Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

mes irgi mėsą tik turguj perkam. Va, vištienos krūtinėlės Maximoj po 15,99lt, o turguj 9,90lt. Akivaizdus skirtumas drinks_cheers.gif Bananai po 2,8lt. Taip ir tauposi. Susimąsčiau, o gal yra kur Samsono produkcijos firminė parduotuvė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 09 30, 16:23)
mes irgi mėsą tik turguj perkam. Va, vištienos krūtinėlės Maximoj po 15,99lt, o turguj 9,90lt. Akivaizdus skirtumas  drinks_cheers.gif Bananai po 2,8lt. Taip ir tauposi. Susimąsčiau, o gal yra kur Samsono produkcijos firminė parduotuvė?  g.gif

tai taip ir vadinasi samsonas prekybos centriukas toks, didesnis vaisių pasirinkimas, džiovintų vaisių, daržovių, riešutų. prie žiedo į petrašiūnus, dvi stotelės už molo, prie policijos valgyklos smile.gif mačiau, tu kaunietė lyg smile.gif
Atsakyti
Kažkaip įdomiai jus taupot mano vaikas bananų nevalgo tai neperku obuolių be to pilni namai, bananus ir kitus purkštus daiktus žiema valgysim, be to kokias brangias mėsas perkat blink.gif sparneliu nusiperku uzmarinuoju orkaiteje iskepu oi kaip skanu thumbup.gif, turguje moliuga ar meliona nusipirktumet ( as is kaimo atsivezu) tai blynai, pyragas, sriuba ir manau tai yra pigiau nei vištos krutineles, kiaules nugarinės
man patinka jusu exstremalus budai taupyt vištų krutineles su bananais valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 30 rugsėjo 2006 - 16:10
QUOTE(mutantė @ 2006 09 30, 16:06)
man patinka jusu exstremalus budai taupyt vištų krutineles su bananais valgyti lotuliukas.gif

netaupau aš maisto sąskaita, valgau ką noriu, bet galima mokėti už tą patį mažiau, kam mokėti daugiau? ax.gif
kad surašiau kainas, nereiškia, kad pirkau tongue.gif

sparnelių ir krūtinėlės maistinė vertė gerokai skiriasi. vyro dviem sparneliais irgi neužkimši - atmetus kauliukus nieko nelieka. manau, kad rezultatas taspats gautųsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 30, 16:24)
netaupau aš maisto sąskaita, valgau ką noriu, bet galima mokėti už tą patį mažiau, kam mokėti daugiau?  ax.gif
kad surašiau kainas, nereiškia, kad pirkau  tongue.gif

sparnelių ir krūtinėlės maistinė vertė gerokai skiriasi. vyro dviem sparneliais irgi neužkimši - atmetus kauliukus nieko nelieka. manau, kad rezultatas taspats gautųsi  bigsmile.gif

Čia biški tema vadinasi kitaip nei diskutuoti pradėjot
Aš turguje šiais metais nebuvau, bet sumačiau pas tolimą giminaitę kelis kart nuvažiuot į kaimą
Atsakyti
Jei jau taupyti, tai atskirai sparnelių neapsimoka pirkti, nes jų kaina apie 5 lt už kilą, tiek pat kainuoja ir viščiuko kilas, o iš jo, kokių 1,8 kg nusipirkus, dar ir 400 gr krūtinėlės file gaunasi. 2 ketvirčiai, 2 sparneliai, iš nugaros ir file kaulų galima virti sriubą, o nuo išvritų kaulų nupjausčius mėsytę - padaryti mišrainę.
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 09 30, 16:26)
tai taip ir vadinasi samsonas prekybos centriukas toks, didesnis vaisių pasirinkimas, džiovintų vaisių, daržovių, riešutų. prie žiedo į petrašiūnus, dvi stotelės už molo, prie policijos valgyklos smile.gif mačiau, tu kaunietė lyg smile.gif

tai man prie namų irgi Samsonas yra (buvusi Svajonė), reiks įkišti nosį thumbup.gif tiesiog pasvarsčiau, ar ten būtų pigiau Samsono tarybinė produkcija, nes mes labai ją mėsgtam ir kitokių"sasiskų" neprekam blush2.gif

QUOTE(mutantė @ 2006 09 30, 17:06)
Kažkaip įdomiai jus taupot mano vaikas bananų nevalgo tai neperku obuolių be to pilni namai, bananus ir kitus purkštus daiktus žiema valgysim, be to kokias brangias mėsas perkat blink.gif  sparneliu nusiperku uzmarinuoju orkaiteje iskepu oi kaip skanu  thumbup.gif, turguje moliuga ar meliona nusipirktumet ( as is kaimo atsivezu) tai blynai, pyragas, sriuba  ir manau tai yra pigiau nei vištos krutineles, kiaules nugarinės

o mano vaikas valgo bananus. Ir su sparneliais vyro neužkišiu. jam karboonado rik, guliašo kokio. O pigiai nusipirkus vištienos krūtinėlę, galima su ja daug aptiekalų paruošti. Ir nereikia jos daug. Kaimo neturim, nėr iš kur parsivežt. Be to, nieks nesako, kad kasdien tas krūtinėles valgom. Tiesiog apie kainų skirtuną diskutuojam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kira @ 2006 10 01, 11:03)
Jei jau taupyti, tai atskirai sparnelių neapsimoka pirkti, nes jų kaina apie 5 lt už kilą, tiek pat kainuoja ir viščiuko kilas, o iš jo, kokių 1,8 kg nusipirkus, dar ir 400 gr krūtinėlės file gaunasi. 2 ketvirčiai, 2 sparneliai, iš nugaros ir file kaulų galima virti sriubą, o nuo išvritų kaulų nupjausčius mėsytę - padaryti mišrainę.

šiandien išleidau 102lt.. nusipirkau 11 broilerių blink.gif kilas 5lt.... susipjausčiau, susidėjau porcijomis ir užšaldžiau ax.gif užteks mėnesiui bigsmile.gif manau liux negu atskirai pirkinėt doh.gif nueinį į pardę vištienos o vistiek parsitįsi dar nereikalingų prekių kaip min už 10lt ax.gif
Atsakyti
Turguj verta pirkti daržoves.
Tik reikia labai rinktis pas ką pirkt. Renkuosi tuos kurie aiškai atvežti iš bazės tik be 18% prekybinio antkainio, arba pas labai tvarkingus prekeivius iš kokio didelio ūkio. Vengiu bobulyčių, kurios atsinešę po labai mažai daržovių. Dėl dviejų dalykų: nenoriu pirkti kažko užaugusio kenksmingomis sąlygomis šalia kelio ar WC, kitas dalykas: sodininkai skundžiasi, kad kaip tik tokios bobulytės apeina jų daržoves ir ką nučiumpa, tą ir tempia į turgelį.
Šiuo metu verta pirkti paprikas turguj. Parduotuvėse jų kainos nerealios. Niekad neperku nukainotų daržovių parduotuvėse- ten vis teik brangiau nei turguj.
Nors labai sunku, bet stengiuosi maisto likučius kur nors panaudoti. Vakar atliko bulvių košės. Šiandien teks pridurti prie kažkokio patiekalo.
Atsakyti
O aš kai pamačiau vieną kartą kaip turguje pjausto mėsą (nukritusi ji buvo ant žemės, tai pardavėjas pakėlė tarp kitko, supjaustė ir sudėjo į lentynas blink.gif ), tai kažkaip bijau "švaros" atžvilgiu turguje pirkti mėsą ax.gif . Gal kuri žinote Vilniuje kokią firminę mėsos parduotuvę, kurioje būtų mėsa pigesnė nei Rimi, Maxima ar Iki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NAFANIA @ 2006 10 02, 07:31)
O aš kai pamačiau vieną kartą kaip turguje pjausto mėsą (nukritusi ji buvo ant žemės, tai pardavėjas pakėlė tarp kitko, supjaustė ir sudėjo į lentynas  blink.gif ),

manai prekybos centruose tip nebūna? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 02, 09:05)
manai prekybos centruose tip nebūna?  bigsmile.gif

Gal ir būna, nesiginčysiu blush2.gif , ale kai nematai, širdies neskauda wub.gif
Atsakyti