Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(ieevva @ 2008 01 21, 00:00)
taupydama darzoves ir mesa perku turguose, majonezus makaronus maximoj, i memesi koks 100-150 taip ir susitaupo, nei sallimoj krautuvelej ar iki pirkti.

o ka salimais parduotuvej labai brangu?tai kokia ta parduotuve?
Atsakyti
sauni tema. radau geru ideju, ir seip idomiai pasiskaiciau.
o patarti kolkas nieko negaliu, nes dar tik mokausi taupyti ir as pati blush2.gif
Atsakyti
salia yra iki, ir nebloga parduotuve, bet visgi kaip beskaiciuotum maximoj pigiau, labai retai kas pigiau iki,rimi buna akciju bet dazniausiai ne tiem pirkiniam kuriu man reikia, o pvz vakare visos misraines ir pusgaminiai nupiginami perpus ir daugiau, tai jai netiketi sveciai ir laiko nera ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2008 01 21, 18:14)
salia yra iki, ir nebloga parduotuve, bet visgi kaip beskaiciuotum maximoj pigiau, labai retai kas pigiau iki,rimi buna akciju bet dazniausiai ne tiem pirkiniam kuriu man reikia, o pvz vakare visos misraines ir pusgaminiai nupiginami perpus ir daugiau, tai jai netiketi sveciai ir laiko nera ir gerai.

Na nepasakyčiau, kad Maximoj pigiau nei Iki. Pastebėjau kad pieno produktai kainuoja tiek pat, o kai kurie produktai net pigesni.
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2008 01 21, 19:14)

tai nusipirkus pigiau misrainiu, galima jas nestis i darba, gal tai iseitu pigiau nei namie ka darytis
Atsakyti
uztat Maximoj kokybe tragiska doh.gif pagal kokybe - kainos joje ziaurios schmoll.gif
Iki bent jau kokybe laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif as irgi mėsą ir daržoves perku turguj tai tikrai daug susitaupo,o ir aliejus turguj pigiau nes parduotuvej be 6 lt aliejaus nenupirksi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2007 01 13, 14:36)
Dristu papriestarauti. Matosi, kad gyvenime vargo nematei.
Pries keleta metu, kai netekau darbo, vat tada suzinojau, kas tas vargas. turejau gyventi is menkuciu santaupu. Maistui galejau skirt 50 Lt per men. Badu nenumiriau, nenusilapu, nesusirgau. Niekam nesakiau, kad man sunku, niekam nesiskundziau, pinigu nesiskolinau. Net tevai nieko nezinojo, jiems sakiau - pinigu turiu. Gyvenau mazam miestuki, ten darbo ir dabar nieks uz 1000 Lt nesiulo. Gal pasakysi, reikejo i Vilniu ar Kauna vaziuot darbo ieskot? Gal ir buciau, bet tokiam isvaziavimui reikia pinigu. Nuvaziavus bent jau kambariuka reikia issinuomot. Ne is pirmo karto gali pavykt surast. Bilietas man iki kauno i viena puse kainavo 13 Lt, dar mikriukai po 1 Lt. tai vien jau kambariuko paieskoms nemaza suma susidaro. O kur dar nuoma i prieki? O jei per men. nepavyktu rast?! Gal skolintis? O is ko atiduot?                 

Lady River, linkiu tau patirti ka as, tai taip nekalbesi.

blink.gif oho koki palinkejimai bet galiu paskyt kad jei nerizikuosi tai gali visą gyvenimą taip gyvent iš patirties sakau, o dabą tikrai galima susirast
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 01 22, 01:42)
doh.gif as irgi mėsą ir daržoves perku turguj tai tikrai daug susitaupo,o ir aliejus turguj pigiau nes parduotuvej be 6 lt aliejaus nenupirksi doh.gif

mano natura arba floriol kainuoja beveik 8 lt doh.gif siaubas kokios maisto kainos doh.gif
Atsakyti
radau gera vaizdine medziaga, kaip taisyklingai planuot savo islaidas, patarimai del paskolu ir investavimo
http://www.finmin.lt...nomika_labuciai

gal ir jums bus naudinga
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 01 22, 13:24)
mano natura arba floriol kainuoja beveik 8 lt doh.gif siaubas kokios maisto kainos doh.gif
aš irgi tokį alieju perku tai 8 lt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 01 22, 18:00)
aš irgi tokį alieju perku tai 8 lt? doh.gif

cia klausimas ar pritarimaS?
Atsakyti
Oi prisimenu tuos laikus, kai net šaldytuvą atjungdavom, nes būdavo tuščias ir piniginė tuščia mega_shok.gif niekam nepalinkėčiau schmoll.gif Gal iš tų laikų dabar įprotis krauti į šaldiklį atsargas ax.gif

O aliejus mergaitės tikrai po 8 Lt ir brangsta toliau viskas, matyt reikės mesti tą kvailą įprotį valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti