QUOTE(SoJa @ 2006 08 30, 08:45)
Prieš kelis metus buvau pas gimines Kanadoj. Jei jau dabar senučiukai, kai atvažiavo karo metu, tai labai sunkiai gyveno, taupė nerealiai, bet net dabar būdami kone miljonieriai vis tiek kiekvieną centą skaičiuoja. Nei viena parduotuvių akcija pro jų akis neprasprūsta, visuomet pasinaudoja.
Man visai patiko, kad jie verda didžiulius puodus sriubos, paskui susipilsto į indelius ir pasideda į šaldiklį. Prisišaldo įvairių ir kasdien valgo vis kitokią, neužima daug laiko pasišildyti. Tik vat nežinau kaip su maistine verte tos sriubos

Nu bet jie taip gyvena visą gyvenimą ir tikrai atrodo sveikesni už mūsų senolius.
QUOTE(Virdzinija @ 2006 09 21, 05:12)
prisigaminu maisto, į plastikinius indelius - užšaldau ir užtenka visai savaitei ar dviems... kadangi abu dirbam, maisto ruošimui negaliu skirti daug laiko.
Gyvenam vidutiniškai, bet šaldyti virtą sriubą

Gal tik dviese gyvenantys ar senučiukai ir gali šitaip maitintis... Vaikui niekada neduočiau tokios sriubos. Juk nesunku kasdien šviežią išvirti, tereikia turėti bulvių, ryžių ar makaronų, daržovių ir kokios nors mėsos (pagal kišenę). Argi gali būti maistinga šaldyta virta sriuba?

Suprantu, kad kiekvienam gali pasitaikyti nepinigingų etapų, kai per galvą reikia verstis, bet visą laiką taip maitinantis tik sveikata pašlis. Mes irgi kameroj turim koldūnų, lietinių, bet čia tik tiems atvejams, kai visai nėra laiko gaminti ir tik ne vaikui.