodziu viskas turi buti savo ribose, kai reikia, kad butu svelnus, bet kai reikia, kad sugebetu mane suvaldyti ir apginti tongue.gif
Atsakyti
As siuo klausimu neapsisprendus biggrin.gif Visokio reikia,svarbiausia nenuobodaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 05 03, 21:53)
As siuo klausimu neapsisprendus biggrin.gif Visokio reikia,svarbiausia nenuobodaus bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man patinka,tokie vyriski,tokie,kur issiskiria bet kurioje salyje is minios thumbup.gif ,cia as ne apie tuos su treningais,yra tokie lietuviai vyrukai,kurie traukia demesi savo orumu,geraja prasme,jie tokie pasitempe,jie man visada pakeldavo nuotaika,tokie tikri vyrai,tarp kukliu uzsienieciu ax.gif

Atsakyti
svelnus, bet kartais ir grubumas nepakenks bigsmile.gif zinoma, tik kai tai yra zaidimo formoj ax.gif
Atsakyti
Man patinka vyriski vyrai,nepakenciu kai seilejasi...fui..o grubus sexas patinka, taciau nevisada.
Atsakyti
man patinka vyriski vyrai. Ir kazkaip susidaro ivaizdis, kad vyriskumas paprastai tapatinamas su kietumu, grubumu, net saltumu (paziurekit, kaip mamos mokina berniukus - tikri vyrai neverkia... ). Man vyriskas vyras yra tas, kuris, butent, VYRISKAI, reaguoja i ivairius dalykus, o tai reiskia, kad jis nebega nuo jausmu (tiek savo, tiek kitu), juos realiai suvokia, nevengia, nesislapsto nuo sunkumu (t.y. nemykia, neissisukineja, neprisigeria...)

beje, jei apie seksa, tai tik toks vyras, koki ka tik apibudinau, man yra seksualus. Taigi, grubumui vietos cia nera...
Atsakyti
turetu buti nei perdaug svelnus, nei per grubus ax.gif
Atsakyti
Gyvenime - supratingi, o lovoje - žinoma kad švelnūs, nors žinoma kartais žaidimo forma ir grubumas nepamaišo.... blush2.gif
Atsakyti
jeigu apie lova-tai svelnus.o siaip tai patinka tokie ,kaip MB -vyriski,tvirti,uz kuriu-kaip uz sienos biggrin.gif
Atsakyti