Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iš kirvio košę išvirti....

QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 08, 09:08)
visa laika dazniausiai,lieka atliekamo kefyro,tai padarau varske,ale nemegejai pas mus seimoj varske valgyt,kazin ka galeciau dar pagamint is kefyro ar su kefyru? patarkit patyrusios mamytes seimininkes g.gif
gal kas siauliuose gyvenat,galeciau padovanot,kai liekamo yra?

is varskes gali kept apkepus, spurgas tikrai sueis jinai. o su kefyru ivairius blynelius, saltibarscius
Atsakyti
Dar man labai skanu išvirti makaronai arba bulvės ir idėta mesytės, tos liaudiškai tušonka vadinamos, kur būna po 1,5 lt. viska gerai išmaišai ir labai skanu, pigu ir greita
Atsakyti
Kai yra pinigėlių stygius- labai skanu, sveika ir pigu įvairios košės- makaronų, ryžių, grikių-tik mėsytės kad ir mažai, bet reikia ir dar pakepint svogūniuką...Taip visada darydavau santuokos pradžioje, kai LT mažokai būdavo...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 10, 17:53)
Kai yra pinigėlių stygius- labai skanu, sveika ir pigu įvairios košės- makaronų, ryžių, grikių-tik mėsytės kad ir mažai, bet reikia ir dar pakepint svogūniuką...Taip visada darydavau santuokos pradžioje, kai LT mažokai būdavo...

drinks_cheers.gif man ir šiaip labai skanu taip, košės su keptu svogūnu ir smulkinta mėsa ar dešrelėm
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 10, 18:11)
drinks_cheers.gif  man ir šiaip labai skanu taip, košės su keptu svogūnu ir smulkinta mėsa ar dešrelėm

o jei dar idet koki sauksta grietines ir sauksta miltu bei patroskint, tai isvis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 08, 13:38)
is varskes gali kept apkepus, spurgas tikrai sueis jinai. o su kefyru ivairius blynelius, saltibarscius

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dekui uz patarimus,o kas pasakys kaip spurgas daryt? blush2.gif blush2.gif blush2.gif buciau deginga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 10, 21:30)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif dekui uz patarimus,o kas pasakys kaip spurgas daryt? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  buciau deginga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Čia gal ką rasi - spurgos
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 10, 20:09)
o jei dar idet koki sauksta grietines ir sauksta miltu bei patroskint, tai isvis super thumbup.gif

galima aišku, bet man tai per riebu būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 10, 21:51)
galima aišku, bet man tai per riebu būtų blush2.gif

cia vyru skrandziams uzkimst labai tinka thumbup.gif o vasara dabar labai gerai darzoviu salotos
Atsakyti
jurinuke o cia tai aciu tau,o cia tai dekui,mmmm... verta pabandyt 4u.gif
siandien gaminau kukuliukus,puse virtu bulviu,puse tarkiu,padarai viena mase ir verdi thumbup.gif , kaip cepelinus.(tik as dedu sauja virtu bulviu daugiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 11 rugpjūčio 2008 - 20:58
viena diena - bulves, kotletai ir darzoviu salotos, antra diena likusias bulves ir kotletus sutrinam, pridedam kaiusinio ir miltu, prieskoniu ir blynelius iskepm - su grietine ar padaziuku skanu ax.gif nu kad maisto nesvaistyt rolleyes.gif nes kai pagalvoji, kiek maisto zmogus ismeti, tai puse tiek tereikia pirkt ir gamint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 08 11, 21:38)
jurinuke o cia tai aciu tau,o cia tai dekui,mmmm...  verta pabandyt  4u.gif
siandien gaminau kukuliukus,puse virtu bulviu,puse tarkiu,padarai viena mase ir verdi thumbup.gif , kaip cepelinus.(tik as dedu sauja virtu bulviu daugiau)

As tai dar padaziuka prie ju su vistienos farsu padarau. sociau ir skaniau. smile.gif
Atsakyti