Štai šitąąą...
QUOTE(acuktuvaz @ 2008 11 24, 16:26)
Gerbiamoji, manes mokyti nereikia. Temo buvo nukrypus jau pries mane. Jeigu atidziai skaitytum visus postus, butum pamacius, kad cia mano asmenine nuomone. Ir as siulau ne is kirvio kose virti, o dalinuosi patirtimi, kad galima valgyti ne tik kirvi ir ne tik miske.
Matote, tamsta, ne iš neturėjimo ką veikti moteriškės čia ekstremaliais taupymo būdais dalinasi. Nes būna ir taip, kad arba tu iš kirvio košę verdi, arba sėdi vienas pirštas burnoj, o kitas ... nesakysiu kur
QUOTE(acuktuvaz @ 2008 11 24, 14:10)
Dar karta pasikartosiu - kiekvienam savo. As uz 20Lt nusiperku ~1kg file, kuria iskepus lieka vargani 500gramu. Dar kokia paprika, pora, shitaki gryba ir ryziu, jau ziurek 40Lt. Plius visada gaminu tik vienam kartui. Jokiu sildymu ir/ar modifikavimu.
Aha
Štai kątik viską gražiai suskaičiavot - kiek mėsa, kiek garnyras kainuoja.
O pats teigiate, kad kavinėse pavalgot už 20 litukų, ar ne?
Na tai dabar pasakykit man, jei kavinėj už patiekalą mokat 20 lt, o namie gaminant savikaina toli gražu ne 20 gaunasi, tai kažkas čia yr?
Juk kavinėj dar ir virėjai atlyginimas mokamas, ir indų plovėjai ir t.t., ir pan.
Tai kaip ten mąstot, kokia ten to kavinės maisto kokybė, jei nežinia kodėl taip pigu?
Aš pikta... Ne ta koja išlipau iš lovos, ne ant tos šluotos atsisėdau, dar ir nuskridau ne į tą pusę...